Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den,
omlouvám se, pokud to sem zcela nepatří, ale už jsem vyčerpala všechny možné a nemožné alternativy:(
Podařilo se nám ztratit hajánka/usínáčka, kterého máme od kočárku a syn (5 let) bez něj nedá ani ránu. Je to šedivý medvídek, z C&A, bohužel už dlouho není k sehnání, ani nebude. Tak mě napadlo, jestli třebas některá z vás nemá jednoho, kterého by mohla postrádat? Moc ráda bych ho odkoupila.
Předem moc děkuji!
Nemate lepsi fotku? Ja bez hlavy nepoznam, jestli ten nas je stejny nebo jen podobny. Jinak bych klidne poslala. Ale obavam se, ze asi jen podobny ![]()
Ale tak v 5 letech uz by se mel ucit zvladat takoveto ztraty.
@Janadel Dekuji moc za reakci a prikladam lepsi fotku, kdyby nahodou ![]()
@Karush píše:
@Janadel Dekuji moc za reakci a prikladam lepsi fotku, kdyby nahodou
Tak bohuzel, nas je trosku jiny.
@Karush píše:
Hezký den,
omlouvám se, pokud to sem zcela nepatří, ale už jsem vyčerpala všechny možné a nemožné alternativy:(
Podařilo se nám ztratit hajánka/usínáčka, kterého máme od kočárku a syn (5 let) bez něj nedá ani ránu. Je to šedivý medvídek, z C&A, bohužel už dlouho není k sehnání, ani nebude. Tak mě napadlo, jestli třebas některá z vás nemá jednoho, kterého by mohla postrádat? Moc ráda bych ho odkoupila.
Předem moc děkuji!
Syn je zdravý?
@hanka.br. píše:
Syn je zdravý?
poznam chlapca, co ma este v skolskom veku medvedika na spanie. a nie je zdaleka jediny. ano, su zdravi
@Mkmkz píše:
poznam chlapca, co ma este v skolskom veku medvedika na spanie. a nie je zdaleka jediny. ano, su zdravi
Píše, že bez něj nedá ani ránu, tedy není jenom na spaní, ale potřebuje hračku pořád. Nepřiměřená fixace na hračky je běžná u dětí s PAS, proto se ptám. Pokud je syn zdravý, možná je opravdu na čase odpoutat.