Oddělené spaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
9.6.20 11:23
@Bábrdl píše:
Každej fitness náramek nebo chytré hodinky to umí.

Díky, mrknu na mužovi chytré hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
9.6.20 11:23
@Wani píše:
@zoidberg Ten náramek mě zaujal, co to je za náramek?

Obyčejný fitness či smart náramek propojitelný s mobilem. Je třeba vybrat ten nejlehčí, tuším že ten můj má 17 gramů, nejde vůbec cítit. Mívám časté noční telefony a můžu mít tak vyplé zvonění, nikdo nic neslyší, jen mi brní ruka a budí to spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26863
9.6.20 12:38
@zoidberg píše:
Způsob, jakým se tvůj muž budí je bezohlednost. Tohle bych s ním probral, prostě nemůže budit všechny okolo. Já se budím náramkem, který mi jemně vibruje a nikdo jiný to neslyší a ženu to neruší.

Me manzeluv naramek (na jeho ruce samozrejme :lol: ) budi snad drive nez jeho :mrgreen: Ale je to prijemnejsi nez budik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.20 12:40

@zoidberg Manzel ma tak tvrde spani, ze by nepomohl snad ani elektronicky obojek. Jednou nam boukala sirena u garaze a s nim to ani nehlo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.20 13:59

Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivější :D nicméně já spím odděleně. Od doby, co máme první dítě v podstatě. Vztah nám to absolutně neničí, možná právě naopak. Začalo to kvůli dítěti, postylka se nevešla do ložnice, tak jsem si zřídila spaní v pokoji. Původně jsem spala v ložnici a v pokoji to zaparkovala, když už jsem únavou nedošla zpět, když se dítě budil hodně atd. Ale časem jsem se tam přesunula.

Není to zas tak dlouho, necelé 3 roky a občas strávím noc v loznici. Ale vůbec žádné odcizení nesleduju. Každý večer si najdeme chvilku na sebe, vlastně 90% večerů prostě trávíme spolu, sex podle chuti a energie, jen se pak prostě odeberu do jiné místnosti. Když se náhodou ráno vzbudím dřív než dítko, jdu do ložnice. A jsem vyspaná, a manžel taky. Oba máme to svoje (on chrápe, já se roztahuju) - no a buď nespíme, že nás ten druhý budi, nebo nespíme, protože se bojíme, že budime toho druhého :D s oddělenou ložnicí nepočítám navždy, děti taky budou chtít soukromí v pokoji. Tak se pak budeme muset „naučit“, myslím, že za pár týdnů si zase zpátky zvykneme. Ale teď, kdy i o víkendu je prostě třeba vstávat podle dětí, tudíž brzy, si toho spánku ráda dopřeju co nejvíc. Manžel taky. Až se v sobotu a v neděli budeme moct dospat, protože děcka si zapnou telku a namažou rohlík a dají pokoj, klidně se do ložnice vrátím :D

Jen si myslím, že s tím musí být oba partneři v pohodě, a že si musí najít během večera čas na nějaké intimnosti (byť jen pusu, pohlazení). Prostě si zachovat blízkost.

• Citovat
  • Upravit
106325
9.6.20 14:22
@Anonymní píše:
Zacnu tuto diskuzi tim, ze jsem zkratka moc unavena.. Na materske jsem uz nekolik let, doma 3 deti a manzel, ktery sice doma pomaha, ale je to nervak. Posledni dobou mi na materske uz hrabe. Navic uz nekolik let jedu jen na par hodin prerusovaneho spanku. Posledni tyden mi spat neslo vubec. Mela jsem zavaznejsi zdravotni problemy a nervu az nad hlavu, s tim se mi objevily i problemy s usinanim, kdy usnu az nad ranem a za chvili pak zas vstavaji deti. Manzel chodi spat pozde (budi me) a vstava velmi brzy (zase me budi). Tedy mel by vstavat brzy, ale rano posouva 10× budik, takze vzdy jde pozde. Vsechno u nas doma vyvrelo vcera. Usnula jsem (konecne!) a manzel si ke me prisel lehnout a zacal se ke me tulit. Asi si budete myslet, ze jsem sobecka mrcha, ale byla jsem uz uplne v polospanku a manzel mi to najednou prerusil. Rikam mu, at se posune k sobe na pulku a neotravuje, ze chci spat a on se na me uplne rozcilil. Vzbudil me a hadali jsme se pak az do noci o tom, jak jsem nevdecna a necitelna. Ja se chci jenom vyspat. Nechci nic resit. Proste jenom spat! On semnou ted nemluvi, vypada to spatne, div by se nerozvedl.
Ja uz nemam energii. Chtela bych vlastni loznici. Je tu nekdo, kdo ma oddelene spani a klape vam to?

S třema dětma to snad ani jinak nejde. Jestli to bude klapat se uvidí časem, ale aspoň se vy spíš a nebude tě nikdo otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
9.6.20 22:29
@Keyllah píše:
Já takhle zkoušela s manželem mluvit asi rok. Že bez toho abych se pořádně vyspala, prostě nemůžu fungovat, jsem nepříjemná a mám toho prostě moc. Mluvila jsem o tom opravdu několik měsíců, jemně hezky, pak už důrazněji, že to prostě takto nedávám. A výsledek byl, že on to sice chápe (nemyslím si), ale že on reálně dělá maximum co může a úplně nechápe kde je problém.
U nás opravdu zabralo až vážné stop, kdy jsem přímo a jasně řekla, že buď se něco změní nebo končím, protože jsem opravdu vyčerpaná a při jízdě jsem málem bourala. A docvaklo mu to fakt až v ten den, že to není jen „běžné stěžování“, a že je nutné to vyřešit.

Kdyby jsi skončila, tak by to bylo ještě horší. Byla bys na vše úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.6.20 23:51

Ahoj, my jsme oddělené spaní začali provozovat od 3. dítka a potom jsme počali ještě děti 2. Jako společně usínání a probouzení je fajn, ale co nejdelší spánek je ještě lepší. Na náš vztah to negativní vliv nemělo, vrátili jsme se k sobě do ložnice až když bylo pátému dítěti 6 let :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.6.20 00:01
@Nicole 1234 píše:
Strč děcka manželovi ať je někam vezme nejlépe na celý víkend a pořádně se prospi :)
Jinak myslím, že oddělení ložnice vedou k odcizení manželů.

Naši mají oddělené ložnice celý život a letos jsou 51 let po svatbě 8)
Babička s dědou taky spali odděleně, já taky. My se teda rozvedli, ale bylo to kvůli něčemu jinému.
Zakladatelko, chlap je sobec, být Tebou, tak si to samostané spaní zařídím. Tohle nemůžeš dlouhodobě vydržet. Nemůže se pak divit, že Ti to ujelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
10.6.20 06:34
@hankacd píše:
Ahoj, my jsme oddělené spaní začali provozovat od 3. dítka a potom jsme počali ještě děti 2. Jako společně usínání a probouzení je fajn, ale co nejdelší spánek je ještě lepší. Na náš vztah to negativní vliv nemělo, vrátili jsme se k sobě do ložnice až když bylo pátému dítěti 6 let :wink:.

Nejsi ta pani, co si tak peclive vypocitala plodne dny, ze otehotnela na poprve a byla rada, ze se nemusela trapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.6.20 06:48
@izquierdo píše:
Nejsi ta pani, co si tak peclive vypocitala plodne dny, ze otehotnela na poprve a byla rada, ze se nemusela trapit?

ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
10.6.20 06:51
@hankacd píše:
ne.

Neco mi rika, ze ano. Pak by i oddelene spani davalo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.6.20 06:58
@izquierdo píše:
Neco mi rika, ze ano. Pak by i oddelene spani davalo smysl.

vůbec nevím, o čem píšeš. Dětí máme pět a manželé jsme 21 let. Sex se dá provozovat i jinak a jinde než ve společné ložnici a také nejenom za účelem plození dětí. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
10.6.20 07:07
@hankacd píše:
vůbec nevím, o čem píšeš. Dětí máme pět a manželé jsme 21 let. Sex se dá provozovat i jinak a jinde než ve společné ložnici a také nejenom za účelem plození dětí. :*

Tak to je dobre, ze to nejsi ty. To bylo smutne cteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.6.20 09:05
@izquierdo píše:

A nejsi ty Kaliopa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria