Od 8. měsíce mě miminko nekope - jen se převaluje

Anonymní
28.5.19 07:35

Od 8. mesice jen prevalovani

Ahoj holky chci se zeptat jsem 32tt a mala me do 8 mesice kopala o 106 :lol: a ted od toho 31tt uz skoro vubec jen co citim je jak se neustale tam prevaluje ale kopance zadne jen same prevalovani :D je to v poradku kdyz vubec nekope a jen citim prevalovani porad?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
28.5.19 07:57

A není to tím, že má čím dál méně místa? :think: Víc bych to neřešila, pohyby cítíš a to je hlavní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.5.19 08:40

Mám to úplně stejně. Jakmile začal 8 měsíc tak se malej jen převaluje. Ale i to je někdy dost nepříjemné. Hlavní je, že ho cítím a to mi stačí. Bez kopanců se mileráda obejdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
28.5.19 08:41

Má málo místa, já jsem teď 40. týden a přes den se nehýbe vůbec a večer trochu.

• Citovat
  • Upravit
724
28.5.19 09:04

Taky jsem to tak mela, nejaky prudsi pohyb byl ke konci jen vyjimkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 09:39

@SlečnaJ je to krasne a zaroven silene :lol: mam nekdy pocit jak kdyby me nozickou chtela protrhnout :lol:

• Citovat
  • Upravit
14
28.5.19 10:15

Jojo. Je to zážitek 😁 Vždycky když si lehnu na bok tak jen vidím a hlavně cítím jak nožičkou jede od boku až k pupíku. Ale pořád si říkám, že je to lepší než kopance do žeber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 10:36

@SlečnaJ jo to jo :lol: staci dat ruku na bricho a vse citim :lol:

• Citovat
  • Upravit
14
28.5.19 10:41

Tak co víc si přát. :) Víme, že miminko je aktivní a to zatím stačí. Třeba to znamená, že prcci budou klidní i po narození. Nechci ani myslet na variantu, že nám o sobě dají pořádně vědět až po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 11:10

@SlečnaJ no to snad neee :roll: :lol: moje mamka mi preje urvance protoze si to zazila u me tak pry at vim jake to je :lol: :lol: tak snad nebude po me :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14
28.5.19 12:08

To já prý byla hodná, takže doufám, že bude po mě :lol: Stejně nejdůležitější je aby byli zdraví a o to aby byli spokojení se už nějak postaráme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 12:44

@SlečnaJ tak tak :oops: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat