Odmalička na fejsbůku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.19 19:41

Já se všímám i toho, že když se bývalé kolegyni narodil její jak ona tvrdí „nejdokonalejší kluk na celém světě, její synáček, její smysl života a vlastně jediné dítě svého druhu asi…“ tak přidávala příspěvky. Jak se výše zmiňuje - každý prd, bobek, dárek, krk, smrk, každej úhle jeho pohledu, každej detail jeho hlavy nebo snad i zadku, tak ze začátku docela ty líbítka (lajky) měla … nakonec teď když už to tam cpe neustále každý den, tak z prvotních třeba 60ti líbítek zbylo asi jen 15 a to od těch, kterých se to také týká a smýšlejí podobně jako tato dotyčná … :nevim:
Takže to mě přesvědčuje o tom, že v tom nejsem takhle jediná a je nás celkem dost, komu to vadí. Navíc člověk už ani nemůže uvěřit to neskutečné štěstí, které denně, co denně, hodinově cpou na sociální sítě. „umělé štěstí“ … „lidi záviďte“ … :potlesk: :lol: :lol: :lol: bavím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.1.19 19:42
@Naomi.Girotto píše:
@hanka.br. Nejde o poučování, ale o rýpnutí - o to, aby se ti, kterých se to týká (a jakože potrefené husy se vždy ozvou) zamyslely. Když jsem viděla jak to fungovalo s těmi fotkami samozvaných fitnessek, tak tady by to taky zafungovalo určitě :lol: Hele já to beru sportovně, dělám si z toho legraci a maximálně si rýpnu tím, že sdílím fotku svého psa a napíšu že to právě on je to nejdokonalejší stvoření na celém světě… :lol: to je tak vše zatím :lol: :lol: ježiš nebuď tak vážná!
EDIT: ahaaa, paní učitelka? … tak to už tomu rozumím … proto tak často používáš slovo „poučovat“ … :P :P

Ty budeš taková anonymní hrdinka, viď? Ale do očí bys mi to neřekla - hele posluž si, vytahovat, že jsem učitelka, to má zapotřebí jenom někdo, kdo je prostě…jednodušší. Chci říct, že když nemáš na to, abys těm lidem řekla do očí, co si o jejich počínání myslíš, tak se na to vykašli. Nějakým vyrypováním ztrapníš jen sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 19:43

@hanka.br. né já jen že radíš nepoučovat a sama to děláš víš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.1.19 19:49
@Naomi.Girotto píše:
@hanka.br. né já jen že radíš nepoučovat a sama to děláš víš :kytka:

Jenže já to napíšu konkrétně tobě, co si o tom myslím, a nevymýšlím si nějaké všeobecné neadresné poučky s tím, že se snad jako ta potrefená v nich najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 19:51

@hanka.br. No ale já zase radši než někomu snad i tímhle ublížit, tak to povím nějak nenápadně, třeba formou neadresného příspěvku :D A věřím (nebo se spíš snažím věřit), že si toho ti lidé fakt všimnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.1.19 20:12
@Naomi.Girotto píše:
@hanka.br. No ale já zase radši než někomu snad i tímhle ublížit, tak to povím nějak nenápadně, třeba formou neadresného příspěvku :D A věřím (nebo se spíš snažím věřit), že si toho ti lidé fakt všimnou :nevim:

A máš pocit, že když se v takovém neadresném příspěvku najdou, že jim to ublíží méně? Že je to neponíží? Tak to pochybuji. Každý takový příspěvek bude říkat - jste hloupí, já chytrá. Nakonec vyhodí z přátel oni tebe, což by mohlo být pro tebe dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 20:15

@hanka.br. no to by bylo lepší řešení, aspoň bych pak já nemusela vysvětlovat proč jsem si je z přátel vyhodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
27.1.19 20:26

Mám také na fb pár takových kamarádek a také to nechápu ;) Většina těch fotek je navíc mázlých a všechny stejné. Já mám děti 2 a na fb nemám ani jednu jejich fotku. Svoje 2. Jedna s manželem z plesu a druhá svatební. Jiné jsem nikdy nepřidala. Ale nijak mě to nevadí, na něco dám (y), když se fotka povede, ostatní přejedu. Neřeším to, ale sama bych to dítěti neudělala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.19 21:05
@Naomi.Girotto píše:
@unuděná To je právě ono! teď jsi na to kápla. Lidé se totiž takovým bojí říct svůj názor, aby je neurazily… Proto se pak zakládají takové diskuze :D možná že kdyby jim to konečně někdo řekl, že tím akorát prudí na zdi, kde chci mít novinky ze světa normálních lidí a né ze světa super matek s jejich super dětmi tak to pomůže určitě ......asi těžko že … proto je nejlepší prostě ty lidi přestat sledovat. Klidně nechat v přátelích, ale prostě jen uspat ty jejich příspěvky … :nevim: už to tady píšu asi po stý :lol: :lol: :lol:
Hele,ale vis,ze problem je u tebe?Pokud nechces videt nejake prispevky,zkratka je smaz.Chces novinky ze sveta?Odebirej ty,ktere te zajimaji.V tom je FB kouzelnej (samo i jine soc.site)-muzes tam mit toho,koho chces a to,co chces.Me treba zase nezajimaji politicke prispevky ze sveta a co jako?Tak jsem si nastavila,ze tohle sledovat nechci :nevim:
@Naomi.Girotto píše:
@hanka.br. no to by bylo lepší řešení, aspoň bych pak já nemusela vysvětlovat proč jsem si je z přátel vyhodila :lol:

Vzdyt ale tvrdis,ze mas potrebu jim to rict tak cemu by vadila takova konfrontace??Prijdes mi strasne alibisticka,nezlob se na me.Chces menit lidi k obrazu svemu-TEBE to nezajima,tak predpokladas,ze to nezajima ani nikoho dalsiho.co kdyz tyhle holky maji v pratelich 90% podobne zalozenych lidi?Vsem das prednasku?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.1.19 21:21

Abych přidala taky svůj názor do pléna. Mě osobně asi ani nevadí čučet na každý prd o dětech, co tam kámošky sdílí, jak už bylo řečeno, je každého věc, co si na fb dá a je jen na mě, jestli danou osobu budu mít přátelích - budu to dobrovolně sledovat. Ale spíš jen nechápu to smýšlení dnešních sobeckých matek, které právě tyto okamžiky sdílí, protože přesně proto - mimino/dítě nemá vlastní rozum, aby mohlo o sobě rozhodovat a až vyroste, pěkně za to mamince poděkuje (myšleno ironicky). Mě osobně by hodně štvalo, kdyby tohle moje máma dělala. Takže vlastně tady toho se hodně týkala ta diskuze. Asi zkusím říct tento názor jedné z těch holek a jsem zvědavá, jaká by byla její reakce. Mým cílem rozhodně není někoho nas*at a do někoho rýpat, spíš trochu popíchnout k uvědomění si, že to prostě normální není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 21:29

@unuděná aaano, jak jsi řekla- mě to nezajímá, mě to vadí. Já tyto příspěvky přímo nesnáším! :) proto tady nikde nepíšu, že to VŠEM vadí a VŠiCHNI to nesnáší. Proto to píšu za sebe… jo hold kdo není alibisticky ? Řekla bych, že každý je trošku… lidi o mě říkají, že jsem trošku kontroverzní :P ale! Nejsem zlý člověk :lol: a tak jak si umím legrandu z druhých tak stejně tak umím i že sebe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.19 21:45
@Naomi.Girotto píše:
@unuděná aaano, jak jsi řekla- mě to nezajímá, mě to vadí. Já tyto příspěvky přímo nesnáším! :) proto tady nikde nepíšu, že to VŠEM vadí a VŠiCHNI to nesnáší. Proto to píšu za sebe… jo hold kdo není alibisticky ? Řekla bych, že každý je trošku… lidi o mě říkají, že jsem trošku kontroverzní :P ale! Nejsem zlý člověk :lol: a tak jak si umím legrandu z druhých tak stejně tak umím i že sebe :*

No fajn,ale vazne myslis,ze rypanim do lidi a poucovanim o sve pravde neceho dosahnes??Kdyby ti bylo dvacet,tak nereknu.Stredobod vseho.. :roll: Ale uz bys asi trochu mela tusit,ze tohle byva kontraproduktivni…
Ja treba bytostne NESNASIM prispevky typu „jen nekdo tohle pochopi,jen ten kdo ma srdce bude sdilet,pribeh teto holcicky,co blablabla“,nebo „posli to dal nebo budes mit deset let nestesti“,„tento pejsek potrebuje tvou lasku,soucit a pomoc,posli…tam a tam“ :poblion: No,a kdyz se objevi clovek,co ma tendence toto sdilet,tak ho proste prestanu sledovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 21:56
@unuděná píše:
No fajn,ale vazne myslis,ze rypanim do lidi a poucovanim o sve pravde neceho dosahnes??Kdyby ti bylo dvacet,tak nereknu.Stredobod vseho.. :roll: Ale uz bys asi trochu mela tusit,ze tohle byva kontraproduktivni…
Ja treba bytostne NESNASIM prispevky typu „jen nekdo tohle pochopi,jen ten kdo ma srdce bude sdilet,pribeh teto holcicky,co blablabla“,nebo „posli to dal nebo budes mit deset let nestesti“,„tento pejsek potrebuje tvou lasku,soucit a pomoc,posli…tam a tam“ :poblion: No,a kdyz se objevi clovek,co ma tendence toto sdilet,tak ho proste prestanu sledovat :nevim:

přesně to dělám také - přestávám sledovat. Ale člověk si chce prostě rýpnout. Však to znáš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 11:16
@unuděná píše:
@debra.morgan presne!muj manzel me tu napriklad odhalil nahodne skrz diskuzi o hypotekach :mrgreen: proste googlil info,chtel si pocist a pak se me ptato,nejsi to nahodou ty?? :lol: a to tu nemam jmeno,bydliste ani fotku :lol:

Já tady takhle úplnou náhodou odhalila kamarádky těhotenství v uplném začátku. Ani jsem netušila, že tu má profil a najednou koukám, její přezdívka, kterou má i na IG i s fotkou dítěte :zed: a zakládá diskusi s počuranym testem :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
28.1.19 11:23
@Anonymní píše:
Já tady takhle úplnou náhodou odhalila kamarádky těhotenství v uplném začátku. Ani jsem netušila, že tu má profil a najednou koukám, její přezdívka, kterou má i na IG i s fotkou dítěte :zed: a zakládá diskusi s počuranym testem :roll:

A nelepší jsou ty diskuze, jak se tu někdo defacto přiznává k trestnému činu a myslí si, jak je to tu anonymní :P Posledně ta slečna s půjčkou, kterou odmítá splatit, dokud jí někdo nedokáže, že si jí vzala a nějakou dobu splácela ona :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí