Očkování miminek a preparáty Joalis

21
16.2.15 12:21

Očkování miminek a preparáty Joalis

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil ohledně očkování a použití preparátů Joalis (deimunaktiv, mezeg, minddren) Měla jsem objednané u paní, ke které jsem chodila na měření, ale už je to měsíc a není schopná dodat a termín očkování se blíží, takže už se mi k ní nák nechce pro instrukce :-( jdeme na 3. hexu a malému je ted 5 měsíců. Co se týká reakcí na očko, tak po prvních 2 nák extra nic neměl, i když po druhém má už měsíc zadní rýmu a různé suché flíčky na kůži. Děkuji a budu ráda za Vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
16.2.15 12:37

Kam chodíš ta ten detox.Do Bodycentrum? Tam by ti měli poradit a mají i e shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.15 12:46

Chodila jsem roky do Berouna do Zelené lékárny a ted když jsem chtěla poradit a objednat, tak paní nák ztratila ochotu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
16.2.15 12:46

My používáme také přípravky od Joalis - Cranium a Deimunactiv a totak že 3 dny před a týden po očkování.
Našemu chlapečkovi je ted 16m a poslední hexu dostal až teď a první měl v 8 m dříve jsem ho prostě očkovat nenechala. Domluvili jsem si schéma 2 plus 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 12:53

@nika123 tak zkus stránky bodycentrum.cz tam najdeš spolehlivě odborníky, podle tvého bydliště. Ono to dnes dělá hodně lidí, ale je důležité, aby to byli správně proškolení terapeuti přímo od Jonáše. Já jdu do Brna.tam je hodně dobrý pan Jakeš. Zkus tam zavolat, oni ti poradí nebo mají tenE-shop a tam lze ty kapky objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.2.15 13:02

Nevím, jestli to pomůže, ale já dávám dceři od miminka při očkování homeopatika a skvěle jí pokaždé zabrala (teď jí jsou dva roky), na hexavakcínu i priorix. Ani jednou neměla reakci, žádné teploty, vyrážky nebo nemoci.
Co se týče přípravků Joalis, ty používá moje máma pro děti a má i velmi spolehlivou paní, co je měří a přípravky dodává. Nestalo se, že by někdy nebyla na příjmu. Ale ta je z Prahy. Pak znám další až z Frýdku-Místku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.2.15 13:17

@nika123 já dávala homeo - předpokládám, ž toto bude něco podobného, ale dáváme Thuju :think: První očko 5 m, bez reakce.. dává se 2 dny před, 3 dny po - objednáš v lékárně. :think: možná bych to vyřešila takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.15 13:30

Holky a ta homeopatika taky odbourávají škodliviny z těle z toho očkování? a jak se jmenují kdyžtak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.2.15 13:42

Já jsem dávala u hexy Thuya 9CH, dává se tři kuličky jeden den předem, pak 1× denně do využívání celého. A pak u toho Priorixu jsou dvoje homeopatika (Thuya a Nux vomica).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:43

@nika123 homeopatika se nedají srovnávat s tím detox, ten přímo odstraňuje toxiny z těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek