Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak není asi nic snazšího než zajít k Dr aby vypsala zadanku na rtg třeba? Případně když já si nejsem něčím jistá, zavolám si do nemocnice a ptám se
, většinou mě uklidní a řeknou, že pro větší klid mám klidně dorazit a na dítě se kouknou
Ono to emimino nevyřeší, leda že by měl někdo křišťálovou kouli. Pokud máš obavy, kontaktuj nebo navštiv lékaře.
@Anonymní píše: Více
Náš malej má horkou hlavu když hodně dračí, ale má i celkem dlouhé a husté vlasy, čelo studené a potom když mu rostou zuby má teplejší hlavu ![]()
Pro tvůj klid bych šla k doktorovi. Pokud se chceš uklidnit tady, tak ti říkám že máme doma také dlažbu a můj syn spadnul už tolikrát na hlavu, skočil z okna, z gauče. Nedávno se rozběhl sprintem a spadnul z gauče přímo kolmo na hlavu na dlažbu. Byla to taková pecka že jsme si myslela že opravdu pojedeme na pohotovost, ale nic mu není. My jsme s manželem vůči tomuto už imunní, protože syn je strašně živý a toto je každou chvíli. Každopádně příbuzní mají vždy hrůzu v očích. 😁 Je mu také 2,5 roku.
@Kr202248 Moc dekuji, tohle sdileni me trochu uklidnuje, i kdyz vim, ze to nic nezarucuje.. kazdopadne ma ted jeste zjisteny oboustranny zanet usi, tak treba by ta horkost mohla byt k tomu? Nebo k dutinam? Zitra odpoledne jdeme na poslech kvuli kasli, tak se doktorky ohledne toho padu zeptam.. Ale dava mi to zabrat, ted treba misto toho, ze jde pro balon do kufru od auta, rekl, ze jde pro balon do garaze.. a sel do kufru.. Normalne bych se tomu zasmala, ted vidim katastrofu
. Tak snad jen prehanim..
Já myslím, že je opravdu v pohodě. ❤️
Tyjo, kdyby toto můj syn řekl, tak skáču radostí do vzduchu, můj syn totiž zatím nemluví vůbec. 😁 Třeba je to tím, kolikrát si na tu hlavu dal. 😂 Ne, samozřejmě chápu Vaši starost, jen když to porovnám s tím, kolikrát náš syn spadnul a dal si do hlavy, tak já bych byla v klidu, hlavně po takové době.
Myslím, že pokud má trochu teplotu tak je to určitě k těm uším, bude to fakt v pohodě. ❤️
dejte vědět jak jste dopadli. Dcera se před 14 ti dny bouchla do hlavy a bouli tam má pořád, i když se nepatrně zmenšila. 🙈
@Domina19 To me mrzi. Syn spadl dozadu, bouli ani neměl.. A z jak velké výšky spadla? No moc nepředpokládám, že by mi k tomu pediatrička něco řekla. Ale my na dnešek měli hroznou noc, asi noční děs. No prostě pořád nějaké podněty k tomu, abych plašila
.
@Domina19 t Tak doktorka nic moc nerikala.. Posvitila do oci a rekla, ze neurologicky se jevi v poradku
Kazdopadne pochybnosti u me narustaji. Po strasne dlouhe dobe mel v noci nocni des.. A jeste horsi bylo, ze ho mel i dnes pres den pri spani. No jsem na prasky, ale snad je to jen diky zmenam a treba vyvojove fazy ![]()
Spíš bych se bála toho oboustranného zánětu uší. Z toho horký a zmatený být může.
Když si nejsem jistá, lepší jet zbytečně na vyšetření a je vyřešeno, než to tu několik dní řešit ![]()
@Dahlia0409 Tak u lékařky jsme dnes byli a že bych byla klidnější se říct nedá..
Prosím, před týdnem jsem se tu ptala ohledně pádu na hlavu dozadu na dlaždice (dítě 2,5 roku).. (gauc a vyska ditete cca 1,2 m). Stále se bojím nějakého oddáleného krvácení a všímám si každé drobnosti. Teď třeba horkosti hlavičky. Syn byl nemocný, ale už je bez teploty. Každopádně když na něj sáhnu (krom čela), řekla bych, že má horečku. Navíc mi přijde občas i takový zmatený, ale fakt nevim. Dělo se toho hodně, dovolená, let letadlem, horečky, rýma, kašel a včera návrat po 14 dnech domu…