Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ola devcatka
tak mi dneska prisly vysledky a vse negativni, jak jsem si myslela, taaaaakze ten blbecek dostane poradne do drzticky, zato jak se me nesmyslne snazil poskodit ![]()
@Kikushe Tak to je úžasné ![]()
Nechci tě strašit, ale i při negativním výsledku to podle dr. neznamená, že je na 100% nemáš. Ale opravdu nechci strašit, snad jsi v pořádku. Gratulace ![]()
Sdelim tu svuj pripad. Pro neustále se opakující zanety nebo potize s moc. cestami mi doktorka vzala moc a prokazaly se chlam. Byla jsem z toho hotova, proto že chlap je nema a ziheme spolu uz 15 let. Jeste blbější je to, ze jsem pred rokem a pul byla na sterech z moc. trubice a vse negativní, pritom je to nejpřesnější test. Ted se to zjistilo z moci a jiny doktor mi rekl, že to neni prukazne. Nevim. Každopádně chlamydie jsou potvory, ktere se nedaji vylecit, pouze se lecbou uspi a je na imunitě jak se s nima vyporada. Můžete je mit cely zivot a nevedet o nich nebo se nejak ukazou. Z krve se zjisti, jestli je infekce akutní nebo jste se s ni setkali v minulosti
@Petule030 : No myslim, ze jsem 100pro v poradku… jelikoz ex prisel s vysledkama testu a mel plicni chlamydie nikoliv pohlavni
Ale o to vic jsem teda nakrknuta, protoze to vedel 3 mesice a bez okolku si bral dite a vesele dal provozoval hospodu, takze ohrozoval dalsich x lidi
No aspon, ze vim, ze ja jsem cista, ale stve me ta jeho nezodpovednost vuci tomu diteti… je to sobeckej parchant co rozjel neco co nedomyslel… jednou se bude smazit v pekle ![]()
@Kikushe podle mě chlamydie má x milionu lidía ai o tom nevíš, protože se projevují chřipkou atd. a nikdy Ti na ně lékař neudělá testy
@lightblue : V poradku, o tom tu nikdo nepolemizuje… me slo jenom o princip, kdy me z neceho osocil a jeste pomluvil mezi lidma, aby me poskodil a jen mi ublizil… kor kdyz je to absolutni nesmysl, protoze bych ho ani jednou formou chl. nakazit nemohla…
@Kikushe píše:
@lightblue : V poradku, o tom tu nikdo nepolemizuje… me slo jenom o princip, kdy me z neceho osocil a jeste pomluvil mezi lidma, aby me poskodil a jen mi ublizil… kor kdyz je to absolutni nesmysl, protoze bych ho ani jednou formou chl. nakazit nemohla…
Je to blbec, chlapi se všeobecné brani pouze utokem ![]()
@romca2102 Zrovna vcera mi moje gynekolozka delala stery na chlamydie, delala mi to sama od sebe. Prisla jsem s tim ze me to pali pri curani a z. mocaku nemam. Tak mi automaticky udelala udelala stery na chlamydie s neprijemne stery na alergii na spermat.. Po vysetreni se ale nebudes moci vycurat - bolest nezkutecna, boli me u toho moc. Trubice i cipek. Ale kazda to ma treba jinak. Zkus si treba zazadat, uvidis
jinak zkus prazskou neplacenou kliniku na ktere se delaj vysetreni na pohl. Choroby, ale slysela jsem ze to vysetreni uz je VELMI neprijemne.. ![]()
@Amy88 Určitě ženy si je mohl udělat u gynekologa to jež mi je tam paní doktorka prováděla můžeš si to i vyžádat pokud ti to z nějakého neznámého důvodu odmítne tak existuje neplacená klinika v Praze se kterou spolupracuju zdravotní pojišťovny kde ti udělají jakékoliv vyšetření na pohlavní choroby, tohle je nedna z nich myslím: https://www.venerologie.eu/pojistovny.html
Nebo to řekni svému obvodnímu lékaři který by měl být určitě schopen ti poradit na koho se máš obrátit ![]()