Od pondělí do práce! :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tímhletím tématem se zabývám docela často, já jsem si ani neuměla představit odejít na mateřskou, nakonec to dopadlo tak, že jsem byla doma už od čtvrtého měsíce, a to jsem chodila dobrovolně do práce třeba tři měsíce v kuse, ono se to sice nesmí, ale v práci z toho byli nadšení a já na konci měsíce taky
a pak najednou doma, no po týdnu jsem si zvykla a ted s hrůzou sleduju jak čas letí a jak se mi to krátí, chceme ještě druhé, ale jednou se budu muset zase zapojit ach jo, jsem asi lenoch
Tobě přeji úspěšný start a mnoho úspěchů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda všechny preventivky, zubaře, očkování, se sebou i s dětmi absolvovala než jsem měla nastoupit aby toho pro začátek nebylo moc. Jiné akutky, řešil manžel, abych tam hned ze začátku neměla potíže. Nastupovala jsem na stejné místo, ale na nové pozici, tak jsem taky měla sevřené půlky.
Nic jsem nekupovala. Oni udělali pracovní poradu, kde se se mnou seznámili aprobralo se co je třeba. Popravdě jsem v tom první měsíc trošku plavala, ale pak už jsem se do toho dostala a bylo to dobrý.
Děti mám malý občas nějaká OČR mě nemine, ale šéf mi zatím žádné problémy nedělá. Je fakt že to není často a když něco hoří v době kdy jsou děti nemocné, tak naběhnu když se manžel vrátí z práce a pohlídá mi. Zkus na rovinu říct, poprosit, vyhovět třeba nějakým přesčasem, aby jsi stihla to co stihnout máš.Držím pěst a hodně štěstí
.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
téma vyloženě pro mě, v pondělí jdu po 6 letech zpět do práce
hu už teď mě bolí břicho,rozbolel mě i zub
psychika dělá svoje. Na jednu stranu se těším..na druhou ani ne. Nikoho tam pomalu neznám,ty holky jsou na mě asi už teď nafrknuté,protože jdu na vyšší pozici a to už jsem vše zapomněla ani se jim nedivím,místo aby povýšila některá z nich co tam je delší dobu,prdnou tam někoho po mateřské aniž by to tam znal. No uf…jak já to zvládnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem v práci půl roku, na jiné pozici, malá firma, učím se sama, nesmím udělat chybu při účtování a navíc malýho nevzali do školky (přednost mají matky na MD,RD), školky přestali preferovat pracující matky, takže naprosto úchvatné na vesnici s jedinou možnou školkou, takže finanční kolabs, cena za hlídání na celý rok nás stáhla do mínusu a dluhu ( a to jsme blahem bez sebe, že ho máme). Na cestě s dítětem strávím 2,5 hodiny. Psychický maras, ale tu práci mám, jinak jsme byli víte kde… Tady něco sehnat je hrozný.
Přeji pevné nervy, ať to zvládneš, jo a bonboška neuškodí, spíš to potěší ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky tak první den za mnou a byla to pohoda
strašně rychle mi to uteklo
Máme tam 2 pauzy na sváču8o
takže pohoda
![]()
- Citovat
- Upravit
Stázi jela jsem autem protože jsem musela ještě ráno před prací odvézt synovi do školy akordeon a to bych na kole nedala
a ani bonbonieru jsem nedonesla, ale nevadí, vypadá, že jsem zapadla do kolektivu i tak
![]()
- Citovat
- Upravit