Od kdy necháváte dítě chodit venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
8.12.14 16:49

@Bibi239 narodil se v dubnu a v zari chodil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
8.12.14 16:53

Nechapu nazory jako ze utika nebo spadne do blata a do louze. No a?? To je takove jako obleknout do nextu posadit do luxus kocarku a krouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
8.12.14 16:58
@ka2ka píše:
Tak náš 15ti měsíční ujde v pohodě 400m k tchánovcům tam lítá po baráku a zpátky jde taky pěšky i když posledních 50m už většinou nemůže tak se nese

Já můžu tvrdit, že musí jak chci, můžu trpělivě čekat, až přestane vřískat, ale prostě se sekne a snad by se uřvala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.12.14 16:58

@Melkorka začal chodit ve 12 měsících, v únoru, hned jsem zkusila ho dát na zem i venku, ale moc mu to teda nešlo :mrgreen: ale do měsíce už lítal i venku. kočár malej nesnášel od narození a od roka do teď (skoro za jeden celý rok) v něm byl tolikrát, že bych spočítala na prstech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.12.14 17:03

Chodila i venku, je říjnová, chodila už od léta, takže hezky zimní botičky a chodila i ve sněhu, nevadilo jí to. Ale je fakt, že už byla docela „zběhlá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
8.12.14 17:13

Venku chodil hned jak začal chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
8.12.14 17:14

@Hřiběnka nevím jak to udělala myslím, že platilo to že jsem to nebyla ani já ani manžel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
8.12.14 17:49

Moje začala chodit loni začátkem prosince, tak jsem hned koupila boty a vyrazila ve sněhulích a kombinéze. mě teda více vadilo, že si chodila kam chtěla a když jsem jí řekla, že jdeme jinam tak se hrozně rozčilovala..jinak padat myslím ani moc nepadala.. padá mnohem více ted když má dva roky a řádí jak splašená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.12.14 17:54
@aaababy píše:
@Bibi239 narodil se v dubnu a v zari chodil??

Pristiho roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.12.14 18:35

Kacka mi chodi teprve mesic, ale jak si dala nacas, tak se ted toho nemuze nabazit, takze zacina chodit i sama venku. Abych mela volne ruce a v pripade potreby ji mohla poponest, usila jsem si Ring sling. Je to jednoduche, rychle nandane behem chvilky a nevadi, ze jsem ja i dite navlecene (je mi to pohodlnejsi na kratke useky nez nositko na brise).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.12.14 19:28

Nečetla jsem diskusi. Mladší začal chodit loni právě tputo dobou a nebylo to špatné. Koupila jsem lehoulinké, bezvadné botky Primigi a on tak rozkvetl, jak začal objevovat svět ve vertikální poloze! :pankac: Je to i o rozvoji mozku, nekurtuj malou do kočáru! Za mě je zima super, dítě nabalené, v rukavicích, takže se mu nic nestane. Stokrát lepší, než padat na holá kolena v létě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.12.14 19:43

:)

Nezlobte se na mě, ale v první chvíli jsem měla pocit, že je to vtip a ne dotaz. Tak to je snad jasné, že děti padají. No a co? Jak jinak se to asi mají naučit? Doma v obýváku? :mrgreen: :mrgreen: vy mě fakt bavíte.
Malá chodí od srpna a chodíme ven bez kočáru každý den, ano, je to fuška, protože si chodí, kam chce, ale lítá pěkně. A když spadne? No tak zase vstane proboha… proč bych jí měla přidržovat??? Kdybyste viděla, jak si namlela v září, měla odřený nos na krev… ale s tím se počítá a než se vdá, tak se jí to zahojí ;)

Příspěvek upraven 08.12.14 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.12.14 19:47

@Kapaz to není kontraproduktivní, ale nesmyslný :-D já se nebojím, když něco napíšu.. prostě děti jsou děti, tak ať chodí, lítají, padají atd :) nechápu matky, které se bojí, aby se jejich dítě náhodou neušpinilo nedejbože… tak ho nechají v kočárku :)

Jinak já taky používám ještě kočár (malá má 14 měs.) ale jen, když potřebuju v obchodech něco vyřídit, nakoupit atd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.12.14 19:55

Zas nebuďte naivní vy, co si myslíte, že se děti nenaučí chodit, když nechodí venku, nehroďte to.. trochu mě to připomíná- chodit ven za každého počasí.. 13 m. batole je maléna takové hrocení :mrgreen:
Mě začal kluk chodit v 11 měsících a protože má staršího brášku tak mi běhá po celém horním patře- bez pádu..
Chápu zakladatelku, že se ptá, jako nevidím na tom nic přínosného pokud neni normální počasí nechat dítě se povalovat po zemi, na co? Jenom, aby si člověk dokázal, že prostě jdu ven, aby dítě chodilo, když chodí :D já nevím no.. Někdy mě to přijde, že se to to hodně dramatizuje
Zakldatelko chod ven, třeba na 10, min, 15 min, ale nechod, jenom proto, že to někdo určil, jenom aby bylo dítě venko, znáš ho ty, jeslti udělá dva kroky a bác, tak co z toho, že venku je sychravo, blátivo- sníh nevidím…
Ale jako vůbec, tak to zas ne.. jak ses ptala, to běž, to zase ho neměj jenom doma
Tak a teď asi čekám, jak mi někdo napíše, že mám dítě v Nextu a bojím se zašpinení, ale my chodíme na zahradu, když je pěkně, počasí si vybírám, myslím, že ujmu mít dítě nebude, když mi nebude každý den chodit bez kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
8.12.14 20:43

@Hřiběnka A nevadí dítěti třeba boty? Jestli není zvyklé běhat doma nebo v herně bez bot, bez bačkor, to je pro dítě ze začátku velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí