Očkování miminka ano - ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
30.12.13 13:18

@momi33 omlouvám se spletla jsem to, ano máš pravdu je proti spalničkám…na memingokoka je Nimenrix…všechny ty vakcíny už se mi v hlavě pletou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
30.12.13 13:19

@slavuska1 No právě, taky čekám, mám doma obě věkové skupiny :lol: Taky se říká, že právě ten B je nejvíc agresivní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.13 13:19
@Syringa píše:
8o 8o 8o
Nestčím se divit. Představa VLASTNÍHO dítěte na kapačkách je dost děsná :-O.

jj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.12.13 13:20

My nechali z nepovinnych u prvni dcerky jen Prevenar 13, ten dame i druhe. Kamaradka nechala male Synflorix a Rotarix a stejne skoncily s rotaviry v nemocnici, tak nevim. A to ockovani proti meningoku se dava kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.12.13 13:20

@Syringa jo proto si ho budu hlídat ;) by mě asi položilo…stačilo mi, když jsme měli žloutenku a malého mi po 3dnech od narození vzali pod lampu…a když jsem ho tam pak viděla, bobíka mojeho malinkého, jak tam leží jen v plínečce se zalepenýma očičkama a na přístrojích bylo mi zle…bože jsem to obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.12.13 13:21

@maminka1987 od 12měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
30.12.13 13:24

NE. Z těch „povinných“ (povinné není žádné očkování) má dítě v roce a čtvrt jen část InfarixHib, nemá vůbec doočkovanou žloutenku.

Rotarix považuji osobně za neopodstatněné očkování. U Prevenaru/Synforixu panuje u praktických lékařů většinová shoda očkovat, u Rotarixu ne. I silně proočkující lékaři doporučují Rotarix zejména pro nemocné děti, u kterých je předpoklad hospitalizací.

• Citovat
  • Upravit
27010
30.12.13 13:30

Rotarix jsem nedala ALE…tenkrát mi to chytil půlročák a 3leták…půlročák, průjmy a zvracení, ale lehká dehydratace…tříleták to nesl hropzně, nešly mu srazit horečky které měl skoro 40,pár dní o sobě ani nevěděl byl na JIp. Nepřeju nikomu. Nicméně starší dodnes v pohodě. Mladší od té doby problémy s váhou je prostě hubený, je to já nevím rok zpátky kdy musel i na celkové rozbory krve protože nikdo netušil co mu je, našli jen chudokrevnost. Já i doktorka máme podezření že prostě něco ty rotaviry na něm zanechaly, byt důkazy nemáme. Třetí syn očkovaný ale není. I když jsem hodně přemýšlela. JInak jsem očkovací typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.12.13 13:34

@Nikuška11 dekuji, o tomhle ockovani nam doktorka totiz nerikala, tak se ji na to zeptam. A kolik stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.12.13 13:35
@Clairisek píše:
Nenechala jsem ani rotaviry, ani pneumokoky, tedy malá má jednu dávku prevenaru bez našeho vědomí, ale další jsem odmítla. Dávám jenom hexu ve schématu 2+1 a co dál uvidím časem :)

Tohle mě zaujalo.. Jak se to přihodí, že ti někdo naočkuje dítě bez tvého vědomí? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
30.12.13 13:38

Ja teda dala rotarix, byli 2davky a prvni dostal kolem tretiho mesice, ma pak hexu a synflorix, Mmr chci odlozit az do veku kolem dvou let a jeste chci nechat naockovat proti klistatum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.12.13 13:38

@maminka1987 jo to nemám tušení bohužel…něco proplácí pojišťovna myslím…to se musíte zeptat u vaší paní dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.12.13 13:41

@Nikuška11 nevadi, i tak diky, ani bych nevedela, ze takove ockovani je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
30.12.13 13:45

Ani jedno nemá dobrovolné ockovani. Velmi dobra kniha, co dělat při nemocech, je VELKA KNIHA ZDRAVI DÍTĚTE (votobia). Rady a tipy ohledně stravy, ve kterých potravinách jsou důležité minerály, vitaminy a také se lze dočíst, jak se u dítěte projevuje nedostatek napr železa. Kdy je nutné už jet k lékaři atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.12.13 13:45

Jsem pro očkování. Ale dáváme jen to „povinné“, bez řečí. Ani jsme nic neoddalovali a neměnili schéma. Na Rotarixy, Prevenary apod. mě doktorka nepřemluvila, i když se na mě tvářila jak na nejhorší matku na světě, která ohrožuje život svého dítěte :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí