Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, už podruhé se mi stalo, že mi volali ze školky, ať si jdu vyzvednout nemocné dítě, došly jsme domů a malá má akorát rýmu bez teploty. Vím, že teď se to více řeší kvůli koroně, dříve lehká rýma ve školce nevadila, ale nevím, zda mi na to dětská doktorka vystaví OČR, nebo to budu muset řešit jinak? Máte někdo prosím zkušenost?
Děkuji.
Nejlepší bude se zeptat přímo doktorky. Nebo dát malou babičce na hlídání pokud je možnost.
At ti dá doktorka buď ocr, nebo papír pro školku, že dítě je schopno pobytu v kolektivu ![]()
@Sofie2013 píše:
Ahoj holky, už podruhé se mi stalo, že mi volali ze školky, ať si jdu vyzvednout nemocné dítě, došly jsme domů a malá má akorát rýmu bez teploty. Vím, že teď se to více řeší kvůli koroně, dříve lehká rýma ve školce nevadila, ale nevím, zda mi na to dětská doktorka vystaví OČR, nebo to budu muset řešit jinak? Máte někdo prosím zkušenost?
Děkuji.
Určitě dá.
Da, nebo ji rekni at ti da potvrzeni, ze je dite schopne pobytu v kolektivu.
@PeBa12 Díky. Kdybych mohla dát dítě k babičce, tak to ani neřeším, bohužel mamka stále pracuje a moje babička má přes 80 let, tak tam nemocné dítě dávat nechci, kór teď, kdy fakt člověk neví, co z toho bude ![]()