Odběr krve na Bulovce

10351
1.11.15 10:38

Odběr krve na Bulovce

Ahoj, zítra si mám skočit na krev na Bulovku, ale nikdo mi neřekl, kam přesně a z mapky nemocnice jsem nic nevyčetla. Je to prý někde vzadu, toť vše, co vím. Je to tedy někde u lék. služby pr. pomoci? Na mapce je hned vedle nějaká budova č.2, tak tam? :nevim: Budu celkem spěchat, tak nechci bloudit a tady se prý ví všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15430
1.11.15 11:03

Podle jejich stránek jsem pochopila, že Centrální odběrové místo je v budově č.2, vlastně dole pod areálem, hned vedle LSPP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.11.15 11:23

Já věděla, že se najde někdo chytřejší, kdo porozumí lépe psanému textu, já to prostě nevyčetla :roll: :lol: Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
1.11.15 11:50

tady z toho, co píšou v záložce základní informace jsem to tak pochopila, snad je to správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
1.11.15 12:52

Je to hned u pohotovosti, nezajizdej do arealu hlavni vchodem, ale tou spodni ulici jako na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.11.15 15:18

@mose pohotovost tam znám jen dětskou, navíc ráno mě tam autem nedostane ani stádo volů :mrgreen: Všude to bude plný, mhd tam jsem za 20min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
1.11.15 17:17

@zuzouš dětská pohotovost je stejně jako dospělá, od tramvaje tedy spodem rovně a ne nahoru přes hlavní vchod, zbytečně by sis zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty