Od kdy cereálie?

78
24.4.05 07:10

OD KDY CEREÁLIE?

Ahojky holky :P
Od jakého věku je vhodné dávat dítěti cereální doplňky (např. chocapic.obil.kuličky ferda,ciniminis atpod.) do mléka (pokud by byly vhodné pro menší děti,tak samozřejmě do sunaru)? Díky za příspěvky a přejeme krásnou neděli :wink: .
Ketty+Honzík(10,5měs.) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
444
24.4.05 08:03

Ahoj Ketty.
Myslím si, že cereálie, protože obsahují lepek, se mohou podávat dětem až po 8.měsíci (někde píšou i po 6.m). Jenomže zase obsahují cukr, takže bych s tím asi počkala.

To je můj názor, snad ti někdo poradí líp.

Gabiak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
24.4.05 08:38

ahoj, já teda nevím, ale já jsem dávala cereálie až po roce, takže v káčiných 15m, což odpovídá normálně 12m. Měla je strašně ráda, pak přišlo období „nečííí“ a teď je dlabe znovu. Ale conrflakey (omlouvám se, nechce se mi běžet dolů a kouknut, jak se to správně píše) jsem dávala mnnohem dřív.
ahoj MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.4.05 09:34

Ahojky,

já jsem dávala cornflakes až po roce, sice kukuřičné jsou bez lepku, tak to by bylo v pohodě, ale obsahují cukr, tak jsem s tím vyčkala. Ale cereálie jsou ochucené a slazené, některé jsou i čokoládové, bych dávala až po 1,5 roce. To všechno ale záleží, co dítko baští normálně. Já jsem byla děsně opatrná, co se týká cukru, koření a kakaa (máme v rodině samou alergii), tak jsem s většinou rizikových potravin začínala později. Karolínka je má ráda s mlíčkem, tak 5 dní v týdnu je snídá.

Jana a Karolínka (26 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.4.05 13:56

Ahoj! Já dávám Cornfleiky od osmého měsíce malýmu do jogurtíku, moc mu to chutná a naučil se na tom docela obstojně kousat. Už se mi nedáví. Jinak ty ostatní věcičky budu asi dávat až od roku není kam spěchat. V diskuzi na rodince se teď holky byvily o burizonech prý je to taky strašně dobrý a mimčům to chtná a neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.4.05 17:22

díky za příspěvky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie