Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě bych odložila do vyléčení, při nemoci je mnohem vyšší riziko infekce.
Děvčata, nakonec mě vzali úplně v pohodě. Sestřička mi řekla, že to nevadí vůbec, že jsem nastydlá a doktorka zas to, že pokud je děťátko zdravé, tak se vždycky udrží, ať už smrkám, nebo kašlu. Plodovka se doplní prý už za 3 hodiny a tři dny ležet. Bolesti břicha prý jsou normální, hlavně nesmím začít krvácet, nebo cítit, že odtéká plodovka. V tom Gennetu byli fakt milí a všechno mi zodpověděli, celý proces nebolel ani trochu jen trochu ty bolesti břicha potom-dnes takové jako namožené břicho po cvičení. Jinak výsledky vyšli dobře, děťátko je zdravé!
Jinak s tou infekcí se prý myslí, že se stane třeba kousek krve do té plodovky k dítěti, nebo tak něco-prý to nemá s nastydnutím co dělat.. to tak max. kvůli tomu kašli.
@Mufina píše:
Na odběr bys měla být zdravá. Kdysi tu byla holčina, která kvůli nachlazení při odběru potratila.
Páni, tak to zírám! A jak se to stalo?? ![]()
@TeriiTerii pokud už jsi to podstoupila, tak ti přeji, ať je vše ok. Nicméně s tvou doktorkou bych se asi hádala. Podepisovala jsi to prohlášení?
@TeriiTerii dostala se jí tam infekce. Když trošku pogooglíš, najdeš takových příběhů bohužel docela dost. Čímž teda nechci strašit zakladatelku ![]()
Tak já právě nic podobného nenašla-jako „Měla jsem chřipku a po odběru mi tam zanesli infekci, protože jsem nastydlá..“ Spíš, že v 1.trimestru při chřipce potratili-protože děťátko nebylo dost silné.. Nebo že při odběru plodovky tam někomu zanesly zánět, který měli v těěle.. Ale nachlazení mi nepřipadá jako zánět v těle.. Pokud něco takového najdete, klidně mi to vložte do zpráv, ale já fakt o tom nic nenašla.. tedy myslím o případu který by byl jako u mě.. ![]()
@Moise píše:
@TeriiTerii teď už to neřeš, odpočívej a mysli pozitivně
Rozkaz ![]()
Na odběr bys měla být zdravá. Kdysi tu byla holčina, která kvůli nachlazení při odběru potratila.