Očr o prázdninách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14858
3.8.23 09:15
@korn123 píše:
Kamarádka nepohlídá?

Kde vy na ty kamarádky chodíte? Myslím vy jako všichni s těma radama. Ty jsi někdy někomu hlídala týden nebo dva dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
3.8.23 09:16

@Kfětoslava Kamaradce ne, ale svagrovy jo. Kazdy rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
3.8.23 09:17
@Tosidelassrandu píše:
A to má dítě jen jednu babičku a žádného otce ani jiného příbuzného?

Legenda praví, že existují matky samoživitelky, kde se otec nezajímá. A další legenda praví, že ne každý má dobré rodinné vztahy s babičkama nebo někdo nemá babičku vůbec. To je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
3.8.23 09:17
@sakota píše:
@Kfětoslava Kamaradce ne, ale svagrovy jo. Kazdy rok.

No tak domluv tu švagrovou zakladatelce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21485
3.8.23 09:25
@Paaajuska píše:
Dekuju všem za „milé“ rady… Očr si jen tak neberu, to bych asi byla už bez práce… Syn měl být u babičky, ale onemocněla, takže ho tam prostě nedám. Někoho cizího hledat určitě nebudu abych ho strčila jen tak k někomu, abych trnula hrůzou jestli ho ještě uvidím, a tábory jsou minimálně od 5. Za další neplacené volno mě v tu chvíli nenapadlo. Už vím že se tu víckrát na nic nezeptám…

Sorry, ale já ti fakt nevěřím. První příspěvek je napsaný tak, že jsi OCR plánovala od samého začátku a ne, že potřebuješ vyřešit akutní výpadek hlídání. To sis prostě vymyslela po těch negativních komentářích tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
3.8.23 09:39

Normálně se doktorky zeptej. Řekni jí pravdu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85236
3.8.23 09:45

No tak ze nemas hlidani jsi vedela davno predem a mohla ho nejak zajistit, ze, minimalne treba neplacenym volnem. Vyresis to strevni chripkou, ale zbytecne zateuovani doktora a lhani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85236
3.8.23 09:46
@rejžička píše:
Normálně se doktorky zeptej. Řekni jí pravdu. :hug:

Tak to ja radeji teda to lhani pacienta, nez abych jako doktor musela lhat ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
3.8.23 09:46

Nám doktorka napíše paragraf i bez toho, aby dítě viděla. Ale my jsme to nikdy nezneužili a využívali jsme to minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
3.8.23 09:47

Samozřejmě jestli víš, ze doktorka dítě nebude chtit vidět, tak to muzes nahrat na nejakej kasel, ale bylo by mi to trochu proti srsti. Akorat si na to dítě něco přivoláš. Jestli opravdu nemas nikoho na hlidani, tak pořešit v práci homeoffice (ale chapu, ze to leckde nejde) a nebo se domluvit se zamestnavatelem o situaci a najit nějaký kompromis nebo neplacene volno. Jiný řešení asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.8.23 09:47

Zakladatelko, že ses na takový dotaz nevyprdla. Tady Tě každá druhá zpraží … Jsou tu samé poctivé ženy, matky a vůbec. Udělej, co uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
3.8.23 09:50
@Kfětoslava píše:
No tak domluv tu švagrovou zakladatelce :roll:

Neni zodpovednost mne jako danoveho poplatnika resi cizi dite a to, jak jeho matka zajisti peci, a ani mi neni nijak prijemna myslenka, ze ji budu platit z dani ocr. Jetsli je uplne izolovana od celeho sveta a nikoho na svete chudinka nema, asi musi vymyslet praci, ktera jisamotne samotinke peci o dite umozni, nebo holt teda domluvit „nekoho ciziho, o hruza“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9636
3.8.23 09:59
@Kfětoslava píše:
Legenda praví, že existují matky samoživitelky, kde se otec nezajímá. A další legenda praví, že ne každý má dobré rodinné vztahy s babičkama nebo někdo nemá babičku vůbec. To je co?

Jo, tohle se určitě stát může (a bohužel asi děje), ale já bych jako taková matka samozivitelka byla tak podělaná strachy, že se mi něco stane a dítě zůstane na světě úplně samo, že bych se snažila nějakou tu blízkou osobu fofrem najít. I kdyby to mělo znamenat, že adoptuju tetičku ze 3. kolene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.8.23 10:30

Já mám děti malé,.ale taky toto budeme muset později řešit. Patrně neplacené volno. Možná pomůže švagrová. Ale že si někdo bere očr mě asi nepohorší. Školky by měly podle mě zavírat max na měsíc. Mě pohoršuje, že stát vyžaduje, aby byly matky v práci a zároveň jim zavře školky a školy. A pomožte si samy. Prarodiče mrtví, daleko nebo v práci, platy mizerné, aby se z toho dala platit chůva. Navíc dávat dítě cizímu člověku… naše děti by s cizím jen řvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
3.8.23 10:37
@Mámou naskok píše:
Já mám děti malé,.ale taky toto budeme muset později řešit. Patrně neplacené volno. Možná pomůže švagrová. Ale že si někdo bere očr mě asi nepohorší. Školky by měly podle mě zavírat max na měsíc. Mě pohoršuje, že stát vyžaduje, aby byly matky v práci a zároveň jim zavře školky a školy. A pomožte si samy. Prarodiče mrtví, daleko nebo v práci, platy mizerné, aby se z toho dala platit chůva. Navíc dávat dítě cizímu člověku… naše děti by s cizím jen řvaly.

Hlavně by se měli střídat rodiče, ne? Co je školce do toho, že musí hlídat jen máma? Táta je taky rodič, který si může vzít dovolenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí