Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Odešel kvůli dlouhodobým neshodám, bych řekla. Manžele nejsme, byt je můj.
Napsala jsem pouze nezbytně nutné info, žádné podrobnosti, protože už není návratu, je to otec malé a je napsán v RL. Chtěla jsem po Vás pouze info jak nyní postupovat.
Dle diskuze, kterou jsi zakládala minule by Ti jeho odchod měl spíš ulehčit než poslat Tě ke dnu.
Až přejde ten šok, bude to dobré, uvidíš!
@chipsa píše:
ježibabo, pozor, někdo ti chce užrat z pečínky
Jsem věčně hladová
![]()
@Anonymní píše:
Napsala jsem pouze nezbytně nutné info, žádné podrobnosti, protože už není návratu, je to otec malé a je napsán v RL. Chtěla jsem po Vás pouze info jak nyní postupovat.
Jestli jde opravdu o toho týpka, co se dal kdosi odkaz z jiné diskuse, nemáš čeho litovat. Ted´se cítíš na dně, ale až ti dojdou souvislosti, odfrkneš si, tak si sama řekneš, jak jsi mohla být tak blbá… Otec není ten, co je v rl, ale ten, který se stará.
Chce to čas a tu dobrou kamarádku, které se budeš moct vylít.
Jinak jestli je s ním řeč, najdi si na netu vzor dohody o svěření dítěte do své péče a dohodě na určení výše alimentů.
Jestli není, najdi si tyto vzory pro soud, podej ve 4 ech formulářích, je to bezplatné a brzo vám toto udělají soudně.
Jak svěření, tak určení výše výživného na dceru.
@Krasavicaa píše:
Zakladatelko a dítě je jeho? Neber to zle, ale píšeš že jste spolu 5 let a dcera má 4, no přijde mi to, no při nejmenším zvláštní… A pokud je jeho, tak se tomu rozchodu ani moc nedivím, tak dopadne většina párů, co na to vlítnou a hned je potomek…
stejný pocit. Patrně selhala antikoncepce. ![]()
@Burj Chalifa píše:
stejný pocit. Patrně selhala antikoncepce.
Tak s jinou možností jsem ani nepočítala ![]()
Ty jo já mám z té antikoncepce normálně strach
Furt a všechny selhávají
Buď pro jistotu 3 najednou, nebo do celibátu ![]()
@Anonymní píše:
@Krasavicaa
antikoncepce má vždy určité % že selže ale většinou je to vždy lidský faktor. Stačí tady mrknout na diskuze- vynechaný prášek, zapomenutý a já to ted vidim sama na sobě před každym hlavnim jídlem mam si vzít prášek a co myslíš, v lepšim přípdě si vzpomenu těsně po jídle. Dnes před obědem jsme zase nevzala. manžel říkal že mě udělá velké cedule
prostě nevzpomenu ![]()
@Markéta80 píše:
@Krasavicaa![]()
antikoncepce má vždy určité % že selže ale většinou je to vždy lidský faktor. Stačí tady mrknout na diskuze- vynechaný prášek, zapomenutý a já to ted vidim sama na sobě před každym hlavnim jídlem mam si vzít prášek a co myslíš, v lepšim přípdě si vzpomenu těsně po jídle. Dnes před obědem jsme zase nevzala. manžel říkal že mě udělá velké cedule
prostě nevzpomenu
Já jsem to myslela spíš tak, že tady se každá vymlouvá, že to selhalo a samozřejmě samo ![]()
@Krasavicaa přece nenapíše že se nechránila nebo to zobe jak vzpomene
i tak vždy dostane kotel
. U nás to bylo jinak, jo bylo ěm sice řečeno že otěhotnět nemůžu ale pokud bych už dítě nechtěla tak se stejně chránim takhle jsme nic neřešili, pak teda jsme stejně byla překvapená jak se to mohlo stát
ale ne pak tady brečet že teda musim na potrat, to přece by byla naše blbost že jsme jeli na ostro
, já teda nepočítala vůbec že by to mohlo vyjít a ještě si vždy říkala že bych chtěla zažít otěhotnět bez snažení
. Udělala jsem test a říkam manželovi že to je nějaký asi vadný test protože takhle na začátku jsem nikdy silnou čárku neměla a on se smál že jo at tomu věřim že je vadný ale prý at se raději objednam na utz
a doktorka taky že o těhu jít nemůže, mě už bylo jasné že jde, x testů a i digi ukázal týdny
Ale pokud těhotná být nechci tak nespoléham na plodné dny a podobné blbosti, to je tak pro někoho komu případné těhu nevadí ![]()
@Markéta80 píše:
@Krasavicaa přece nenapíše že se nechránila nebo to zobe jak vzpomenei tak vždy dostane kotel
. U nás to bylo jinak, jo bylo ěm sice řečeno že otěhotnět nemůžu ale pokud bych už dítě nechtěla tak se stejně chránim takhle jsme nic neřešili, pak teda jsme stejně byla překvapená jak se to mohlo stát
![]()
ale ne pak tady brečet že teda musim na potrat, to přece by byla naše blbost že jsme jeli na ostro
, já teda nepočítala vůbec že by to mohlo vyjít a ještě si vždy říkala že bych chtěla zažít otěhotnět bez snažení
. Udělala jsem test a říkam manželovi že to je nějaký asi vadný test protože takhle na začátku jsem nikdy silnou čárku neměla a on se smál že jo at tomu věřim že je vadný ale prý at se raději objednam na utz
a doktorka taky že o těhu jít nemůže, mě už bylo jasné že jde, x testů a i digi ukázal týdny
Ale pokud těhotná být nechci tak nespoléham na plodné dny a podobné blbosti, to je tak pro někoho komu případné těhu nevadí
@Krasavicaa píše:
Já jsem to myslela spíš tak, že tady se každá vymlouvá, že to selhalo a samozřejmě samo
ty neznáš ty tři Japonce? Samo, Sato, Jakoto ![]()
@neila píše:
ty neznáš ty tři Japonce? Samo, Sato, Jakoto
Já znám pouze dva - Vono a Seto ![]()
@aiera píše:
Já znám pouze dva - Vono a Seto
to budou bratranci
![]()