Odklad školní docházky v současné situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
686
17.3.20 02:19

My to máme taky tak - chceme žádat odklad, na doporučení školky. Termín poradny jsme měli na příští týden a dnes mi napsali, že se ruší, a náhradní termín dostaneme, až se situace uklidní. No a já taky netuším, jak to bude, protože na tenhle zrušený termín jsme čekali přes tři měsíce. A teď by to logicky měli mít ještě nabitější, až začnou přeobjednávat všechny odvolaný termíny. Tak jak se to jako bude stíhat, abychom ten papír od nich dostali nějak včas? No doufám, že se všechny termíny dostatečně posunou, aby se to dalo zařídit, a bude panovat nějaká větší benevolence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
17.3.20 07:30

Všichni v tom jsou, školy snad pochopí, že je situace taková jaká je a rozhodnutí poradny se doloží později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.20 19:05

Zapis bude bez deti i rodicu, uz je to na MSMT.
 http://www.msmt.cz/…ok-2020-2021

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.3.20 21:57
@Kelsey píše:
Zapis bude bez deti i rodicu, uz je to na MSMT.
http://www.msmt.cz/…ok-2020-2021

to už jsem četla, ale není mi jasný, jak to bude s odklady.. budu upřímná, návštěva PPP jsou pro nás dvě cesty autobusem a do toho se mi vůbec nechce.. :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.3.20 22:19

@Kelsey to bylo jasné, ale neřeší to odklady.

• Citovat
  • Upravit
Billi
18.3.20 22:20

@Tamtama u nás PPP „neordinuje“.

• Citovat
  • Upravit
17472
18.3.20 22:24
@Billi píše:
@Tamtama u nás PPP „neordinuje“.

nojo, u nás, koukám, taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.3.20 23:26

Kamarádka má dceru v mš a dostane odklad. Ale nevím jak to budou řešit, když mají poradny zavřené a na další objednání do poradny se čeká 3 měsíce :nevim:
Nevím, jak to budou rodiče řešit s odkladem v této situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
18.3.20 23:29

Taky nám zrušili PPP příští týden. Potřebuji znát názor odborníka, nejsme si vůbec jistí jestli ano nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.3.20 23:31

@korneli to je to, oč tu běží. Jak se to asi bude řešit, když chtějí rodiče, ale chybí vyjádření z PPP.

• Citovat
  • Upravit
1850
19.3.20 00:21

Taky to dnes řeším..Ve školce doporučen odklad, s tím tak nějak souhlasím, ale zajímá mě i názor odborníka, resp. PPP, která ovšem do odvolání nepracuje. Zápis je za necelé tři týdny. V PO jdu na sekretariát školy pro paragraf (zavřeli nám školku) tak se pokusím získat nějaké info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.3.20 07:57

@Billi @Tamtama
Napis dotaz MSMT nebo na pedagogickou komoru.
Ja bych osobne spis kontaktovala pedag. komoru, at pan S. sam vznese dotaz, jake maji pozadavky k dodani podkladu pro odklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.3.20 12:55
@Katcha píše:
Taky nám zrušili PPP příští týden. Potřebuji znát názor odborníka, nejsme si vůbec jistí jestli ano nebo ne. :nevim:

Jsme na ton stejne, taktez jsem chtela znat nazor poradny. Kdybych vedela, ze odklad chceme, tak jsem klidna..Ale jisti si bohuzel nejsme. A resit to nekdy v cervenci/sronu mi prijde hodne nestastne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
24.3.20 08:55

@xeva No to uz je opravdu pozde hlavne kvuli diteti, rict mu na posledni chvili jestli pujde do skoly nebo do skolky :roll: Zapis bez deti tomu taky nepomuze, byl to dalsi muj zachytny bod. Ale jsem ted doma, delame pracovni listy z Predskolaku a momentalne jsem naklonena skole :think:
Kdybych se ovsem dostala nejak moc do klidu, mam tu jeste devataka a prijimacky na stredni :lol: Nejstarsi je nastesti teprve ve tretaku, resit jeste maturitu v soucasne situaci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
24.3.20 09:01

U nás musí rodič dodat zprávu od lékaře a z PPP nejpozději do 10. dubna, jinak se řízení o odkladu přerušuje do doby dodání podkladů (tady nebylo nejzazší datum zatím stanoveno). Dítě je pak normálně přijato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí