Od kdy chleba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
27.1.11 14:18

Hele to se zase nemůže takhle paušalizovat, pokud to něčí dítko snese, nemusí druhé, já říkám: „nebudu dráždit hada bosou nohou“, prostě může to být OK, ale co když ne? :wink: ale pokud mu to nic nedělá :nevim:
Nekoukali jste včera na výměnu? jak tam dětičky baštili párečky a gulášovku z pytlíku? víte kolik mamin to vidělo a bude se tím řídit? zajímá to někoho? :think: :lol: to jen, abychom se z toho všeho fakt nezbláznili :mrgreen:
Jinak u nás tedy chlebík, rohlík - střídku baští v pohodě, i s lučinou, máslem, ale dostává přímo do pusinky, jinak hotové neštěstí :roll: dávám spíš odpolko nebo večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.1.11 14:20

kozichu: nekoukali:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
27.1.11 14:25

No přesně kozisek, v té rodině asi moc nedodržovali zásady správného stravování pro malý děti a co? Pravděpodobně to přežijou a nevypadaly nějak špatně (ty děti, ne ty párky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.1.11 14:29
Pravděpodobně to přežijou a nevypadaly nějak špatně (ty děti, ne ty párky:)
:palec: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
27.1.11 14:31
Blanka S píše:

Zcela jistě to přežijou.

Až na to, že mně osobně nejde o to, aby moje děti „přežily“ - ale aby vyrostly s co možná nejlepším základem.

Ale jelikož to uhýbáme od tématu a opravdu zase směřujeme k hádce, loučím se v této diskusi a přeji hezké odpoledne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.1.11 14:34
pomni píše:
No přesně kozisek, v té rodině asi moc nedodržovali zásady správného stravování pro malý děti a co? Pravděpodobně to přežijou a nevypadaly nějak špatně (ty děti, ne ty párky:)

Tak důležité je, že člověk sice ví, že to dělá blbě, ale umí ze sebe udělat ještě hrdinu, který je nad věcí :palec: :mrgreen:

Přece když vím, že to dítě nemá jíst, tak mu to běžně nebudu dávat, ne? A ještě se tvářit, že jsem borec, co kašle na všechny doporučení. Zdůrazňuju slovo běžně, nejsem žádný fanatik, když někde něco pozře nebo dostane, tak mi to neva, ale když vím, že to není pro něho vhodné, tak mu to normálně dávat doma nebudu. Nebo veeeelmi výjimečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.1.11 14:34
BohunkaP píše:
Blanka S píše:

Zcela jistě to přežijou.

Až na to, že mně osobně nejde o to, aby moje děti „přežily“ - ale aby vyrostly s co možná nejlepším základem.

Ale jelikož to uhýbáme od tématu a opravdu zase směřujeme k hádce, loučím se v této diskusi a přeji hezké odpoledne. :mavam:

No my jdeme taky radši ven, u nás je nádherně - takový den už dlouho nebyl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.1.11 14:41

Angu a Bohu, nepsala jsem to kvůli tomu, že to tak budu dávat, taky se snažím jet podle zásad zdravé výživy, ale pokud to někdo vidí jinak, nebudu mu za to spílat, často se tu dojde k závěru - jedině takhle je to dobře a pokud to tak neděláš nejsi dobrá matka :wink:
Tohle byl postřeh ze života, jak to doopravdy funguje a vidím desítky případů kolem sebe, někdy si fakt přijdu divná jen já :nevim: To co jednomu může udělat na žaludek a alergii zle, druhý přežije bez nejmenších problémů. To je život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.1.11 14:44

tak u nás pečivo od 7 nebo 8měsíce a od 9m snídala sama a jelikož byla všežravka, tak ani kostička neupadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.1.11 14:52
kozisek píše:
Angu a Bohu, nepsala jsem to kvůli tomu, že to tak budu dávat, taky se snažím jet podle zásad zdravé výživy, ale pokud to někdo vidí jinak, nebudu mu za to spílat, často se tu dojde k závěru - jedině takhle je to dobře a pokud to tak neděláš nejsi dobrá matka :wink:
Tohle byl postřeh ze života, jak to doopravdy funguje a vidím desítky případů kolem sebe, někdy si fakt přijdu divná jen já :nevim: To co jednomu může udělat na žaludek a alergii zle, druhý přežije bez nejmenších problémů. To je život :nevim:

Ale jistě, v pořádku, každý ať dává, co chce a je mi to v zásadě většinou jedno - ale že občas vidím, že někdo kvůli tomu ze sebe dělá pomalu hrdinu moc nechápu… Jak kdyby neměl si na čem nahnat sebvědomí, tak si ho nahání na tom, že není ta hysterka, co hrozně řeší výživu :nevim: :lol: :lol: :lol:

Můj pocit… :nevim: A teď už fakt jdem, než zaleze slunko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.1.11 15:08

bedru: a ten sklenenej talir nezrusila?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.1.11 16:54
Monjie píše:
jaky delate pomazanky detakam od 9. mesicu? pisete ze delate pomazanky? a diky za inspiraci zkusim mandarinku na mesicky
jinak ja davam chleba s maslem, lucinou nastrouham bud okurku, mrkev nakrajim na kosticky spis to ma k svacine, na vyradeni jelikoz po tom vse pristane na dlazdickach :D nebo v korytku a cela zmatlana ale vyradi se

jinak davam jen tak do ruky treba misto dopol svaci uvarenou brokolici, mrkev, jablicko na mesicky, mezi jidly kukuricne, pohankove krupky, ryzove chlebicky, kousek chleba rohliku detske susenky

terdule: a jaky syr? ja teda jenom zatim, maslo lucinu, prubla jsem i tvaroh treba s mrkvi ale to nefrci jinak rajce uz taky delame ale uvareny do prikrmu prso,testoviny, rajce, mrkev apod.

tmave pecivo se nedoporucuje, to vim take odsud

terdule: a ja u sporaku dny netravim, koupila jsem manzelovi hotovky, jen pridelam prilohu, nandam do krabicky a naaranzuju aby mel neco do prace, holce ovocne presnidavky a hollandii kupuju a masovozel. si delam sama udelam toho treba na 3dny zasobu a jen dodelam prilohu

Příspěvek upraven 27.01.11 v 13:47

Syrovou mrkev? Klukovi jsem syrovou mrkev, kdy si ji sám kousal dala až když měl několik let- zrovna jsem byla s malým v nemocnici, když dovezli malé dítě se vdechnutou mrkví :-(

• Citovat
  • Upravit
cher
27.1.11 17:03
pomni píše:

Ono máloco vyvolá okamžitou smrt. I ta holčička, co ve 3 měsících pila redbul, to přežila. Ale do jejího těla nevidíme. Myslím, že řídit se určitýma zásadama není na škodu. Já si třeba ráda nechám poradit zkušenějším a nebudu si říkat- naše babičky a maminky dávaly tohle a taky jsme to přežili :lol:

• Citovat
  • Upravit
23033
27.1.11 17:26

sieta: nejsem magor abych davala syrovou mrkev na kousani uvarenou s brokolici :lol:

a kdyz davam na chleba tak jemne strouhanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.1.11 17:32
Monjie píše:
sieta: nejsem magor abych davala syrovou mrkev na kousani uvarenou s brokolici :lol:a kdyz davam na chleba tak jemne strouhanou

Aha,tak to jo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí