Odmalička na fejsbůku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31011
27.1.19 18:17

FB nemam, fotku deti posilam jednou rocne jako PF pratelum. Vadilo mi, ze moje sestra na FB davala svoje fotky s mymi detmi. Ale ne tak, ze bych ji neco uplne vytykala, nebylo jich zas tolik. Spis mi asi vadilo, ze ji ani nenapadlo se zeptat :think: . Takze za me - nelibi se mi to, ale nenadelam s tim nic, ja to praktikovat nehodlam a nikomu do toho kecat taky nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.1.19 18:23
@creaminess píše:
Když tě to nepálí, proč se k tomu vyjadřuješ ? :-) Mě to trochu pálí, tak proto jsem ji založila, ha ha :-)

A proč tě pálí, co dělají jiní lidé? Tak netrav na tom FB a Ig čas a nebudeš mít tenhle problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
27.1.19 18:26

@Naomi.Girotto podle me je to dobou :) …matky maji automaticke mycky, pracky, jednorazove pleny apod…no a pak z nudy sdileji tyhle hova.iny :lol: … Hlavně na to nikdo neni zvedavy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30408
27.1.19 18:26
@creaminess píše:
Když tě to nepálí, proč se k tomu vyjadřuješ ? :-) Mě to trochu pálí, tak proto jsem ji založila, ha ha :-)

Co tě pálí na tom, co dělají jiní lidé? je to snad tvoje věc? Zruš si FB, když ti jde na nervy a nech ostatní dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:27
@jenny.fields píše:
A proč tě pálí, co dělají jiní lidé? Tak netrav na tom FB a Ig čas a nebudeš mít tenhle problém.

Mě to třeba taky pálí a to tam netrávím tolik času jak píšeš … Ale ono není moc příjemné, když se chceš podívat co je nového a první co na tebe vykoukne je výše zmíněné … Já tedy když už mám pocit, že to někdo opravdu přehání, tak mažu z přátel či ruším sledování. Ale je toho čím dál tím více. V tomto tématu se jen řeší, co na to kdo říká. Nečekáme hned řešení. Kdybych potřebovala slyšet okamžité řešení, tak s tím jdu za manželem..... Protože chlapy ta řešení mají. Ženy umí i diskutovat kupodivu … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.1.19 18:28

@jenny.fields jj, protože problémy se řeší tím, že od nich utíkáme (ano, je to s nadsázkou - můj problém to není), ale nevidím nic špatného nad zamyšlením se nad aktuálními problémy lidstva a případnou diskuzi o nich. Neříkám nikomu co má a nemá dělat, chtěla jsem to jen probrat s ostatními, to je vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:29
@Lendie píše:
@Naomi.Girotto podle me je to dobou :) …matky maji automaticke mycky, pracky, jednorazove pleny apod…no a pak z nudy sdileji tyhle hova.iny :lol: … Hlavně na to nikdo neni zvedavy :mrgreen:

Přesně mi mluvíš z duše :kytka: Ale ono to není jen o mě jako o ženské. Manžel na to má totožný názor. Když to na něj vykoukne na fb tak si pak rýpne "ta tvoje kamarádka se fakt docela nudí doma viď … " … a to je upozorňuji MUŽSKÝ pohled na věc! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:30
@creaminess píše:
@jenny.fields jj, protože problémy se řeší tím, že od nich utíkáme (ano, je to s nadsázkou - můj problém to není), ale nevidím nic špatného nad zamyšlením se nad aktuálními problémy lidstva a případnou diskuzi o nich. Neříkám nikomu co má a nemá dělat, chtěla jsem to jen probrat s ostatními, to je vše :-)

dobře jsi udělala! tohle téma a názory ostatních (třeba i těch kterých se takové chování týká - ovšem jestli se zde ozvou) mě fakt zajímá! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.1.19 18:31
@Naomi.Girotto píše:
dobře jsi udělala! tohle téma a názory ostatních (třeba i těch kterých se takové chování týká - ovšem jestli se zde ozvou) mě fakt zajímá! :kytka:

JEstli tě to opravdu zajímá, tak zapátrej, bylo to tu už tak 5-8 krát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
27.1.19 18:31

Mám to jak ty. Horší pak je, když s tím rodiče nepřestanou a dělají to i v době, když už to dítě a jeho kamarádi mají FB a jsou tam kolikrát ty fotky dohledatelné. To je mi těch dětí líto.
Sem tam nějakou fotku jsem na fb taky dala, ale spíš tak jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:32

@jenny.fields Drahá, nevím proč bych pátrala :) tady se rozjela diskuze a já se do ní přidala, každopádně díky za radu, až budu potřebovat, tak budu pátrat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.1.19 18:34
@Naomi.Girotto píše:
@jenny.fields Drahá, nevím proč bych pátrala :) tady se rozjela diskuze a já se do ní přidala, každopádně díky za radu, až budu potřebovat, tak budu pátrat :mavam:

Drahá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.1.19 18:36
@Naomi.Girotto píše:
dobře jsi udělala! tohle téma a názory ostatních (třeba i těch kterých se takové chování týká - ovšem jestli se zde ozvou) mě fakt zajímá! :kytka:

Myslím si, že FB je prostředí, které lidem umí dodat sebevědomí. Mám i mezi svými skutečnými přáteli několik takových, kteří až díky FB, možností sdílet fotografie a následně pak číst ty oslavné a obdivné komenty, úplně změnili svůj život. Nebo jiní, kteří reálu nic hezkého neslyší, najednou mají vytvořenou komunitu s kytičkami, srdíčky a hezkými slovy. Nevídám, že by někdo napsal - To je blaf, co jsi uvařila - ale samou chválu. Lidi se tam prostě k sobě chovají hezky, samozřejmě na soukromých profilech. A to nemluvím o podpůrných skupinách, kde je sdílení fotografií jedna z největších předností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.1.19 18:39

ne, opravdu nerozumím dávání soukromých fotek na net a už vubec ne dávání fotek dětí v tak velkém množství..... tu o narození, jasně, proč ne, nejaka fotka třeba z narozek, dovolené? první jízdě na kole?...... pokud jsou fotky rozumné a hlavne lidé na ni oblečení, proč ne… ale davat nekolikrat denne fotky na fb, nekolikrat tydne? :poblion: .....dulezite je si nastavit soukromí, tak aby to viděli jen ti, co to vidět mají.lidi s fb si malo chrání soukromí, veřejní fotky i profily jak vykladni skrine :roll: a pak jsou strasne urazeni, když se najdou v antimamynkovskych skupinach :roll: :mrgreen: dobre jim tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí