Odchod z nemocnice po hysterektomii ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3705
14.6.22 20:40
@Anonymní píše: Čeká mě podobná operace, ráda bych věděla, kdy Vás třeba pustili. Já tam musím jít den před operací, pak operace a pak nevím. Jako nemocnice nenávidím a navíc se neví, jestli budu moci mít nadstandart :-( Jako s někým si povídat fakt nechci, to raději na reverz.

Hele, já jsem taky spěchala. Tedy chtěla jsem spěchat. Ale po operaci jsem měla dost velké bolesti a potíže s dýcháním, takže jsem nakonec byla pokorně ráda za péči. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
14.6.22 20:43
@Anonymní píše:
Nevíte o mě nic, tak nesudte. Jinak všichni, co se kolem léčili tradiční léčbou, tak tu nejsou a ti, co zkusili alternativu to právě, že jsou.

Jj, jasný. Vyprdni se na to, dej si alternativu a cestou se stav v Pelhřimově v krematoriu.
Ty jsi ale kus osla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.6.22 20:44

No já teda lezla z nemocnice po 5 dnech s břichem v náručí, takže špitál nešpitál, ale 3 dny budete ráda, že ležíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
14.6.22 20:45

@Borrealis Dotaz. Když půjde paní domu na reverz, dostane sanitku? Teď mě to napadlo.
Jinak já jsem starý bijec nemocniční, jizev mám jak veterán od Zborova, přezdívku Frankenstein, ale nikdy mě nevykopli z nemocnice brzy. Snad po jediné operaci jsem šla hodně brzy, ale to byl neuvěřitelný zákrok. Který doteď nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 20:47
@inkakřivák píše:
@Borrealis Zajímavý, že? Na tuhle nutnou operaci ne, ale mozek si asi vzít nechala. Tak jo, bude se léčit bylinkami a zaříkáváním.

Suzanne Somers, Olivie Newton-John a mnoho dalších… Když si nic o alternativě nechcete zjistit, tak neplácejte nesmysli.
Děkuji těm, co tu napsali kdy měli nástup a odchod a třeba i kde. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
13010
14.6.22 20:48

@inkakřivák
ne, na reverz sanitu nelze

to nejde

jinak na reverz odejít může, proč by ne, ale pak by bylo slušností neotravovat svého gyndaře ani praktika, až se jí to rozpadne, začne téct, hnisat, začne mít zácpu, zástavu stolice, bolesti břicha a. t.d…a. t.d…křeče a kde co

protože těmhle těm chytrým se jako na potvoru stávají všeliké blbé komplikace které nechcete vidět

jsem si jista že v tom hraje roli i psychika, tihleti přednasraní a věční "bojovníci " se i blbě hojí, rány se jim různé rozpadají a tak

divný, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.6.22 20:50
@Anonymní píše:
Suzanne Somers, Olivie Newton-John a mnoho dalších… Když si nic o alternativě nechcete zjistit, tak neplácejte nesmysli.
Děkuji těm, co tu napsali kdy měli nástup a odchod a třeba i kde. Moc děkuji

já to vidím přímo v práci, denně
ty alternativní kecalko

:lol:

jestli si něco nepotřebuji zjišťovat tak přesně toto, škoda že sem nemohu posunout fotku té rozřezané páteře a toho jak všude je prorostlá metastázema ona alternativně se „léčící“ chudinka

fakt chudák holka

člověku je jich pak líto, i když ví, že je to jen a jen jejich blbost

ale stejně je jich pak líto

no jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 20:55
@Borrealis
@Borrealis píše:
@inkakřivák
ne, na reverz sanitu nelze

to nejde

jinak na reverz odejít může, proč by ne, ale pak by bylo slušností neotravovat svého gyndaře ani praktika, až se jí to rozpadne, začne téct, hnisat, začne mít zácpu, zástavu stolice, bolesti břicha a. t.d…a. t.d…křeče a kde co

protože těmhle těm chytrým se jako na potvoru stávají všeliké blbé komplikace které nechcete vidět

jsem si jista že v tom hraje roli i psychika, tihleti přednasraní a věční "bojovníci " se i blbě hojí, rány se jim různé rozpadají a tak

divný, no.

Psychika dělá hodně, proto je pro mě lepší jiné prostředí než nemocniční. Ono nevyspat se, nenajíst se, pořád slyšet hluk a kecy kohokoliv atd… jako nic moc pro zotavení. Mám dobrého lékaře a ten se mi pokusí vyjít vztříc. Na začátku července tomu podřídím i stravu, abych potlačila zánětliv. procesy v těle atd… Třeba Vám to přijde k smíchu, ale zase, když si o tom nic nenačtete a jen to odsoudíte, tak proč se o tom bavit. Téma bylo dané, tohle je prostě mimo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.22 21:01
@Borrealis píše:
já to vidím přímo v práci, denně
ty alternativní kecalko
:lol:

jestli si něco nepotřebuji zjišťovat tak přesně toto, škoda že sem nemohu posunout fotku té rozřezané páteře a toho jak všude je prorostlá metastázema ona alternativně se „léčící“ chudinka

fakt chudák holka

člověku je jich pak líto, i když ví, že je to jen a jen jejich blbost

ale stejně je jich pak líto

no jo.

Ok a kdyby podstoupila onko léčbu, tak by jí pomohla, jako já to vidím kolem. Nedávno kamarád partnera. Xroků chemo, úplně ho to ničilo a už tu není, před rokem jeho další kamarád a mohla bych tu vypsat mnoho lidí, kteří poslouchali lékaře na 110% a nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo. Chápu, že lékař tohle moc nepochopí, tak je vše alternativní zesměšnováno, což je škoda. Ona třeba určitá kombinace obou cest by mnoha pacientům pomohla, ale jak jsem psala, to je na jinou diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
35487
14.6.22 22:08
@Anonymní píše:
Ok a kdyby podstoupila onko léčbu, tak by jí pomohla, jako já to vidím kolem. Nedávno kamarád partnera. Xroků chemo, úplně ho to ničilo a už tu není, před rokem jeho další kamarád a mohla bych tu vypsat mnoho lidí, kteří poslouchali lékaře na 110% a nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo. Chápu, že lékař tohle moc nepochopí, tak je vše alternativní zesměšnováno, což je škoda. Ona třeba určitá kombinace obou cest by mnoha pacientům pomohla, ale jak jsem psala, to je na jinou diskuzi.

Ne, lekar tohle vazne nepochopi. Protoze krome tech tvych dvou vidi daleko vic tech, kteri se vylecili. A ja treba taky vidam lidi, co treba odmitli chemo, podepsali revers a kdyz doslo na metastazy, tak najednou prozreli a lecili by se klidne cimkoli. Bohuzel, pak uz je vetsinou pozde a lecba je jen udrzovaci… Ale kombinaci obojiho klidne zkus, pokud o te alternativni bude onkolog vedet (pokud se to netluce, nebyvaji proti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
14.6.22 23:09
@Evička.ok píše:
No já teda lezla z nemocnice po 5 dnech s břichem v náručí, takže špitál nešpitál, ale 3 dny budete ráda, že ležíte :think:

jj, tchýni to třeba dělali postaru s velkou jizvou, 14 dní ve špitále, dva měsíce doma a lezla po kolenou, zrovna ona to třeba nesla strašně..
jinak na fcb jsou na tohle skupiny… každé tělo je jiné a snáší tyhle zásahy fakt jinak a nejde říct dopředu přesně, jak to bude vypadat a kolik dní rekonv. atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 23:17
@mroe píše:
Ne, lekar tohle vazne nepochopi. Protoze krome tech tvych dvou vidi daleko vic tech, kteri se vylecili. A ja treba taky vidam lidi, co treba odmitli chemo, podepsali revers a kdyz doslo na metastazy, tak najednou prozreli a lecili by se klidne cimkoli. Bohuzel, pak uz je vetsinou pozde a lecba je jen udrzovaci… Ale kombinaci obojiho klidne zkus, pokud o te alternativni bude onkolog vedet (pokud se to netluce, nebyvaji proti).

O tomhle je těžké mluvit či psát. U mě je to prevence, protože mám formu něčeho, co může být pak docela komplikované, ale nechci se v tomhle pitvat. Ted budu radikálně měnit jídelníček, tak uvidím jak to prospěje tělu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.22 05:08

Byla jsem klasicky řezem, v pondělí operace v pátek mě pouštěli a ještě ten den jsem se vracela pro komplikace.

• Citovat
  • Upravit
80475
15.6.22 06:59

@mroe To je zvláštní, jak moc se tohle traduje. Že klasickou léčbou prostě ti pacienti padají jako mouchy, alternativa léčí jak na běžícím pásu. A vždycky jsou to kamarádi kamarádů, švagrová švagrové a tak. Neznám naštěstí nikoho, kdo by se uchýlil čisté k alternativě, nakonec i zakladatelka tady jde do té opovrhované nemocnice k hnusnym doktorům. Takže vlastně kecá. Ale klidně souhlasím s tím, když si ke klasice přibere ty bylinky nebo zaříkávání a nakuřování. Když ji to podpoří psychiku.
Stejně si myslím, že je to důsledek toho, že je to zadarmo. Zdravotnictví jako švédský stůl, a tak si toho nikdo nepovažuje. Ne jako ti léčitelé, co vás nakouřili nějakým senem, do pytlíčků násypou kopřivy a třeba třezalkou, te je všude plno, a přijďte za týden, dostanu pět tisíc a nashledanou. Přece kdyby to bylo k prdu, tak si nedovolí vzít takové prachy, že? Je to drahé, tak je to kvalitní. Kdyby si museli zaplatit jednu jedinou injekci na podporu krvetvorby nebo jednu oranzadu, hned by viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 07:26
@inkakřivák píše:
@mroe To je zvláštní, jak moc se tohle traduje. Že klasickou léčbou prostě ti pacienti padají jako mouchy, alternativa léčí jak na běžícím pásu. A vždycky jsou to kamarádi kamarádů, švagrová švagrové a tak. Neznám naštěstí nikoho, kdo by se uchýlil čisté k alternativě, nakonec i zakladatelka tady jde do té opovrhované nemocnice k hnusnym doktorům. Takže vlastně kecá. Ale klidně souhlasím s tím, když si ke klasice přibere ty bylinky nebo zaříkávání a nakuřování. Když ji to podpoří psychiku.
Stejně si myslím, že je to důsledek toho, že je to zadarmo. Zdravotnictví jako švédský stůl, a tak si toho nikdo nepovažuje. Ne jako ti léčitelé, co vás nakouřili nějakým senem, do pytlíčků násypou kopřivy a třeba třezalkou, te je všude plno, a přijďte za týden, dostanu pět tisíc a nashledanou. Přece kdyby to bylo k prdu, tak si nedovolí vzít takové prachy, že? Je to drahé, tak je to kvalitní. Kdyby si museli zaplatit jednu jedinou injekci na podporu krvetvorby nebo jednu oranzadu, hned by viděli.

Paní, já si platím za lepšího lékaře. Platím si za lepší péči a ne, nemám to zdarma, jinak bych neměla dobrého lékaře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa