Očkování miminek

18
25.8.15 13:36

Očkování miminek

Zdravím maminky, chci se zeptat jake očkování je nejlepší. Paní doktorka nam dala na výběr 3 druhy očkování. Jedno proplácí pojištovna, druhe se dolpací 500,– a to třetí stojí 1350,– moc se v tom nevyznám tak dekuji za rady. H :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.8.15 13:40

@sissiy jen základní hexa. Proč chceš do dítka cpát něco jiného? Hexa se neplatí. otázkou je, co Ti dr nabídla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.15 13:46

No dala mi letaky Rotarix, prevenar a at si vyberem, tak vubec nevim..ale rikala ze ten rotarix je nejlepsi ale nejdrazsi… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 13:46

Já dávala jen povinné. Nic navíc. Pneumokoky jsou podle mého zbytečné očkování, rotaviry taktéž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 13:47

@sissiy a hlavně úplně k prdu ;) rotarix nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.15 13:47
@sissiy píše:
No dala mi letaky Rotarix, prevenar a at si vyberem, tak vubec nevim..ale rikala ze ten rotarix je nejlepsi ale nejdrazsi… :?

zbytečnosti navíc - jsou to kraviny, dítě spíš zatíží, než aby mu to v čemkoliv pomohlo.. tohle není základní očkování, ale jsou to věci, na kterých vydělává dr a farmaceutická firma.. Ale musíš zvážit sama - já nedávala - po reakcích u prvního, kdy jsem si myslela, jak dělám dobře, má druhý jen hexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.15 13:48

No ja nevim, každy rika neco jineho, tatka mi rika ze to jsou vyhozene penize a mamka že to je potreba..jedna kamaradka ze davala prevenar 13 a ta druha rotarix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 13:48

JinK PREVENAR a ROTARIX jsou úplně něco jiného a každé proti něčemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 13:49
@martina.se píše:
zbytečnosti navíc - jsou to kraviny, dítě spíš zatíží, než aby mu to v čemkoliv pomohlo.. tohle není základní očkování, ale jsou to věci, na kterých vydělává dr a farmaceutická firma.. Ale musíš zvážit sama - já nedávala - po reakcích u prvního, kdy jsem si myslela, jak dělám dobře, má druhý jen hexu.

Máme to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.15 13:49

Takze rotarix nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 13:51
@sissiy píše:
No ja nevim, každy rika neco jineho, tatka mi rika ze to jsou vyhozene penize a mamka že to je potreba..jedna kamaradka ze davala prevenar 13 a ta druha rotarix

vyhozené peníze, které nacpeš do chřtánu dr a farmaceutickým firmám. dítě to jen zatzíží, navíc znám hromadu případů, kdy dítě bylo naočkované astejně tu nemoc mělo - hlavně pneumokoky a rotaviry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.15 13:51
@sissiy píše:
Takze rotarix nee?

to musíš zvážit sama - osobně jsme podepsali papír, že chcem jen základní očkování, nic víc. Naše dr sama řekla, že je to zbytečné, že to nedoporučuje (jedna z mála, co očkování fakt nenutí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
25.8.15 13:52

@sissiy Dávám pouze povinné očkování, ostatní je pro miminko zbytečná zátěž, rozhodnutí je jen na tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@sissiy píše:
Takze rotarix nee?

ani prevenar, ani synflorix, anio nic než jen to povinné a to je hexavakcína a pak v pozdějším věku priorix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi

Za mě jen povinné, tzn. hexu a pak MMR

Příspěvek upraven 25.08.15 v 13:53

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie