Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte, náhodou. Koupila jsem si peroxid 12%, píše se smíchat s barvou. Je to nutné případně abych nemusela kupovat barvu, není nějaká alternativa? A když už bych se tě barvě nevyhla - je jedno jaká? ![]()
@weeroniqa píše:
Ahojte, náhodou. Koupila jsem si peroxid 12%, píše se smíchat s barvou. Je to nutné případně abych nemusela kupovat barvu, není nějaká alternativa? A když už bych se tě barvě nevyhla - je jedno jaká?
Tak zjevně to nutné je, to si chceš vylít na hlavu koncetrovaný peroxid bez ničeho? Pak se nedivím, když vidím ženské s příšernými vlasy, jak se jim to daří..
@weeroniqa píše:
Ahojte, náhodou. Koupila jsem si peroxid 12%, píše se smíchat s barvou. Je to nutné případně abych nemusela kupovat barvu, není nějaká alternativa? A když už bych se tě barvě nevyhla - je jedno jaká?
Hm. Ty o tom nic nevis a koupis si 12%?
![]()
Tadle je skoro nepouziva. Jen pri odbarvovani cerny. A uz ani to ne. Je agresivni.
6% max 9%. Sestka se pouziva pri barveni barvou.
Smele do toho. Napatlej si tim hlavu a uvidis, co se stane. ![]()
Doma si nikdy neuděláš takovou blond, kterou chceš. Mám s tím bohatý zkušenosti a trvalo mne to skoro deset let než jsem to pochopila
určitě si aspoň nech poradit třeba od nějaké kamarádky kadeřnice ![]()
Já bych se do toho taky rozhodně nepouštěla a to jsem už dvacet let v permanentním barvícím procesu, kolikrát i fakt šílené přechody
Ale pokud nemáš zkušenosti, tak si tímhle totálně zničíš vlasy a rozhodně nebude výsledek podle tvojí představy. Každopádně při jakémkoli odbarvování peroxidem je VŽDY nutná ještě i barva, jinak budeš vypadat jako kuře.
Blond, peknou, krasnou blond proste doma neudelas.Pak spousta divek a zen vypada, jak vypada.Bez ke kadernici. A to jeste dobre kadernici.Vim o cem mluvim, xx let jsem byvala blondyna a vim jake pece je k tomu zapotrebi. Uvedom si, ze vlasy jsou velka vizitka. A 12% perodix, pokud neodpali vlasy hned, tak do 14dni budes bez vlasu.
Samotný peroxid je k ničemu, to je činildo, které se musí smíchat s tou barvou co chceš. Ale 12% bych rovnou hodila do koše, notabene když o tom nic nevíš a hodláš si to patlat doma. Tak silný peroxid dává maximálně kadeřnice na odbarvení hodně tmavých a hodně silných vlasů, ale musí vědět co dělá jinak ty vlasy to úplně spálí. Do barev se normálně vůbec nedává, do barvy se dává 6%peroxid. Zajdi ke kadeřnici, protože tady to spěje k tomu že si vlasy upalis u hlavy ![]()
@weeroniqa míchat vždy stejné značky, tudíž barvu s peroxidem…12% je moc silný
Tak peroxid, vždy musíš smíchat s barvou.. Optimálně stejné značky.. Ovšem 12% rovnou vyhoď, úplně ti spálí vlasy, které ti posléze upadnou a budeš dohola.. Když už chceš tohle zvěrstvo na vlasech, páchat sama doma, tak si kup 6% a kvalitní barvu.. Ale věř, že kadeřnice by byla lepší volba..
Supr díky všem kteří aspoň částečně odpověděli na mé otázky. Jelikož jsem nepsala na co peroxid chci, nekteří se vyděsilizbytečně!
no co už. Šlo pouze o pramínek kvůli „určitému image“ na divadelní přestavení co hrajeme. Poradila jsem si a vlasy zatím drží
![]()