Očkovat 1. hexu v těch vedrech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
19.6.13 12:11

Ja ziju v tom, ze ve vedrech se ockovat nema :think: Praxe je teda jina, to je jasny :roll:
Stejne tak bych neockovala pred hospitalizaci, a uz vubec bych neockovala takovy mlade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
19.6.13 12:15

Tak jo, už te nemocnici rozumím. Teď písou, že zítra ma být dokonce 38. takže ani náhodou, budeme sedět doma k zavodňovat se. děkuju za názory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.6.13 12:20

Já jsem měla jít na očkování dnes, také na první hexu, ale po přečtení zdejších diskuzí to pořád odsouvám dokud to jde, protože mám šílený strach z očkování a reakce malé na něj. Pokud bude příští týden lépe nechám ji už naočkovat a to v necelých 4měsících, snad to nebude tak hrozné. Ještě pořád zvažuji co za nepovinné očkování mám v tom pěkný binec zda ano či ne. Není to žádná sranda se dobře rozhodnout…
Určitě počkej co to jde, v nemocnicích je plno nemocí a myslím že tam můžete chytnout cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nakukující
19.6.13 12:25

Ahoj,
jsme na tom podobně. Dopoledne mi ale sama doktorka volala, ze v těchto horkách neočkují. Takže bych asi být tebou očkování odložila.

• Citovat
  • Upravit
Kies
19.6.13 12:42

Podle toho, co pises bych to take odlozila, ale jinak jsem tu z techto diskuzi byla maximalne vystresla, kdyz mi doktorka chtela maleho oockovat v 9. tydnech (kdy uz se to smi)… Tak jsem to posunula a objednali jsme to na trimesicni prohlidku. To bylo malému 11.týdnů a já tam šla s velkejma nervama, jak malej bude trpět! Za a) ani nebrečel a za b) se nám teplota vyhnula velkým obloukem a byl, jak když nic… Takže dej hlavně sama na sebe a taky na doktorku a ne na to, co tu jedna pani povidala. Kazde dite je jine a pokud se ma neco stat, tak se to stejne stane! Osud nezastavis :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6726
19.6.13 12:56
@Kies píše:
Podle toho, co pises bych to take odlozila, ale jinak jsem tu z techto diskuzi byla maximalne vystresla, kdyz mi doktorka chtela maleho oockovat v 9. tydnech (kdy uz se to smi)… Tak jsem to posunula a objednali jsme to na trimesicni prohlidku. To bylo malému 11.týdnů a já tam šla s velkejma nervama, jak malej bude trpět! Za a) ani nebrečel a za b) se nám teplota vyhnula velkým obloukem a byl, jak když nic… Takže dej hlavně sama na sebe a taky na doktorku a ne na to, co tu jedna pani povidala. Kazde dite je jine a pokud se ma neco stat, tak se to stejne stane! Osud nezastavis :jazyk:

tak pokud ses „pouze“ bala toho, a)ze to prcka bude bolet a bude brecet a b)teploty…tak si tady asi tech diskuzi moc neprocetla na tohle tema ;) jinak samozrejme preju kazdemu naockovanemu diteti, aby u nej ocko probehlo bez komplikaci treba jako u vas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
19.6.13 12:58

Já bych neočkovala, kort ne v těchto vedrech. prcek je malinký. naše doktorka začíná očkovat ve 4. měsíci. asi ví proč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
19.6.13 13:52

@zolycka pročetla jsem jich dost, ovšem zakladatelka se neptá v této diskuzi na katastrofické scénáře o očkování (očkovat chce), ale jen na to, zda očkovat ve vedrech. Na to odpovídám, plus doplňuji základní info o našem očkování…protože se jí tu zase ‚radí‘, kdy je nejvhodnější doba (to si snad rozhodne sama společně s dr)

• Citovat
  • Upravit
2363
19.6.13 14:01

@euryanta mojí malou naočkovala paní doktorka hexou a rotarixem včera. Paní doktorka jen doporučila, ať nechodíme ven, aby jsme byly trošku v chladu. Malá má jen nateklý místo vpichu, hodně po tom spí, což mám radost a „teplota“ 37,5. Takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
19.6.13 14:16

@Kies neboj,mam svůj rozum a o očkování mam jasno. ptala jsem se na vedro a tak vnímám hlavně názory, které se mého dotazu týkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
19.6.13 14:30

@euryanta :palec: :kytka: tak ať to dříve nebo později hravě zvládnete

• Citovat
  • Upravit
5052
19.6.13 14:46

Tak zkušenost s mojí starší 4,5r. Na žádné očkování neměla reakci ( TBC, hexa, prevenar, neštovice, žloutenka, klíště, až na 3 HEXU v roce 2008 srpen 38C. Já bych určitě počkala. Očkování můžeš odložit až na 2m po dávce takže je měsíc čas. Druhá dcera má teploty a cca tři dny není ve své kůži dávám HEXU co 2m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.6.13 14:47

Tak zkušenost s mojí starší 4,5r. Na žádné očkování neměla reakci ( TBC, hexa, prevenar, neštovice, žloutenka, klíště, až na 3 HEXU v roce 2008 srpen 38C. Já bych určitě počkala. Očkování můžeš odložit až na 2m po dávce takže je měsíc čas. Druhá dcera má teploty a cca tři dny není ve své kůži dávám HEXU co 2m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.6.13 15:01

Očkování se domluv s dr až po návratu z nemocnice, někdo tu psal - oslabené dítko po očkování, není ve své kůži atd. 1.dávka stejně nechrání, to až měsíc po dávce druhé. 1.hexa ve třech měsících úúúplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.6.13 15:08

Tak třeba když cvičíš Vojtu tak se nedoporučuje cvičit po očkování tak cca 3-4dny, taky se očkování i oddaluje. Já ze starší cvičila a dr jí první hexu píchla až v 6m. Oslabené dítě neočkuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek