Od kdy chleba?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@marmelada78 Náš kluk má zatím taky jen ty přední, stoličky se mu začínají drát a ukouše vše, okouše si i sám celý jablko…všechno žvejká. Takže o zubech to kousání taky nebude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka Tak to závidím, ten náš trhač prostě cokoliv ukousne ale opravdu velkej kus a polkne, už na to nemám nervy, takže u nás prostě žádnej kus jídla do pusy nehrozí, prostě to nezvládám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 píše:
Uplne zavidim, jak to tady ctu ze vase ditka krasne papaji kousky, chleba housky apod.![]()
![]()
Jájo, nejsi v tom sama. Náš malý (14m), dlouho nesnesl jakýkoli kousek v puse, pořád blil. Poslední dobou snese chleba, ovšem to na něj musí mít chuť. Má rád kaše, tak často ji má na snídani, nebo večeři. Už si připadám jak magor, když jí, tak musíme dělat kraviny, aby seděl v klidu a jedl. Kolikrát mi už tečou nervy, ale musíme vydržet
. Jednou jsem se rozhodla, že to do něj rvát nebudu a nechám, až přijde sám, no čekala jsem skoro půl dne
.
Jo a rohlíky, bagetky, vánočku…to vůbec nemá rád! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem trochu v klidu už
jsem ráda že nevím co už mu vše dal starší o čem ani nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarinetka1 To jsme na tom teda stejne …No ja uz si taky pripadam jak magor, protoze mu to chci obmnenit, aby nejedl porad jogurty na snidani, aby toho nebyl prejezeny…A on si neda rici a chleba nejak nejde mu jist sni par kousku a zvyka ho tak dlouho dokud z nej nema kasi, a stejne nepolkne..
A kdyz uz tak za dlouhou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit