Odběry na chlamydie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
17.2.16 21:59

Ola devcatka :mavam: tak mi dneska prisly vysledky a vse negativni, jak jsem si myslela, taaaaakze ten blbecek dostane poradne do drzticky, zato jak se me nesmyslne snazil poskodit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.2.16 22:25

@Kikushe Tak to je úžasné :hug:
Nechci tě strašit, ale i při negativním výsledku to podle dr. neznamená, že je na 100% nemáš. Ale opravdu nechci strašit, snad jsi v pořádku. Gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 16:22

Sdelim tu svuj pripad. Pro neustále se opakující zanety nebo potize s moc. cestami mi doktorka vzala moc a prokazaly se chlam. Byla jsem z toho hotova, proto že chlap je nema a ziheme spolu uz 15 let. Jeste blbější je to, ze jsem pred rokem a pul byla na sterech z moc. trubice a vse negativní, pritom je to nejpřesnější test. Ted se to zjistilo z moci a jiny doktor mi rekl, že to neni prukazne. Nevim. Každopádně chlamydie jsou potvory, ktere se nedaji vylecit, pouze se lecbou uspi a je na imunitě jak se s nima vyporada. Můžete je mit cely zivot a nevedet o nich nebo se nejak ukazou. Z krve se zjisti, jestli je infekce akutní nebo jste se s ni setkali v minulosti

• Citovat
  • Upravit
1005
27.2.16 16:19

@Petule030 : No myslim, ze jsem 100pro v poradku… jelikoz ex prisel s vysledkama testu a mel plicni chlamydie nikoliv pohlavni :pocitac: Ale o to vic jsem teda nakrknuta, protoze to vedel 3 mesice a bez okolku si bral dite a vesele dal provozoval hospodu, takze ohrozoval dalsich x lidi :cert: No aspon, ze vim, ze ja jsem cista, ale stve me ta jeho nezodpovednost vuci tomu diteti… je to sobeckej parchant co rozjel neco co nedomyslel… jednou se bude smazit v pekle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.3.16 13:20

@Kikushe podle mě chlamydie má x milionu lidía ai o tom nevíš, protože se projevují chřipkou atd. a nikdy Ti na ně lékař neudělá testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.3.16 16:22

@lightblue : V poradku, o tom tu nikdo nepolemizuje… me slo jenom o princip, kdy me z neceho osocil a jeste pomluvil mezi lidma, aby me poskodil a jen mi ublizil… kor kdyz je to absolutni nesmysl, protoze bych ho ani jednou formou chl. nakazit nemohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
5.3.16 00:03
@Kikushe píše:
@lightblue : V poradku, o tom tu nikdo nepolemizuje… me slo jenom o princip, kdy me z neceho osocil a jeste pomluvil mezi lidma, aby me poskodil a jen mi ublizil… kor kdyz je to absolutni nesmysl, protoze bych ho ani jednou formou chl. nakazit nemohla…

Je to blbec, chlapi se všeobecné brani pouze utokem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
28.4.20 11:17

@romca2102 Zrovna vcera mi moje gynekolozka delala stery na chlamydie, delala mi to sama od sebe. Prisla jsem s tim ze me to pali pri curani a z. mocaku nemam. Tak mi automaticky udelala udelala stery na chlamydie s neprijemne stery na alergii na spermat.. Po vysetreni se ale nebudes moci vycurat - bolest nezkutecna, boli me u toho moc. Trubice i cipek. Ale kazda to ma treba jinak. Zkus si treba zazadat, uvidis :think: jinak zkus prazskou neplacenou kliniku na ktere se delaj vysetreni na pohl. Choroby, ale slysela jsem ze to vysetreni uz je VELMI neprijemne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.6.20 23:03

@Amy88 Určitě ženy si je mohl udělat u gynekologa to jež mi je tam paní doktorka prováděla můžeš si to i vyžádat pokud ti to z nějakého neznámého důvodu odmítne tak existuje neplacená klinika v Praze se kterou spolupracuju zdravotní pojišťovny kde ti udělají jakékoliv vyšetření na pohlavní choroby, tohle je nedna z nich myslím: https://www.venerologie.eu/pojistovny.html

Nebo to řekni svému obvodnímu lékaři který by měl být určitě schopen ti poradit na koho se máš obrátit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí