Odkdy používat lehátko?

23.1.08 11:55

Odkdy používat lehátko?

ahoj holky, prosím o radu. Přemýšlím, že bychom pořídili lehátko pro miminko. Zároven vsak ted shanime i autosedačku. Nasla jsem nekteré sedačky, které se dají dobře sklopit a vlastně fungují i jako lehátko. Máte s tím někdo zkušenosti? Odkdy se vlastně lehátko pro miminko může používat? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
23.1.08 12:13

Myslím, že se píše, že je vhodné od 4 měsíců. Ale my ho nejvíc využily tak mezi 2. a 4. měsícem, pak už se Lucinka strašně vrtěla a nelíbilo se jí v něm. Časem se jí zalíbila autosedačka, ale dlouho jsem jí tam nenechávala. Lehátko jsme měli jen půjčené, přijde mi moc fajn, ale chvilková záležitost. Tedy aspoň u nás :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 13:00

Ahoj, máme tohle lehátko:
http://berunka.mimishop.cz/…oto82651.jpg

http://berunka.mimishop.cz/detail.php?…

… používám ho cca od 1 měsíce doteď. Nejdřív v něm malej býval se mnou v kuchyni, teď ho v něm krmím - ještě sám nesedí. Počítám, že ho využijeme ještě dlouho a bude to jeho sedátko v obýváku. A pak to rovnou znovu použijeme pro dalšího prcka :wink: Nedávno tu o něm byla diskuze, zkusím to najít.
Využívám ho fakt dost - v poslední době taky při ranním sprchování - já se sprchuju a dělám na malého opičky, on na mě kouká a hraje si… No tečh 10 min. mu to vyrdží :)
Mají ho skoro všechny holky z naší diskuze (červen 2007) a nikdo si na něho nestěžoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.1.08 13:16

Tak my jsme pořídili sedátko s melodiemi, světýlkama a houpáním a vůbec se neujalo :( aspoň tedy ze začátku, malé se v něm líbí až v poslední době. Dřív v něm vydržela jen chvíli. Takže bych radila koupit něco levnějšího, co udělá úplně stejnou službu a nebo si sedátko vypůjčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 13:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
23.1.08 14:21

Tak my máme kvalitní autosedajdu a obyčené lehátko. Využíváme od narození, jen na chvilku, když jsme třeba všichni v kuchyni a mimčo je vzhůru, vezmem si ho s sebou. . . u první jsme využívali do 9 měsíců, než seděla u stolu v židličce, do té doby jsem krmila v lehátku. U nás moc využité. . autosedajda mi přišla moc na sezení, lehátko jde do úplnýho lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák