Očkování miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
25.8.15 15:01

Jj to mas pravdu, ale ten rotarix jsme se bali jak byla dcera jeste malinka…jinak jsem rada ze to vsechno zvladla bez reakci nejvice jsem se bala te mmr ale pred 1,5 dostala 2 davku a bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.8.15 15:03
@martina.se píše:
né každý dr tohle uzná, jsou i pitomci.. ale jinak souhlas.

Jj to mas pravdu…tak se jedine nikde nakazit a doktorce tam prijit unudlena a nebo si odrit nos ze mas jako rymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
25.8.15 15:04
@teckaa píše:
muzu se zeptat, co ta zkratka znamena?

Listina základních práv a svobod

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
25.8.15 15:05
@martina.se píše:
děkujem :hug: naoko je to zdravé spokojené dítko, tak snad to bude good. Jinak doufám, že dr to uhraje na tu klukovu VVV, ona říkala, že něco vymyslí.. a kdyžtak protahujem ala nemoci co starší dotáhne ze školy :think:

díky bohu mám štěstí na doktory, takže u MMR jsem mudr. řekla, že přijdeme v červnu a nakonec jsme šli až v červenci, ale jako řeknu ti, že jsem malého kontrolovala v noci snad 10× :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20557
25.8.15 15:07

Nejlepší vakcína je ta, která se nikdy neaplikovala.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
25.8.15 15:14

@ShadowHunter ;) diky…
syn ma ted dve davky Pediacelu a taky reakce krome nevrlosti nic. ted v rijnu by mel dostat booster, ale Pediacel neni. a v lednu(18mesicu) prvni MMR, ale nebude mit doockovan Pediacel… taky nevim, jak to vsechno proklickuji a uhajim… je to neprijemne, kdyz te nekdo nekam tlaci, navic je li to lekar :,(

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
25.8.15 15:23
@teckaa píše:
@ShadowHunter ;) diky…
syn ma ted dve davky Pediacelu a taky reakce krome nevrlosti nic. ted v rijnu by mel dostat booster, ale Pediacel neni. a v lednu(18mesicu) prvni MMR, ale nebude mit doockovan Pediacel… taky nevim, jak to vsechno proklickuji a uhajim… je to neprijemne, kdyz te nekdo nekam tlaci, navic je li to lekar :,(

to je fakt.. buď LZPS, nemoce, změna lékaře, dohoda s lékařem a nebo napsat do očkovacího centra, co dělat.

• Citovat
  • Upravit
8112
25.8.15 15:32

@PavlaHr : asi jak která dr, mě chtěla očkovat syna s rymou a u mě akutní virozou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
25.8.15 15:35
@ShadowHunter píše:
to je fakt.. buď LZPS, nemoce, změna lékaře, dohoda s lékařem a nebo napsat do očkovacího centra, co dělat.

Petras psal doockovat Hexacimou. ucidim ted v rijnu, nejak se zkusim proste vymluvit… jinak zmena lekare bych nerada, uz jsem jednou zmenila, bo mi puvodni nechtel Pediacel dovolit ani neakceptoval odlozeni 1.davky… tak snad to ted nejak projde u pediatry…

• Citovat
  • Upravit
2226
25.8.15 15:51

@ShadowHunter Můžu se zeptat, jestli jsi musela nechat doočkovat u malého žloutenku B, když je očkovaný Pediacelem, nebo ti ho do státní školky vezmou i tak? Já mám druhoše očkovaného Pediacelem ve schematu 2+1 (třetí teda budeme teprve dávat). A Dr. mi říkala, že nemá problém se schématem, ale s vakcínou jo. Že kvůli potvrzení do školky pak bude potřeba žloutenku nechat doočkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.8.15 16:47

Kdy dostal malej druhou dávku pediacelu? @teckaa

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
25.8.15 17:14
@kacaba379 píše:
@ShadowHunter Můžu se zeptat, jestli jsi musela nechat doočkovat u malého žloutenku B, když je očkovaný Pediacelem, nebo ti ho do státní školky vezmou i tak? Já mám druhoše očkovaného Pediacelem ve schematu 2+1 (třetí teda budeme teprve dávat). A Dr. mi říkala, že nemá problém se schématem, ale s vakcínou jo. Že kvůli potvrzení do školky pak bude potřeba žloutenku nechat doočkovat…

potvrzení mi mudra vyplnila a dítě přijato, jen podmínka byla doočkování alespoň první dávky MMR. Jinak žl. B se vůbec neřešila a nemá ji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2226
25.8.15 17:51

@ShadowHunter :palec: taky by se mi to tak líbilo, ale vzhledem k tomu, že to doočkování sama zmiňovala, tak to u nás asi tak neklapne…ale třeba se ty 2 roky ještě něco změní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
25.8.15 18:12
@brko píše:
Kdy dostal malej druhou dávku pediacelu? @teckaa

v dubnu…

• Citovat
  • Upravit
brko
25.8.15 18:26
Tak to mu ale zatím tu poslední dávku dávat nemusíš. Mám info ze sanofi pasteur, ze obnovení dodávky vakcíny Pediacel bude na počátku 2016. Na poslední dávku je čas až 12 měsíců. Takže buď v klidu.
@teckaa píše:
v dubnu…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek