Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My máme připojení tady od soukromé firmy,15Mbit za 360,– a plný servis do hodiny od poruchy, jak netu, jejich zařízení, tak i našeho
Doporučuju najítmenší firmu, u vás jich bude, poskytují fakt levné připojení ![]()
@LouLou píše:
Od sousedu…
Taky jsem jeden čas chytala signál na notas od sousedů měly to rychlejší tak proč ne
a navíc když to nemaj zabezpečený tak to je jejich problém.. ![]()
U nás ve vydlákově máme naštěstí O2, to celkem běží. Nic lepšího zde není, tudíš není co řešit.
Máme Midgard, jsem max. spokojená, nevypadává a rychlost je na mě závratná… taky nejsem náročná. Platíme 300 měsíčně.
Rio media, neomezený 50 Mbit/s plus asi 25 televizních programů za 399kč. super!!instalace 200kč..
Ahoj, oživuji diskuzi
od koho máte TV a internet? Chtěla bych obojí od jednoho poskytovatele a nevím co vyjde nejvýhodnější a asi ani neznám všechny společnosti, které to poskytují… Chtěla bych radši kabelovku než si někam nechat montovat satelit…
@cheynee No, na to je především potřeba zjistit, kdo je v místě, kde bydlíš dostupný… protože žádná kabelovka, která tam připojení nemá ho tam jen kvůli tobě zavádět nebude.
@j.a.n.i1 Já chápu, že sem chodí plno lidí s IQ tykve, ale mně na takové věci určitě upozorňovat nemusíš ![]()
@cheynee No, podle toho jak je položená otázka si tím nejsem úplně jistá ![]()