Zánět močových cest-zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.5.19 20:40

Zánět močových cest-zkušenosti

Zdravím, jsem ve 14.týdnu těhotenství a zánět močáku jsem ještě nikdy neměla, proto píšu sem. Nevím jestli jsem jen nachlazená a nebo je to tím, že se mi zvětšuje děloha a tím pádem takové problémy, ale.. Každou chvíli chodím na záchod, jednou jdu a za 5 minut cítím jako kdybych měla plný močák, tak jdu podruhé a nic, jen pár kapek. O pálení, řezání a bolesti v podbřišku ani nemluvím :roll: k tomu mě začaly bolet záda v oblasti ledvin. Poradíte mi prosím? Třeba se najde někdo kdo měl podobnou zkušenost :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
27.5.19 20:44

Zanet jak vysitej. Upaluj k dr. Hned. Ja mela takhle zanicenej celej spodek, ledviny, mela sem atb a ty ledviny doted resim. Zadna sranda. Doktor plasi pomalu na drenaz ledvin, ja celkove hapruju ale fakt to nenk sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
27.5.19 20:45
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem ve 14.týdnu těhotenství a zánět močáku jsem ještě nikdy neměla, proto píšu sem. Nevím jestli jsem jen nachlazená a nebo je to tím, že se mi zvětšuje děloha a tím pádem takové problémy, ale.. Každou chvíli chodím na záchod, jednou jdu a za 5 minut cítím jako kdybych měla plný močák, tak jdu podruhé a nic, jen pár kapek. O pálení, řezání a bolesti v podbřišku ani nemluvím :roll: k tomu mě začaly bolet záda v oblasti ledvin. Poradíte mi prosím? Třeba se najde někdo kdo měl podobnou zkušenost :)

Poradím ti jen jedno, mazej na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.5.19 20:48

Musim souhlasit, paradni zánět-hodně pít a pít třeba čaj a šupem k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
27.5.19 20:50

Určitě upaluj na pohotovost. Mě to chytlo před vánoci, naštěstí jsem tou dobou nebyla ještě těhotná, ale i tak to byl očistec. A to jsem měla rychlý a hladký průběh, protože hned jak jsem to zjistila, začala jsem se prolívat urologickým čajem.
Musíš hlavně hodně hodně a hodně pít, nejlépe ten urologický čaj, pokud není tak asi vodu.
Někdo mi tu pak i doporučoval blokurimu. Ale já se k ní nedokopala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
27.5.19 20:55

Na pohotovost nebo ráno k obvodní ale urcite. pomůžou ti neboj. Já taky v tehotenstvi měla a za pár dní jsem frcela odpočívat domu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.5.19 20:57

Ahoj, taky to mám v těhotenství za sebou, fakt to nepodceňuj, může to být horší, v nemocnici jsem naštěstí neskončila, ale může se stát, že bolení v zádech už může naznačovat selhání ledvin. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.5.19 20:58
@smoule.koule píše:
Určitě upaluj na pohotovost. Mě to chytlo před vánoci, naštěstí jsem tou dobou nebyla ještě těhotná, ale i tak to byl očistec. A to jsem měla rychlý a hladký průběh, protože hned jak jsem to zjistila, začala jsem se prolívat urologickým čajem.
Musíš hlavně hodně hodně a hodně pít, nejlépe ten urologický čaj, pokud není tak asi vodu.
Někdo mi tu pak i doporučoval blokurimu. Ale já se k ní nedokopala.

Může se v těhotenství urologicky čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
27.5.19 21:09

Normalne by se urologicky caj v tehotenstvi nemel ale pokid zrovna bojujes s takovym svinstvem tak ano-rozhodne lepsi nez ledviny v zadeli…ver mi…jsem ted 23tt a stale nemam pokoj a bude se to tahnout jeste dal, stale lecim a stale mam nervy co se deje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.5.19 21:11

Rozhodně na pohotovost pro antibiotika. já měla v těhotenství atb 3× na mocak. Urologicky čaj sem pila normálně, nic jinyho me tak dobře neprolilo :mrgreen: mocak je svinstvo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.5.19 21:15

To už je doktora, ale až tě to potká příště, tak určitě hned ze začátku brusinky (můžeš i v těhotenství). Jsou dobrý i preventivně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 21:31

Před chvílí při močení hrozná bolest v podbřišku :zed: Přemýšlím, že bych si vzala třeba paralen, ale ten mi asi moc nepomůže že? :nevim: Dám na vaší radu a zítra ráno skočím k obvoďačce :roll:

• Citovat
  • Upravit
11659
27.5.19 21:58
@Anonymní píše:
Před chvílí při močení hrozná bolest v podbřišku :zed: Přemýšlím, že bych si vzala třeba paralen, ale ten mi asi moc nepomůže že? :nevim: Dám na vaší radu a zítra ráno skočím k obvoďačce :roll:

Určitě co nejdříve k lékaři nic se nemá podcenovat kor zánět močáku.. ted už žádný čaj nepomůže pokud to máš takto rozjeté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
27.5.19 21:58

Paralen se v těhu může ale na toto ti to nijak nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.5.19 22:41
@Anonymní píše:
Před chvílí při močení hrozná bolest v podbřišku :zed: Přemýšlím, že bych si vzala třeba paralen, ale ten mi asi moc nepomůže že? :nevim: Dám na vaší radu a zítra ráno skočím k obvoďačce :roll:

Upřímně se divím že to vydržíš do rána. Já běhala co 10 minut.. Jednou me to chytlo v 8 večer a v půl 10 už sem byla na pohotovosti protože sem fakt myslela že umřu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí