Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj omlouvám se zas za dotaz ale, potřebuji spíš uklidnit, byla jsem venčit, psa a šla jsem v trávě po tmě, a nebyla vidět dlouhá větev. Slapla jsem na ni, a ta větev mě trochu prastila do lícní kosti a spanku jak se zvedla, nijak to moc nebolí ani něm cervenenebo modrinu, jen nevím právě jestli to bude v pohodě nebo to mohlo něco udělat vím že, okolo spanku prasteni, není moc dobře a může způsobit zranění tak právě nevím, a mívám silné migreny tak mám strach h že bych nepoznala, že se něco děje ztoho, stalo se ne o podobného někomu. A bylo to v pohodě zatím mi nic nějak není ale trochu nejistota tam je, mám nějaký smolny týden každou chvíli neco
Podle toho, jak to popisuješ, se ti pravděpodobně vůbec nic nestalo - píšeš, že to ani nebolelo, nemáš červenou ani modrofialovou památku.. předpokládám, že v bezvědomí jsi nebyla, nezvracela jsi. Tak se ještě podívej, jestli máš stejně velké zorničky, a pak si užij klidný večer.
@teroonka zornicky mám stejně jako trochu to bolelo, jak to praštilo, kdyby to nebylo dotoho spanku tak to ani neresim jen tam mam trochu strach, ale i sem se dost lekla v bezvexomi nic sem nebyla tak snad to bude v pohodě,
Už zase, tentokrát zepředu? Ty máš pech, holka.
Prosím tě, není ti nic. Ale ty úzkosti bys fakt měla léčit!
Boží trest za znečišťovani našich měst psími výkaly a psí močí
@Dahlia0409 píše: Více
Nechce, je prece tehotna.
Az se to narodi, teprve zacne rodeo…
Uz ted ji ta hypochondrie uplne paralyzuje…
Já se bouchla do hlavy při zavírání kufru auta. Tak, že jsem si musela hned sednout jaká rána to byla. A žiji dál. Větev je v pohodě.