Od kdy chleba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5597
27.1.11 19:02
Monjie píše:
bedru: a ten sklenenej talir nezrusila?:D

nene, ten byl na ni ještě docela těžký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.1.11 19:03

:-) to je super, to u nas by urcite letel k zemi:D na dlazdick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.1.11 20:11

zdar ženy..jen dotaz..jakou značku másla dáváte a jakou značku tvrdého sýra? :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.1.11 20:15

cau zeno! tebe jsem nevidela sto let u nas jen lucina a maslo rama cerstve maslo, tv. syr jsem nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.1.11 11:10
Monjie píše:
cau zeno! tebe jsem nevidela sto let u nas jen lucina a maslo rama cerstve maslo, tv. syr jsem nezkousela

hooooooooooooj :dance: jak je?co noveho u vas?dik za info,ja prave nevedela jaky maslo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.2.11 20:14

chleba

ahoj ja se chci zeptat malej ma uz 9 mesicu ale zadnej zoubek ten chleba bycgh mu chtela dat ale mam strach ze se bude davit. :nevim: je to odmala cvalda ji csechno,neni vybiravej ale je jak kobilka,kdyz se narodil tak mel 5 kg. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.2.11 22:10

Tak do roka by děti neměly nic jíst,co obsahuje mouku,takže ani chlebík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.9.12 08:29

chleba v 7mi měsících

Holky myslíte že je v pohodě když snědl syn skoro 7mi měsíčn chleba s máslem a plátkovým sýrem :oops:. trošku jsem neuhlídala děti a starší syn (22m) krmil svou snídaní malého který spokojeně dlabal a kousal. dával mu po kouskách a pak mu dál půlku svého chleba, teď se bojím jestli ho nebude bolet břicho. zatím je jen kojený a jí zeleninku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.9.12 08:32
@oblacek píše:
Holky myslíte že je v pohodě když snědl syn skoro 7mi měsíčn chleba s máslem a plátkovým sýrem :oops:. trošku jsem neuhlídala děti a starší syn (22m) krmil svou snídaní malého který spokojeně dlabal a kousal. dával mu po kouskách a pak mu dál půlku svého chleba, teď se bojím jestli ho nebude bolet břicho. zatím je jen kojený a jí zeleninku

Nebude. |Alespoň má zavedený lepek :mrgreen: A jak vidno už by potřeboval i jinou stravu a brácha to ví :mrgreen: :mrgreen: :lol: :pankac: Máslo, plátkový sýr i chleba jsou vhodné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
1.9.12 08:49

@mikky Ahojky davala jsem chleba nekdy v 8 mes…Uspechy zadne…Postune jsou to zkousela i v 11 mes, a opet nic jen par kousku snedl a nic vic, musela jsem mu dat jogurt nebo pribinak ..Ted nam je 17 mesicu, a s chlebem zadny uspechy at ho ma s maslem nebo se syrem apod, sni opet par kousku a nekdy se i pere se mnou ale nesni cely a ani ne nejak pulku, hodne me to trapi, protoze mu musim vzdy dat jogurt nebo banan nebo pribinak… :zed: :zed: :zed: Chleba nam bud nejede nebo nevim, pokouse ho, ale nepolkne a v puse ma z chleba kasi… :zed: jsem z toho uz zoufala, a je me blby mu porad davat k snidani jogurty, nekdy dam i cerealie, ale to jime tez dlouho nez to pokouse a polkne, polykani mi dela starosti nejvic :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
1.9.12 08:50

Synovi je půl roku, a dala jsem kousek rohlíku s obyč máslem, nedusil se, pěkně to jedl, ani to neplival.Tak zkusíme i ten chleba.My dávali příkrmy brzo, malý nebyl kojený. Ochutnal téměř vše co smí. A už je to furt dokola.Tak chleba mu trochu pomění jídelníček..

• Citovat
  • Upravit
18259
1.9.12 09:03

My taky chlebik zacli jist nekde v 7dmi mesich nejdriv kurku (dela jim to fajn na zoubky)a pak ten vnitrek s maslem, chutnalo mu to, ted ma 6 zubu a v pohode kouse a ji uz i housku :)aspon se ti nauci jist vetsi kousky a ne jen mixovany ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.9.12 09:03

@oblacek Pokud mu to chutnalo a nebude ho bolet bříško, tak by jsem to dávala. Kdyby mu to nesedlo, odložila by jsem to. M.taky jedl chleba chvilku po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
1.9.12 09:06

Uplne zavidim, jak to tady ctu ze vase ditka krasne papaji kousky, chleba housky apod. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.9.12 09:21

Já jsem asi trochu mimo, vždycky když s někým řeším, že se syn 9m dáví jídlem protože škube velké kusy, které mu pak lovím z krku, tak každý namítne že „neboj, už má přece 4 zuby“… Já vůbec nechápu co je to za argument? Copak někdo kouše jídlo předníma zubama? Těma to tak leda ukousnu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí