Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Paní, já si platím za lepšího lékaře. Platím si za lepší péči a ne, nemám to zdarma, jinak bych neměla dobrého lékaře.
U nás? No tak co ti brání, když si to platíš, odejít klidně hned druhý den?
Ono je to hodně individuální.
Já jsem se na operaci vyloženě těšila, protože jsem tři roky v kuse krvácela, byla jsem chudokrevná, a po vyzkoušení různé medikamentózní léčby jsem viděla, že to je jediné správné řešení. Navíc jsem byla už po padesátce, další děti jsem pochopitelně neplánovala.
Jak jsem psala, operaci jsem měla v úterý odpoledne, večer mě břicho bolelo, ale dostala jsem do infuze něco proti bolesti, to mi pomohlo a pak už mi bylo dobře.
Ve středu mi vytáhli dreny, začala jsem vstávat z lůžka.
Ve čtvrtek za mnou přišla rodina a už jsme šli ven do zahrady, cítila jsem se výborně.
Respektovala jsem názor lékaře, ale dokážu si z hlediska subjektivních pocitů velice dobře představit, že bych šla domů dříve, než v tu sobotu, kterou jsem zmiňovala.
@Anonymní píše:
Paní, já si platím za lepšího lékaře. Platím si za lepší péči a ne, nemám to zdarma, jinak bych neměla dobrého lékaře.
Jak si u nas platis lekare? Nepracuje na pojistovnu? Tak to bude spis vydriduch nez dobry lekar.
@mroe To mě taky zaujalo. U nás si nemůžeš zaplatit lepší péči, jen nadstandardní pokoj. To je všechno.
@inkakřivák píše:
@mroe To mě taky zaujalo. U nás si nemůžeš zaplatit lepší péči, jen nadstandardní pokoj. To je všechno.
Muze si priplatit za lepsi termin a spoustu dalsich blbin, ktere s peci vlastne nesouviseji. Jinak nic. Pochybuju, ze dochazi na kliniku, kde ma vsechno cash.
Ahojky holky, mě čeká hysterektomie, můžu se zeptat, co mě čeká po operaci? Na co se připravit? Budu po operaci krvácet, musím si vzít vložky?
@Anonymní píše: Čeká mě podobná operace, ráda bych věděla, kdy Vás třeba pustili. Já tam musím jít den před operací, pak operace a pak nevím. Jako nemocnice nenávidím a navíc se neví, jestli budu moci mít nadstandartJako s někým si povídat fakt nechci, to raději na reverz.
@Anonymní píše: Více
Dobrý den, jak jste to prosím měla se stehy po laparoskopii, vypadaly samy nebo se musely vyndat? Děkuji moc!
@Holouška píše: Více
krvácet nebudeš už nikdy, hurá
jen cca dva dny po opce se blbě chodí a trochu to špiní…
stehy záleží, čím opertér šije, já je šla vytahovat (asi 7-10dní po), první dny se blbě vstává, bolí břicho, jinak vše ok
jen po pár dnech u mne komplikace - v břišní jizvě zánět jak prase, bolelo to jak čert, praskl z toho humus, musela jsem to desinfikovat a lepit, ale asi po 4 dnech braní atb už dobrý a svoboda, klid, vše bez problémů, já teda mám funkční vaječníky - takže necítím vůbec žádné obtíže..
měla jsem štěstí i na skvělé sestry a lékaře, fakt nelituju, měla jsem jít dřív ![]()
anonym-detailní zdravotní info