Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu. On se jen tak sebral a odešel? A co dál s dítětem jste neřešili?
Popisuješ to takovým způsobem, jakoby umřel, zahodil na vás tel. kontakt, zapomněl že existujete.. ![]()
Zakladatelko a dítě je jeho? Neber to zle, ale píšeš že jste spolu 5 let a dcera má 4, no přijde mi to, no při nejmenším zvláštní… A pokud je jeho, tak se tomu rozchodu ani moc nedivím, tak dopadne většina párů, co na to vlítnou a hned je potomek… ![]()
@Krasavicaa píše:
Zakladatelko a dítě je jeho? Neber to zle, ale píšeš že jste spolu 5 let a dcera má 4, no přijde mi to, no při nejmenším zvláštní… A pokud je jeho, tak se tomu rozchodu ani moc nedivím, tak dopadne většina párů, co na to vlítnou a hned je potomek…
Ty necitlivá můro, to že si udělali dítě a skoro se neznali s tím přece neouvisí, buď trochu sluníčková
![]()
Kamionák? Vždyt´je věčně v pejru. Beztak se vidíváte jen víkendově.
No tak jste se poštěkali. Za tejden se vrátí.
Přestan´z toho dělat melodrama, prášky zahod´a hod´se do klidu.
A taky se ptám. Cos mu provedla? ![]()
@Krasavicaa píše:
Zakladatelko a dítě je jeho? Neber to zle, ale píšeš že jste spolu 5 let a dcera má 4, no přijde mi to, no při nejmenším zvláštní… A pokud je jeho, tak se tomu rozchodu ani moc nedivím, tak dopadne většina párů, co na to vlítnou a hned je potomek…
@radkka píše:
Ty necitlivá můro, to že si udělali dítě a skoro se neznali s tím přece neouvisí, buď trochu sluníčková![]()
To já právě jsem sluníčková dnes.
Psala jsem ať to nebere zle
![]()
@kve-tinka píše:![]()
ještě že ti co jsou spolu Xlet a pak dítě jsou za vodou…
To netvrdím ![]()
@berry4 píše:
Kamionák? Vždyt´je věčně v pejru. Beztak se vidíváte jen víkendově.
No tak jste se poštěkali. Za tejden se vrátí.
Přestan´z toho dělat melodrama, prášky zahod´a hod´se do klidu.
A taky se ptám. Cos mu provedla?
Další citlivá žena přišla
Ráda tě vidím ![]()
Ahoj, jdu se Vám svěřit a nasbírat rady! Hodně mě drží má rodina, ale bolí to stejně.

Po pěti letech, čtyřletá dcerka a pes.. zůstala jsem v bytě s nimi..
Jak vysvětlit dceři že už s námi tatínek nebude bydlet?
Je kamionák, svést to na to?
Ráno se sebral a šel..
Já začala brát Sedatif PC, bojím se, že až budu sama v bytě, kde mi ho vše připomíná..že nezapomenu.. bude to bolet stále.. i v dceři ho vidím a bulím.
Vůbec nevím, jak se z toho dostat.
Musím na sociálku o svěření do péče, mám si to nějak ppředepsat?