Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berry4 píše:
Holky víte co by mně zajímalo? Jak vypadá to dno.
Mám za sebou rozchody, rozvod, úmrtí manžela, ale to dno pořád ne a ne.
dokážu si představit mnohem horší situace, co člověka přivedou ke dnu
![]()
ZAkladatelka by mela prasky vyhodit, vzit dcerku na prochazku, popremyslet a jit proste dal. Pokud chlap nechce, nevrati se a urcite se nevrati k trosce, co bude vyvadet. Zenska dej se do kupy, chlapu je. Hlavne nedelej zadnou blbost, za to to nikdy nestoji.
@pipiinka píše:
ZAkladatelka by mela prasky vyhodit, vzit dcerku na prochazku, popremyslet a jit proste dal. Pokud chlap nechce, nevrati se a urcite se nevrati k trosce, co bude vyvadet. Zenska dej se do kupy, chlapu je. Hlavne nedelej zadnou blbost, za to to nikdy nestoji.
I ženská je jenom člověk a chce to čas se vyhrabat ze dna. Myslím si, že zakladatelce by spíš pomohla njaká dobrá kamarádka, která by přišla na kafe k ní domů a mohli to rozebrat. Některé necitelné komentáře jí nepomůžou spíš se bude cítit ještě hůř.
@Krasavicaa píše:
Teď nemůžu vyjít ven. Mám nos tak nahoru, že kdyby začalo pršet, utopím se![]()
![]()
no a sme u toho. Fakt, jen se neboj on tě humor přejde ![]()
@chipsa píše:
I ženská je jenom člověk a chce to čas se vyhrabat ze dna. Myslím si, že zakladatelce by spíš pomohla njaká dobrá kamarádka, která by přišla na kafe k ní domů a mohli to rozebrat. Některé necitelné komentáře jí nepomůžou spíš se bude cítit ještě hůř.
Tak ještěže tu jste vy empatické.
![]()
@Natálka26 píše:
no a sme u toho. Fakt, jen se neboj on tě humor přejde
No to snad néééé ![]()
@Krasavicaa píše:
No to snad néééé
Že ty chceš sama zežrat celou pečínku z Jeníčka? Babo hladová ![]()
@chipsa píše: Že ty chceš sama zežrat celou pečínku z Jeníčka? Babo hladová
Tak jistě
![]()
Zakladatelko, škoda že jsi to víc nerozepsala. jaký důvod tě řekl že odchází??Jesti jste s epohádali tak to přece nemusí být konec. ještě bych to probrala a pokud on tvá an rozchodu tak už ybch jen řešila alimenty a jak si bude brát holku. Nejspíš už nějaké problémy byly ne? Přece neodešel a byli jste do teď úplně v pohodě?
@Markéta80 píše:
Zakladatelko, škoda že jsi to víc nerozepsala. jaký důvod tě řekl že odchází??Jesti jste s epohádali tak to přece nemusí být konec. ještě bych to probrala a pokud on tvá an rozchodu tak už ybch jen řešila alimenty a jak si bude brát holku. Nejspíš už nějaké problémy byly ne? Přece neodešel a byli jste do teď úplně v pohodě?
Myslím, že ti neodpoví
![]()
@Krasavicaa
škoda, takhle se těžko radí když nevíme ani důvod odchodu. pokud to byla jen hádka tak bych spíš počítala že se to dá srovnat, prostě záleží na důvodu odchodu, nebo má milenku ![]()
@Krasavicaa píše:
Další milá žena přišla![]()
![]()
![]()
to víš, jak jsem zmerčila starou známou posádku, tak prsty skákaly samotné
![]()
@Natálka26 píše:
Sama se o to postarám
ježibabo, pozor, někdo ti chce užrat z pečínky ![]()