Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, potřebuji radu ohledně nehtů. Dnes jsem spadla a odchlíly se mi dva uměle nehty i s mými a začalo to hnisat a tepat. Vím, že bych měla k doktorovi, ale je štědrý den a říkám si, že do zítřka to vydržím. Nevíte někdo jak to doma aspoň trochu do zítřka zlepšit, aby to tolik nebolelo a nehnisalo? viz. foto. Předem děkuji ![]()
@anonym935 píše: Více
Au! Asi bych to vydesinfikoval, sterilní gázou osušil a jednotlivě ovázal, přelepil. Jen to zhnisání mi nějak nehraje, spíš jde o bezkrevnou tekutinu?
@Anonymní píše: Vícetyjo to netuším, jestli je to opravdu hnis. je to žluté a lepí to, tak mě nic jiného nenapadlo
Ale ty už si tu psala před 3mi dny, ne?
Všichni ti radili jet na pohotovost ![]()
Nebo, že by se úplně to samé tady stalo dvěma lidem téměř současně??
Přijde mi, že by to hned tak rychle takto hnisat ani nezačalo…
A jsstli je to opravdu shoda, tak se omlouvám, ale pomůže jen lékař.
Už si tady psala a všichni ti odpovídali, abys jela hned. Tak nevím na co pořád čekáš. Tohle asi není dobrý nechávat ani o den déle.
@Markéta188 píše: Více
ne nepsala, ale taky jsem na to koukala
To je hnis?
Já bych s tím k doktorovi šla, nečekala bych na nic
To je jiná, tamta měla jeden a prasklý z vrchu. Jela bych na pohotovost a pak bych si tyto příšerné a nevzhledné tlusté drápy nechala sundat. Tohle se už jinde ve světě nevidí.
Pokud to hnisá, což jde z fotky jen odhadnut, tak o ty nehty přijdeš. Pokud to bolí a lepí, tak by to mohl být hnis. Za těmito umělými drápy se skvěle daří bakteriím všeho druhu, takže by nebylo divu. Ty nehty se podle mě odloučí a je třeba to řešit, narostou ti nové, ale tyto je třeba odstranit, jinak se bude ten nový tlačit přes starý a budeš je mít zdeformované.
@alisekR píše: Více
ano mate pravdu. Rano jsem byla na chirurgii nehty mi odtrhli a dali mi mast. vše je v pořádku ![]()