Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim, Dnes ve 2 rano mi odesla hlenova zátka, vcera jsem mela cely den poslicky. A po odchodu hlenove zatky najednou kontrakce po 4-5 minutach. V porodnici mi rekli ze kontra nepravidelne a poslali me domu s tim ze se vubec neotviram
doma jsem si dala vanu a srovnalo se to po 6 minutach ale trvaji az do ted a zadna změna. Po vaně nezesiluje to ani neslabne. Vsechna ta bolest mi jde do zad prijde mi ze mi horej
ja vlastne ani nevim kdy jet do porodnice ted
mam to brat jako zacatek porodu? Diky za názory
Ja měla v podstatě jen křížové bolesti a ani ty nebyly nejhorší, takze jsem poradne ani nevedela ze je to ono
Urcite bych vyrazila, nekdo to muze jen do zad…
A v kolik jsi byla v porodnici? Pokud jsi byla brzo ráno a celý den to máš takto, tak bych jela znovu, dovnitř si nevidíš, mohla ses klidně částečně otevřít, plus bych po tolika hodinách kontrakci chtěla vidět monitor, jestli tam není mimcu nějak zle. Třeba té pošlou znovu domu, ale já bych už kvůli té kontrole jela.
Ahoj, já měla termín v pondělí, zátka mi odešla v úterý v 6 večer. Slabé kontrakce začaly ve středu ráno, taky jsem si šla ulevit do sprchy. V půl 10. jsem odjela do porodnice. Dcera se narodila ve 2 odpoledne.
Preju hodně štěstí ![]()