OČR když je maminka v nemocnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37144
9.7.21 21:38

@mamina2017 muž ho na mě měl, když sem byla v nemocnici, ale ne jakože pečuje o mě, ale protože pečoval o dítě, se kterým sem jinak na mateřské a nemůžu se o něj starat, Dr mu to psala přímo do té žádanky že je to kvůli péči o děti. Ale už je to nějaký pátek zpátky, jestli teď teda nejsou nějaké novinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
9.7.21 21:47
@Kriss Tina píše:
@mamina2017 muž ho na mě měl, když sem byla v nemocnici, ale ne jakože pečuje o mě, ale protože pečoval o dítě, se kterým sem jinak na mateřské a nemůžu se o něj starat, Dr mu to psala přímo do té žádanky že je to kvůli péči o děti. Ale už je to nějaký pátek zpátky, jestli teď teda nejsou nějaké novinky.

U nás to bylo složitější… nejdřív měl manžel na mě, protože jsem byla doma s malým a měla 40tky teploty, zimnici.. atd. a pak jsem neplánovaně skončila v nemocnici, tak my to úplně neřešili, protože jsem na tom byla dost špatně. A důležitý bylo zajistit malýho. Pak manžel X krát navštívil sociálku s malým pod paží, abychom se dobrali něčeho, jak to vše udělat 8o To by byl super fejeton do nějakého plátku. Ale to už je OT. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
9.7.21 22:48
@mamina2017 píše:
Akorát pozor, není možné mít OČR na partnerku/manželku v době její hospitalizace. My to tak měli a paní ze sociálky volala manželovi, že je to prakticky „podfuk“. Jak se o mě stará, když ležím v nemocnici?:lol:
My to tedy měli ještě komplikované s dlouhodobým ošetřovným. Nemohla jsem se starat o syna 2 roky.

Pokud je to z důvodu, že se nemže postarat o dítě, tak to samozřejmě možné je i při hospitalizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
9.7.21 23:01
@j.a.n.i1 píše:
Pokud je to z důvodu, že se nemže postarat o dítě, tak to samozřejmě možné je i při hospitalizaci.

ale nesmí být jako OČR na mě, že se o mě stará. Musí tam být to, teď nevím, jak je to tam přesně formulované, že se nemůžu starat já o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
9.7.21 23:02
@mamina2017 píše:
ale nesmí být jako OČR na mě, že se o mě stará. Musí tam být to, teď nevím, jak je to tam přesně formulované, že se nemůžu starat já o dítě.

Pokud nejste schopni si nechat správně vypsat OČR, tak to ale není problém ani zákonů ani OSSZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
9.7.21 23:09
@j.a.n.i1 píše:
Pokud nejste schopni si nechat správně vypsat OČR, tak to ale není problém ani zákonů ani OSSZ…

Nebudu se s tebou tady hádat. Vyřešili jsme vše, jak jsme potřebovali a dal to fakt rozebírat nechci. Nechci zabíhat do soukromých věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
9.7.21 23:13

@mamina2017 Nezabíhej, mě je to fuk, ale nemať ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat