Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím Vás, do jakých kroužků dáváte svoje děti? malé budou 3 roky a chtěla byc´h, aby chodila do něčeho co by ji pak bavilo i dál, třeba tancování atd.
@esmeralda44
Dcera chodí od 3 let do taneční přípravky, chodila ještě na jogu a dramatický kroužek.
Teď nedávám nikam, dcera je čerstvě ve školce a to jí bohatě stačí. Navíc je ze školky často nemocná. Na příští rok uvažuji, že zkusím cvičení v sokole nebo jezdecký kroužek. Obojí mám v místě a obojí by mohlo dceru bavit.
Chodí do školky
příští rok do taneční školy, berou od čtyř, bude totálně nadšená
je to hlavně street dance, hip hop a tak, žádný klasický.
Tak me dite / teda tri roky az za 4 mesice
/ ma tolik aktivit v jeslich, ze ted jeste nikam nechodi, prestoze u nas uz je hodne zajmovych krouzku od 18m. Od pristiho zari bych ji ale chtela dat na gymnastiku. Cim drive se zacne s pohybem, tim jsou pry deti sportovne nadanejsi, coz by ma dcera potrebovala, aby z ni nebylo takove line poleno jako ja
Prijde mi, ze v tomhle veku tak to cviceni, plavani, tanecky je asi nejlepsi…
Naše tříletá má 2× týdně kroužek, ve středu hodinu zumby a v pátek 2h. mažoretky.
To ji stačí.
@Kelsey Ty jo, to uz je zumba pro takove prdolky? To jsem vubec netusila ![]()
Já teda nejsem zastánce toho že dítě musí už od 3 let do nějakého kroužku. Bohatě stačí až ve škole. Ale teď vidím na mojí nejmladší jaké má pohybové nadání, tak ji do tanečního kroužku taky přihlásím (v lednu jí budou 3).
@Evelina31 píše:
@Kelsey Ty jo, to uz je zumba pro takove prdolky? To jsem vubec netusila
to tady jedna mamka ze školky si pronajala každou středu sokolovnu a předcvičuje děckám,
schází se nám tam mix dětí od dejme tomu 1,5r. po 15r. každý se hýbe jak umí někdy je to úsměvné ty pohyby
ale děcka jsou spokojení, ti menší spíš tancují dupáka, že a větším už to jde hezky, naše tříletá některé ty pohyby jak splašená kozenka ![]()
Dcera chodila od 3 let na cviceni (takove vseobecne, opici draha atd.). Od letoska chodi naplno do skolky (denne az do odpoledna), takze uz toho moc nestihame. Jednou tydne s ni chodim plavat a pak takove ty vikendove aktivity - kolo, v zime brusle, lyze
A v ramci skolky ma jednou tydne krouzek anglictiny ![]()
A pristi rok, az se holky zajedou v ramci skolky, s nima chci obnovit nejake cviceni, myslim, ze to smysl melo ![]()
Kluk 2,5 chodí do školky, pak má sokol a plavání. Bohatě to stačí.