Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ShadowHunter píše:![]()
tak snad bude bobek v pořádku.. Mi těch prcků je líto, když je něco trápí
njn, si člověk moc nevybere.. ale tak berem to už tak nějak sportovně. Rozhodně je takhle nová dr mnohem lepší, nestraší, bere to věcně.. pokud nebude zhoršení, vyšetření, na které nás druhá chtěla hnát přes soud, bude kluka čekat až po 4. roce věku.. takže uvidíme.. každopádně díky za podporu ![]()
@michellll píše:
Ahojky zalezi kdy jste s ockovanim ditete zacala,? Vim ze musi byt rozmezi u te 4 davky nejdele 6 mesicu dele ne
Těch 6 měsíců je min. rozestup mezi 3 a 4 dávkou. Syn má 3 hexu v 5 měsících a 4 hexu v 15 měsících.
@martina.se píše:
njn, si člověk moc nevybere.. ale tak berem to už tak nějak sportovně. Rozhodně je takhle nová dr mnohem lepší, nestraší, bere to věcně.. pokud nebude zhoršení, vyšetření, na které nás druhá chtěla hnát přes soud, bude kluka čekat až po 4. roce věku.. takže uvidíme.. každopádně díky za podporu
Pres soud? Bozemuj..
@ShadowHunter píše:
Pres soud? Bozemuj..
normální dylina, nic jiného.. kdybych to věděla tenkrát.. si vem, že pár hodin po porodu mi vyprávěla, kolik operací malého čeká a co vše bude třeba.. neskutečný
no poslední návštěva byla fakt tečka.. měsíc předtim urolog, že výsledek je stabilní, zatím nic netřeba, vyšetření pod narkózou též ne, že kdyby došlo ke zhoršení nebo infektu, tak o tom budem uvažovat.. a přijdem k dr, ona bez sona a bez ničeho - tak se domluvíme, kdy ho uspíme - my, že nechcem, že chcem konzultaci s dalším odborníkem a ona hned, že to ne, že nás může donutit přes soud. no chlap se s ní zhádal neskutečným způsobem, prásknul dveřma a ona mi pak napsala „výstupku“, kde bylo, že rodiče jsou arogantní, vyhrožují atd
naše pediatra se mohla usmát.. a dneska nová dr - je to takové, jaké to je, uvidíme za 3 m, pokud dojde ke zhoršení nebo se začnou objevovat problémy, tak zvážíme vyšetření pod narkózou.. takže postup naprosto opačný.. uvidíme, no.. ale jako tamta dr je prostě šílená ![]()
@martina.se píše:
normální dylina, nic jiného.. kdybych to věděla tenkrát.. si vem, že pár hodin po porodu mi vyprávěla, kolik operací malého čeká a co vše bude třeba.. neskutečnýno poslední návštěva byla fakt tečka.. měsíc předtim urolog, že výsledek je stabilní, zatím nic netřeba, vyšetření pod narkózou též ne, že kdyby došlo ke zhoršení nebo infektu, tak o tom budem uvažovat.. a přijdem k dr, ona bez sona a bez ničeho - tak se domluvíme, kdy ho uspíme - my, že nechcem, že chcem konzultaci s dalším odborníkem a ona hned, že to ne, že nás může donutit přes soud. no chlap se s ní zhádal neskutečným způsobem, prásknul dveřma a ona mi pak napsala „výstupku“, kde bylo, že rodiče jsou arogantní, vyhrožují atd
naše pediatra se mohla usmát.. a dneska nová dr - je to takové, jaké to je, uvidíme za 3 m, pokud dojde ke zhoršení nebo se začnou objevovat problémy, tak zvážíme vyšetření pod narkózou.. takže postup naprosto opačný.. uvidíme, no.. ale jako tamta dr je prostě šílená
@ShadowHunter píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a toto má diplom. No je fajn, že jste odešli.
je mi líto těch dalších, co se k ní dostanou.. kor bab přímo po porodu, které si ve FN ostrava nemůžou vybrat a chytnou tuhle hlupaňu.. jako jasný, my si uvědomujem, že to může být špatné, fakt neohrozíme život malého, ale taky je třeba zvážit, co je v danou situaci nejlepší.. a u ní člověk nedostane šanci.. jednou jsem tam byla s malým sama a jediné štěstí, že poslední návštěvu byl se mnou chlap..
@martina.se píše:
je mi líto těch dalších, co se k ní dostanou.. kor bab přímo po porodu, které si ve FN ostrava nemůžou vybrat a chytnou tuhle hlupaňu.. jako jasný, my si uvědomujem, že to může být špatné, fakt neohrozíme život malého, ale taky je třeba zvážit, co je v danou situaci nejlepší.. a u ní člověk nedostane šanci.. jednou jsem tam byla s malým sama a jediné štěstí, že poslední návštěvu byl se mnou chlap..
je to kus od kusu. U svýho porodu jsem taky zažila blbku
a k tomu ještě blbku sestru ![]()
Oni si někteří MUDr. myslí, že jsou bohové a každý je bude poslouchat jako ovečka
@ShadowHunter píše:škoda toho, kazí dojem i ostatním..
je to kus od kusu. U svýho porodu jsem taky zažila blbkua k tomu ještě blbku sestru
Oni si někteří MUDr. myslí, že jsou bohové a každý je bude poslouchat jako ovečka
Chci se zeptat,, 15.9 mela mala očkovaní HEXU A PREVENAR( každá látka do jineho stehna)
nemela ani teploty ani nebyl nevrla ani spava.. Nevrlá, uplakaná a spavá začla bý až o vikendu par dní po očkování, je to možné?
@Danielletta u ockovani je vsechno mozne, zvlaste kdyz je tato kombinace…hlavne at je vse v poradku… ![]()
@Danielletta Je, tělo vytváří imunitní reakci.
Osobně bych teda nedala dvě očkování najednou, je to zbytečná zátěž.
Zvlada to dobre,:) jen je spava a protivna nic vic,,ani teplota ji nevysoupla vic jak nad 36,8
@Danielletta
I v příbalovém letáku hexavakcíny je psáno, že očkování obou vakcín naráz zvyšuje pravděpodobnost febrilek.
Doporučuji příště rozložit…