Od kdy chleba?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Monjie píše:
bedru: a ten sklenenej talir nezrusila?:D
nene, ten byl na ni ještě docela těžký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdar ženy..jen dotaz..jakou značku másla dáváte a jakou značku tvrdého sýra?
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cau zeno! tebe jsem nevidela sto let u nas jen lucina a maslo rama cerstve maslo, tv. syr jsem nezkousela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
cau zeno! tebe jsem nevidela sto let u nas jen lucina a maslo rama cerstve maslo, tv. syr jsem nezkousela
hooooooooooooj
jak je?co noveho u vas?dik za info,ja prave nevedela jaky maslo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chleba
ahoj ja se chci zeptat malej ma uz 9 mesicu ale zadnej zoubek ten chleba bycgh mu chtela dat ale mam strach ze se bude davit.
je to odmala cvalda ji csechno,neni vybiravej ale je jak kobilka,kdyz se narodil tak mel 5 kg.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak do roka by děti neměly nic jíst,co obsahuje mouku,takže ani chlebík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chleba v 7mi měsících
Holky myslíte že je v pohodě když snědl syn skoro 7mi měsíčn chleba s máslem a plátkovým sýrem
. trošku jsem neuhlídala děti a starší syn (22m) krmil svou snídaní malého který spokojeně dlabal a kousal. dával mu po kouskách a pak mu dál půlku svého chleba, teď se bojím jestli ho nebude bolet břicho. zatím je jen kojený a jí zeleninku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oblacek píše:
Holky myslíte že je v pohodě když snědl syn skoro 7mi měsíčn chleba s máslem a plátkovým sýrem. trošku jsem neuhlídala děti a starší syn (22m) krmil svou snídaní malého který spokojeně dlabal a kousal. dával mu po kouskách a pak mu dál půlku svého chleba, teď se bojím jestli ho nebude bolet břicho. zatím je jen kojený a jí zeleninku
Nebude. |Alespoň má zavedený lepek
A jak vidno už by potřeboval i jinou stravu a brácha to ví
Máslo, plátkový sýr i chleba jsou vhodné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikky Ahojky davala jsem chleba nekdy v 8 mes…Uspechy zadne…Postune jsou to zkousela i v 11 mes, a opet nic jen par kousku snedl a nic vic, musela jsem mu dat jogurt nebo pribinak ..Ted nam je 17 mesicu, a s chlebem zadny uspechy at ho ma s maslem nebo se syrem apod, sni opet par kousku a nekdy se i pere se mnou ale nesni cely a ani ne nejak pulku, hodne me to trapi, protoze mu musim vzdy dat jogurt nebo banan nebo pribinak…
Chleba nam bud nejede nebo nevim, pokouse ho, ale nepolkne a v puse ma z chleba kasi…
jsem z toho uz zoufala, a je me blby mu porad davat k snidani jogurty, nekdy dam i cerealie, ale to jime tez dlouho nez to pokouse a polkne, polykani mi dela starosti nejvic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi je půl roku, a dala jsem kousek rohlíku s obyč máslem, nedusil se, pěkně to jedl, ani to neplival.Tak zkusíme i ten chleba.My dávali příkrmy brzo, malý nebyl kojený. Ochutnal téměř vše co smí. A už je to furt dokola.Tak chleba mu trochu pomění jídelníček..
- Citovat
- Upravit
My taky chlebik zacli jist nekde v 7dmi mesich nejdriv kurku (dela jim to fajn na zoubky)a pak ten vnitrek s maslem, chutnalo mu to, ted ma 6 zubu a v pohode kouse a ji uz i housku
aspon se ti nauci jist vetsi kousky a ne jen mixovany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oblacek Pokud mu to chutnalo a nebude ho bolet bříško, tak by jsem to dávala. Kdyby mu to nesedlo, odložila by jsem to. M.taky jedl chleba chvilku po půl roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplne zavidim, jak to tady ctu ze vase ditka krasne papaji kousky, chleba housky apod.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem asi trochu mimo, vždycky když s někým řeším, že se syn 9m dáví jídlem protože škube velké kusy, které mu pak lovím z krku, tak každý namítne že „neboj, už má přece 4 zuby“… Já vůbec nechápu co je to za argument? Copak někdo kouše jídlo předníma zubama? Těma to tak leda ukousnu ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit