Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
23.10.13 21:04
@hanka.br. píše:
@JanulaM Na těch osm hodin denně mi to vydá spolehlivě. Ráno jsem v práci v 7, odcházím ve tři, ale pracuju pak doma nad přípravami, pomůckami a korespondencí s rodiči - cca další tři hodiny.

jo jo věřím naše učitelky doma ještě píšou každý den dětem známky do bakalářu-v počítači pak jen rozkliknu a vidím zde jak pruměr známek, chování, ale i ukoly co jim ten den da :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
23.10.13 21:05

@JanulaM Mám - abych zapsala do počítače známky, třídnici, sešity domů nenosím taky. Vedeme kroužky, doučujeme. Ale na přípravy tam nemám klid, mám ve třídě družinu. Korespondenci s rodiči také dělám výhradně doma, i na tu potřebuji klid a soustředění. Nedovolila bych si o někom napsat, že dělá čtyři hodiny denně, když o té práci nic nevím, přijde mi to dost hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.10.13 21:08

Ale já jsem nikde nenapsala, že děláte čtyři hodiny denně! To pozor, napsala jsem, že vzhledem k jiným profesím pracujete míň hodin, ty jsi příklad toho, že ne, ale přiznej aspoň ty prázdniny, normální je 20-25 dní, učitelé mají 60?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.10.13 21:10

@hanka.br. a každý má přece právo na názor, tak nevím proč by mělo být hloupé vyjádření vlastního názoru, myšlenky, nemusíš se hned čertit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.10.13 21:11

@JanulaM

dovolená činí nejméně 4 týdny v roce, učitel jich má 8, zato v přesně daném termínu. Závist je hrozná věc, co?

edit: oprava údaje.

Příspěvek upraven 23.10.13 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
23.10.13 21:12

@JanulaM Máme stejně dlouhou dovolenou jako všichni státní zaměstnanci - s tou nevýhodou, že si ji nemůžeme vybrat kdykoli, ale jen o hlavních prázdninách, takže například výhodnější zahraniční dovolená mimo sezónu je pro nás naprosto pasé. O vedlejších prázdninách volno nemáme, máme úklidy kabinetů a tříd, školení, předepsané vzdělávání pedagogických pracovníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 21:14

@hanka.br. to přece nemusíš psát/obhajovat. Normálně přece člověk vidí co dělají učitelé

• Citovat
  • Upravit
30419
23.10.13 21:16
@JanulaM píše:
myslím tím hodiny jako 60 minut, né ty 45 minutové, učitelé na 1. stupni pracují třeba 4-5 vyuč. hodin, což je ve skutečnosti odpracováno ani né 4 hodiny. Ostatní VŠ pracovníci třeba v mém oboru pracují za stejné peníze i 10-12 hodin denně. Proto jsem napsala ten královský plat, vím není to nic moc, ale relativně vzato ano.

Tak tady to máš, kdybys nevěděla, co jsi napsala. Pomluva vlastně taky může být z určitého úhlu pohledu brána jako vyjádření názoru, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.10.13 21:16

@neumisa už jsem psala, že nezávidím, každý má možnost si to jít zkusit, děkuji nechci, nevím kolik dovolené mají státní zaměstnanci, nedělám ve veřejném sektoru. Ale vím kolik prázdnin děti mají, tak jsem střelila 60 dní je to míň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.10.13 21:17
@hanka.br. píše:
@JanulaM Máme stejně dlouhou dovolenou jako všichni státní zaměstnanci - s tou nevýhodou, že si ji nemůžeme vybrat kdykoli, ale jen o hlavních prázdninách, takže například výhodnější zahraniční dovolená mimo sezónu je pro nás naprosto pasé. O vedlejších prázdninách volno nemáme, máme úklidy kabinetů a tříd, školení, předepsané vzdělávání pedagogických pracovníků.

No volna máte docela dost naše děti když je jako třeba příští pond svátek tak maj ještě až do středy volno :nevim: A to je furt velikonoční, jarní i vánoční prázdniny :nevim: Když byly mladší já pracovala bylo to těžké mě volno v práci nedaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.10.13 21:17

@JanulaM

prázdniny dětí a dovolená učitele jsou 2 odlišné věci. Vyjadřuješ se velmi nepříjemným způsobem o věcech, kterým nerozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
23.10.13 21:18

@JanulaM 8 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.10.13 21:19

@hanka.br. ty si to bereš hrozně osobně, možná jsem to napsala blbě, samozřejmě vím, že učitel ještě musí mít přípravu atd, akorát jsem to tam nenapsala, ale vím to. Nevím proč tě to tak štve, vždyť ti může být můj názor úplně ukradený ne? Já kdybych si měla z každého joudy, co se mě zeptá co vlastně že to dělám, dělat takový psotník tak skončím na práškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.10.13 21:20
@hanka.br. píše:
@JanulaM 8 týdnů.

plus jak jsem psala, dny volna navíc, jarní prázdniny, zimní, velikonoční atd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.10.13 21:20
@78mamina píše:
plus jak jsem psala, dny volna navíc, jarní prázdniny, zimní, velikonoční atd… :nevim:

a chápeš, že ten učitel volno NEMÁ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat