Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@evill Auto jezdí na benzín a ne na doklady… tak nevím proč by se to nemohlo stát. A jinak bych prodala pouze pokud bych uložila někoho se stejnou bankou, tedy viděla peníze na účtu.
@j.a.n.i1 píše:
@evill Auto jezdí na benzín a ne na doklady… tak nevím proč by se to nemohlo stát. A jinak bych prodala pouze pokud bych uložila někoho se stejnou bankou, tedy viděla peníze na účtu.
Tak pokud by videla penize na uctu, tak se nepta, ze jo
. Pokud prijela autem, tak minimalne technicak v nem snad ma, ne? Nerikam, ze se to stat nemuze, ale jet nekam autem 240 km, tak si s sebou beru doklady. Nemit zadne doklady, zadne penize ani nic, tak se prodavajicimu omluvim, ze sem lopata, a ze prijedu jindy ci uz neprijedu. Rozhodne po nem nebudu zebrat at mi to da zadarmo. Kdyz jedu 30 km, tak se nestaram, ale kddz jedu 300 km kontroluju doklad a penize kdyby se cokoliv cestou stalo. Jestli je kupujici flik, a nevzala si s sebou nic, neverila bych, ze bude spolehliva v poslani penez zpetne. I kdyby se ji to stalo omylem.
@evill Já nevím jak ty, ale já vozím techničák v dokladech, ne v autě, tedy když zapomenu batůžek, tak nemám nic, doklady, kartu, peníze, techničák a ani telefon. A ano, zjistím to většinou až v práci, když nemám čím odemknout kancl.
Přijela autem, a asi 4 km před našim městem volala, že je na benzínce a zjistila že nemá doklady - peněženku
, tak jsem řekla že ať se nezlobí ale že se mě to nezamlouvá. Ptala jsem se jestli nemá v okolí nějakého známého
, aby ji půjčil - bydlíme u Brna. Prý jednoho ano
, takže to dopadlo tak že přijela do půl hodinky s penězi
no je to nějaké divné
@moby píše:
Přijela autem, a asi 4 km před našim městem volala, že je na benzínce a zjistila že nemá doklady - peněženku, tak jsem řekla že ať se nezlobí ale že se mě to nezamlouvá. Ptala jsem se jestli nemá v okolí nějakého známého
, aby ji půjčil - bydlíme u Brna. Prý jednoho ano
, takže to dopadlo tak že přijela do půl hodinky s penězi
no je to nějaké divné
Ona taky nemusela jet tech 130kilometru. Treba je jen podvodnice co to zkousi uhrat na soucit. A nebo taky ne
hlavne zes nabto neskocila a vse dobre dopadlo