OČR 80 % při karanténě dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@dedrichov píše:
Bylo to na vládě asi 19. listopadu a mluvilo se o tom, že to bude zpětně i za listopad a až do konce února 2022. A Až teď ten senát. Řešila jsem to, zda si mám napsat neschopenku nebo očr, jsem doma od 1.12. postupně s oběma dětmi. A izolace do 27. prosince. Manžel jde na další pcr zítra, tak se to ještě možná protáhne jemu.
Tak snad to tak bude, že ještě přijde doplatek, zkus zapátrat, zda se musí nějak opětovně zažádat, ale snad ne.
A kolik dnů budou proplacet nevíš? Taky jsem s dcerou na ocr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
@j.a.n.i1 tak že mi tehdy přišlo 60% jsem věděla, to je OK. Mě spíš zajímalo, jestli se už neví jak to bude pak. Jestli to půjde samo a nebo žádat. Za těch 14 dní to přeci jen něco hodí.
Tak to netusim, ale minule to bylo automaticky, tak predpokladam, ze to bude stejně. Jen je otazkou jak rychle.
Edit: tak to bude zas automaticky a do 90 dnu.
Příspěvek upraven 18.12.21 v 11:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Tak karanténa s negativním testem konci ne?
Ne, karantena konci po 7 dnech, pokud byl test udelany 5.-7. den od kontaktu negativní. A psala vcera, ze jim zavreli skolku, takže minimálně tenhle vikend doma bude, takže minimálně ten ji zajima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta píše: Ženský a když jsem s dcerou doma na očr kvůli uším a nachlazení, tak mám jen 60% náhrady mzdy? děkuji
Ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka píše:
A kolik dnů budou proplacet nevíš? Taky jsem s dcerou na ocr
Všechny, na které bylo vystaveno OČR kvůli covidu. Zpětně od 1.11.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Všechny, na které bylo vystaveno OČR kvůli covidu. Zpětně od 1.11.
Děkuji to jsem potřebovala vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ne, karantena konci po 7 dnech, pokud byl test udelany 5.-7. den od kontaktu negativní. A psala vcera, ze jim zavreli skolku, takže minimálně tenhle vikend doma bude, takže minimálně ten ji zajima.
Aha, takže maximálně tenhle víkend ji zajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Ano.
A precetla sis alespon co schvalili nebo ne, ale mas potrebu rozsirovat sve domnnenky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Aha, takže maximálně tenhle víkend ji zajímá.
To my ale nevíme, Mohla jit na test moc brzo a bude muset znovu, muze ji uz tenhle test vyjit pozitivní a klidně ji mohou zajimat jesze dalsi 2 vikendy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta píše: Ženský a když jsem s dcerou doma na očr kvůli uším a nachlazení, tak mám jen 60% náhrady mzdy? děkuji
Tak budes mit taky tech 80%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 díky moc. Tak naštěstí na tom jak rychle to přijde mi nezalezi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
To my ale nevíme, Mohla jit na test moc brzo a bude muset znovu, muze ji uz tenhle test vyjit pozitivní a klidně ji mohou zajimat jesze dalsi 2 vikendy.
Bavíme se o karantene. Ne o izolaci. A předpokládám, ze hygiena jim rekla, kdy na testy jít. Takže znovu muset nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Bavíme se o karantene. Ne o izolaci. A předpokládám, ze hygiena jim rekla, kdy na testy jít. Takže znovu muset nebude.
Bavime se o OCR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A precetla sis alespon co schvalili nebo ne, ale mas potrebu rozsirovat sve domnnenky?
Vycházím z toho, co píšou na Covid portále o krizovém ošetřovném:
**Krizové ošetřovné od 1.listopadu 2021
Poslanci schválili krizové ošetřovné. Návrh musí ještě vyjít ve Sbírce zákonů. Platit bude zpětně od 1.11. 2021 do 28.2.2022. Ošetřovné budou rodiče čerpat v případě, že školy zavřou třídy v souvislosti s epidemií covid-19 nebo onemocní samotné jejich dítě nemocí covid-19.
Ošetřovné bude možné čerpat po celou dobu uzavření škol nebo tříd nebo po celou dobu nařízené individuální karantény dítěte.**
Fakt jsem si myslela, že to platí jen na jakoukoli souvislost s covidem, ne na jiné nemoci. Pokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit