Očkování v období pylu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
18.5.15 09:18

@Caroda ahoj, já před týdnem po dlouhých úvahách ockovala Pediacel, 1. Dávku v 8mesicich. Z Anglie jsem si objednala homeopatika primo pro tuto vakcínu. Kromě rozmrzelosti druhy den jsme neměli jiné potíže. Tak snad to bude i u dalších dávek. Schéma dávám 2+1. Přišlo mi to jako nejsetrnější varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.5.15 14:00

@epajda to jsem nevěděla, že jsou pro každou vakcínu jiná homeopatika…máš ještě tu stránku? Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
18.5.15 14:09
@epajda píše:
@Caroda ahoj, já před týdnem po dlouhých úvahách ockovala Pediacel, 1. Dávku v 8mesicich. Z Anglie jsem si objednala homeopatika primo pro tuto vakcínu. Kromě rozmrzelosti druhy den jsme neměli jiné potíže. Tak snad to bude i u dalších dávek. Schéma dávám 2+1. Přišlo mi to jako nejsetrnější varianta.

A Mudr. ma dostatek vakcin? Neb jsou vakciny jen do nejakeho data r.2016, ale to bych malou nestihla naockovat. A co myslite kdyz mi porad chrci od porodu? Radeji taky pckat ne? Pokud ji to nekdy zmizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.5.15 14:12

@Bobiska81 naše doktorka mi říkala, že konkrétně pediacel bude mít teď nějakou odstávku ve výrobě a musela by ty tři dávky objednat již nyní, jinak hexy je všude habaděj, z té mají doktoři a pojišťovny největší provize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
18.5.15 14:17

A jinak zcazuji aspon na prvni davky provakcin, je to prirodni sirup tery se dava 5dni pred a po ockovani. jinak mi doporucila mudr. Thuyu 3dny pred a po, homeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
20.5.15 10:30

Homeopatika jsem objednavala http://www.helios.co.uk/…-vacc-5-in-1
Forma granule, stačí nejmenší balení na všechny dávky a potence 200 C
Dává se 10 granulí den před očkováním, co nejdříve po očkování a v případě nežádoucích účinku rozpustit v 150 ml vody a podává s po lzickach do vymizení příznaků.
Mám doma velké balení, nevěděla jsem, kolik je v tom granulek, v nejhorším bych mohla i poskytnout ze svých zasob, ale to pak když tak formou SZ.

Možná dělají i na hexu, nevím. Je to vlastně velmi naredena konkrétní vakcína.

O nedostatku Pediacelu nevím, ockuji schéma 2+1, myslím, ze potíže nebudou, určité se da sehnat. Doktorka ho objednala na mou zadost, doplaci se na každou dávku pres 800kc, bohužel, pojišťovna neproplaci, v i když je u nás vakcína schválena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.15 14:45

@epajda u nás je dávka pediacelu za 1500Kč, tj. očkování by stálo 4500Kč, a to je tedy pardon ten výraz sakra velký rozdíl oproti 800kč za dávku. Děkuji za info i adresu, juknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
20.5.15 16:00
@Caroda píše:
@epajda u nás je dávka pediacelu za 1500Kč, tj. očkování by stálo 4500Kč, a to je tedy pardon ten výraz sakra velký rozdíl oproti 800kč za dávku. Děkuji za info i adresu, juknu na to.

To si myslím, ze to doktorka spletla, já platila 820 Kč a to jsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.5.15 12:26

@epajda nene, nespletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...