Odběry na chlamydie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
19.1.13 21:20

@danyk
No taky jsem toho názoru, některé doktory prostě nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
26.5.13 10:27

Ahoj,
oživuji diskuzi.. Objednávala jsem se na ko ke gynekologovi a chtěla jsem rovnou i vyšetření na chlamydie… Ten mi řekl, že on to standartně nedělá a že jestli chci toto vyšetření, mám si zajít na urologii prý na ne moc příjemné vyšetření… Tak jsem z toho nějaká zmatená, přeci když jsem byla těhotná, tak mi taky vyšetření na chlamydie dělala a teď to najednou nejde? Nebo si o to musím zažádat? Mě to přijde na hlavu, že mi to nechce můj gynekolog udělat? Nemáte někdo zkušenost jak to chodí? A kde se teda mám nechat testnout na pohlavně přenosné choroby když ne u gynekologa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.5.13 10:31

@romca2102 myslim ze ani v tehu se na chlamydie testy nedelaji. pry je to drahe takze se dela jen kdyz je podezreni ze je mas

• Citovat
  • Upravit
1310
26.5.13 10:33
@Timinka mě je teda v těhotenství dělal, to vím, pže jsem pak měla výsledky a v průkazce napsáno že chlamydie negativní :nevim:
@Anonymní píše:
@romca2102 já šla za mým gynekologem s tím, že partner je má pozitivní (trošku jsem lhala)a že je chci taky vyšetřit. udělal akorát takovej stěr nepříjemný to nebylo. U partnera se nakonec nepotvrdily, protože mu dali nejdříve ATB a za tři týdny teprve stěr a dobrý u mě ano :-(.

A dělal ti to normálně gynekolog? Mě to nechce udělat, to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 13:35

Ahoj, mi také můj gynekolog nechtěl udělat stěr na chlamydie, něco si mumlal pod nosem o tom, co to mám za chlapa, když jsem mu řekla, že je má pozitivní. No nakonec mi je „snad“ udělal(i když si nejsem moc jistá)vzal stěr a výsledek neukázal, jen že negativní. Přesto mi nasadil nějaká levná ATB. Partner šel opakovaně na stěry a zabraly mu až druhé ATB.
Snažili jsme se o mimi a povedlo se za 4 měsíce po přeléčení. Předtím jsem měla jedno ZT.
No je to děs s těmi doktory :cert:

• Citovat
  • Upravit
1005
7.2.16 20:37

Oživuji diskuzi

Zdravim holky, mam takovy problem a treba mi poradite, abych se pred spanim trochu uklidnila…

Vcera na me otec me dcery vyrukoval s tim, ze mu zjistili chlamydie (jiz par let trpi na bolesti kloubu a svalu a buh vi ceho, unavou, neustale nejake vysetreni, tez mu zjistili boreliozu, ale nelecenou, ze ji ma v tele uz tak 6-7let a ze ty problemy ma z toho) a minuly tyden byl opet na par dni ve spitale a pry mu zjistili toto a ze je ma urcite ode mne, akorat ze my uz spolu rok a pul nezijeme… Neni mozny, ze bych ho nakazila ja ze? V tehotenstvi nevim zda mne na to testovali, ale pokud ano tak jsem byla cista a ted jsem 29.12.2015 podstoupila umele preruseni tehotenstvi, taky mi delali nejaka vysetreni, ale nevim presne naco a zda se tyto nemoce testuji i pred timto zakrokem…

Samozrejme mam velky strach o dceru (2r) protoze si ji bere a nerada bych, aby ji neco bylo pote co jsem cetla, ze se to muze prenaset i sekundarne z rucniku, wc apod…

Budu dupat po tom, aby nas obe otestovaly, ale dnes se potrebuji vyspat a chci znat i jiny nazor nez jen svoje myslenky v hlave :-(

Diky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.2.16 20:40

Nechci strašit, ale možné to je :( Někdo je má prý i bez příznaků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
7.2.16 20:56

Já si test na chlamydie v těhu nechala udělat ale je pravda, že nebyl povinný ale pouze dobrovolný a musela jsem si ho zaplatit. O sekundárním přenosu chlamydií se hodně spekuluje. Jedna literatura tvrdí, že ano a další zas ne. Rozhodně se nechte otestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.16 21:03

Chlamydie můžeš mít několik let, aniž bys o tom věděla. Můj případ. Kdy jsem je chytla a od koho, když jsem s manželem 11 let a on měl odběry negativní (nenakazila jsem ho), to netuším. Ale minimálně 11 let jsem s nimi žila, aniž bych měla nějaké konkrétní projevy.
Vloni jsem byla přeléčena, kontrolní odběry OK, ale prý jsou to spící potvůrky, které se jen tak nevzdávají.

Dcera se ručníkem určitě nenakazí. Ty si nech udělat u gynDr. odběry, třeba je nemáš.

• Citovat
  • Upravit
1005
7.2.16 22:14

A i za predpokladu, ze bych je mela, byla prenasec, je stoprocentni pravdepodobnost, ze bych nakazila soucasneho partnera se kterym jiz 3/4 roku ziji a on nic nema… Mi prijde jako pitomost, ze bychom byli dva asymptomaticti… No nic zitra hned vletim na gyndu a s malou taky na odbery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
7.2.16 22:17
@Anonymní píše:
Chlamydie můžeš mít několik let, aniž bys o tom věděla. Můj případ. Kdy jsem je chytla a od koho, když jsem s manželem 11 let a on měl odběry negativní (nenakazila jsem ho), to netuším. Ale minimálně 11 let jsem s nimi žila, aniž bych měla nějaké konkrétní projevy.
Vloni jsem byla přeléčena, kontrolní odběry OK, ale prý jsou to spící potvůrky, které se jen tak nevzdávají.Dcera se ručníkem určitě nenakazí. Ty si nech udělat u gynDr. odběry, třeba je nemáš.

Jo ahaaa ted to ctu… No ale pokud bych je mela uz delsi dobu a nikoho jsem do ted nenakazila tak jsem nemohla nakazit ani jeho ne… Nebo ja to nechapu, ted me tak vystresoval, ze nejsem vubec schopna racionalne uvazovat… Zitra doktori a uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 13:34

@Kikushe Já tomu sama nerozumím. Já pozitivní (bez pojmenovatelných potíží), manžel negativní. Více jak 11 let mám jen manžela, takže jsem s nimi musela celé roky žít. Teda v případě, že se přenášejí pohl. stykem. O jiném přenosu se vedou spekulace. Takže nevím.

• Citovat
  • Upravit
1005
9.2.16 21:21
@Anonymní píše:
@Kikushe Já tomu sama nerozumím. Já pozitivní (bez pojmenovatelných potíží), manžel negativní. Více jak 11 let mám jen manžela, takže jsem s nimi musela celé roky žít. Teda v případě, že se přenášejí pohl. stykem. O jiném přenosu se vedou spekulace. Takže nevím.

No ja zitra jedu na vytery a pak uvidime no… Ale prijde mi divny, ze ex bych nakazila a nikoho jinyho ne… Vzhledem k tomu, ze po nasem rozchodu jsem byla trosku promiskuitni, abych se vyblbla a ani jeden z nich nic nema… takze neni mozny, abych nakazila jednoho z peti a jemu se to ke vsemu projevi po roce a pul, to je proste blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.2.16 21:35

@Kikushe A ostatní byli na testech? Nebo jen nemají žádné zdr. problémy a z toho usuzuješ, že nejsou přenašeči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
9.2.16 22:28

@Petule030 : Nemaji zadne zdravotni problemy, me testy cekaji zitra, buh vi odkud si to pritahl, nikdy se netajil oblibe bordelu a ted to hazi na mne, aby me z nejakeho pro me nepochopitelneho duvodu dehonestoval a poskodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí