Odmítání ovocných příkrmů
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Amber_1977 píše:
To je marné - hlavně, že šmakuje
Tak v tom s tebou souhlasím…
každého věc, ale ledviny, nevím, nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Tak v tom s tebou souhlasím…každého věc, ale ledviny, nevím, nevím
nevím proč to tady ale řešíte? já nepotřebuju soudit napsala jsem jak to mám já a vy akorát kazíte zakladatelce diskuzi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 Tak asi přestaneme zakladatelce kazit diskuzi upozorňováním na nevhodnost krmení batolat zdravým smažákem obaleným v celozrnné strouhance, pečeným v troubě, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak smažák obalovaný v celozrnné strouhance a pečený troubě mě dostal
to tedy musí být zdravější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak toho mám právě tak dost @Amber_1977 četla jsi někde snad že bych dítě krmila něčím takovým? nečetla tak si laskavě přestaň vymýšlet hlouposti a vkládat mi slova do úst @Jindřiška7 pokud to neznáš tak se zkus podívat na recepty pana Ing. Havlíčka, je to jeho recept, pokud o tom nic nevíš tak se raději nevyjadřuj. Mám spíše takový pocit že žijete tak strašně zdravě až Vám to tady některým leze na mozek, pokud máš @Amber_1977 nějaký komplex který máš potřebu ventilovat najdi si laskavě jiný objekt tvé rýpání a nemístné názory jsou opravdu na nic, již několikrát jsem se snažila tuto diskuzi která mezi námi započala ukončit, ale ty evidentně máš neustálou potřebu dokazovat jak jsi úžasná matka a jak strašně chytrá jsi, pokud si to myslíš ok já ti to neberu, ale mě tím fakt neohromíš, měla jsem zato že toto je portál kde každý člověk může říci svůj názor, počítala jsem s tím že se tady najdou tací kterým to nebude po chuti ale měla jsem zato že jsme dospělí lidé a budeme se tak chovat, tj. respektovat názory jiných čehož ty evidentně aspoň v mém případě nejsi schopná, jak jsem psala již výše své komplexy nebo nevím co si ventiluj na někom jiném. Pokud jste dámy nepochopily podstatu mého příspěvku je mi to líto, ale nevynášejte soudy když o mě nic nevíte, člověk nejde poznat z pár příspěvků na tomto webu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorr píše:
No tak toho mám právě tak dost @Amber_1977 četla jsi někde snad že bych dítě krmila něčím takovým? nečetla tak si laskavě přestaň vymýšlet hlouposti a vkládat mi slova do úst @Jindřiška7 pokud to neznáš tak se zkus podívat na recepty pana Ing. Havlíčka, je to jeho recept, pokud o tom nic nevíš tak se raději nevyjadřuj. Mám spíše takový pocit že žijete tak strašně zdravě až Vám to tady některým leze na mozek, pokud máš @Amber_1977 nějaký komplex který máš potřebu ventilovat najdi si laskavě jiný objekt tvé rýpání a nemístné názory jsou opravdu na nic, již několikrát jsem se snažila tuto diskuzi která mezi námi započala ukončit, ale ty evidentně máš neustálou potřebu dokazovat jak jsi úžasná matka a jak strašně chytrá jsi, pokud si to myslíš ok já ti to neberu, ale mě tím fakt neohromíš, měla jsem zato že toto je portál kde každý člověk může říci svůj názor, počítala jsem s tím že se tady najdou tací kterým to nebude po chuti ale měla jsem zato že jsme dospělí lidé a budeme se tak chovat, tj. respektovat názory jiných čehož ty evidentně aspoň v mém případě nejsi schopná, jak jsem psala již výše své komplexy nebo nevím co si ventiluj na někom jiném. Pokud jste dámy nepochopily podstatu mého příspěvku je mi to líto, ale nevynášejte soudy když o mě nic nevíte, člověk nejde poznat z pár příspěvků na tomto webu.
Lorr, nic si z toho nedělej. Já jsem tuto debatu raději ukončila. Amber jistě neví, že v lékárně či drogerii se dají koupit smetánky, které jsou určené pro mladší děti. Ono načíst jednu knihu není vše. Ono taky je více názorů na podávání lepku kojencům a je potvrzené studiemi, že je vhodné ho zavádět dříve mezi 4 - 6 měsícem a je nižší riziko vzniku celiakie. No, nemá cenu o tom debatovat. Každý víme své a podle toho se řídit. Věřím, že každá maminka si nastudovala, jak zavádět příkrmy a ne vždy každé porušení je tak hrozné, jak tady poučujete. Jsme přeci dospělí lidé
Hodně se radím s naší paní dr. a ne vždy jen červená čočka, brokolicové pyré a jáhly jsou pro dítě to pravé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cetla jsem neco o mazacim syru, tak nasi Kacce je 8 mes. a doktorka rekla ze ji mam mazat na chleba zerve nebo lučinu a mazaci syr kdyztak jen obcas takze v tom nevidim problem a smažák v trobe to se mi libi! teda pro sebe pro Kacku jeste ne
davam ji ochutnat vsechno mozny, ale ne ze by to mela misto sveho jidla. A je desne masozrava ![]()
Kdyz to dite nema problem, tak nevidim nic spatneho na tom kdyz ji dame ochutnat nase jidlo ale abychom ji to dali misto jejiho mi prijde zbytecne kdyz hezky papa cokoliv neslaneho, neslazeneho.
Nechtela mi jist bily jogurt, tak jedla lipanky a az pozdeji zacaala bily jogurt tak jsem lipanky odlozila.
Kazda mama vi co je pro jeji dite nejlepsi a zaklady uz ma od toho kdyz bylo v brisku.
To ze nam davali vsechno uz v roce nasi rodice, bylo neco jineho nez ted. Ted uz to neni tak prirodni jak to bylo drive.
Kazdopadne Kačce davam ochutnat skoro vsechno abych vedela jak na to reaguje a aby sNehre seznamila s jinym slozenim nez ma jeji jidlo. Kdybych ji to odporala tak si myslim ze by mozna mohla mit problem pozdeji.
A abych napsala Lucce co zalozila skupinu tak ji zkus dat ovoce po kouskach, nase Kacka nechtela rozmixovany banan, tchyne ji ho dala po kouskach a smakoval ji. Nevim kolik je tvoji princezne
tak to kdyztak zkus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už se nerozčilujte. Když si tu někdo chce obhájit potraviny, které jsou nezdravé i pro dospělé, jako neškodné pro kojence a batole, jeho věc.
- Citovat
- Upravit
Lorr: co se tyce Amber, jak jsi sama napsala diskuze je od toho aby clovek napsal svuj nazor a podle me to Amber presne dela. Napsala ti co ji vadi a jaky je jeji pohled na vec a ty to same a co jsi psala tak i ja jsem pochopila ze krmis dite smazakem z trouby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieMc Mě malej taky moc nechce jíst přesnídávky, kupované i domácí, takže jsem zkusila do toho ovoce nasypat UM a to mu chutná o něco víc.
- Citovat
- Upravit
No jestli si někdo myslí že jsem tak blbá že bych 8i měsíční holčičce dala smažák, tak to mě teda mrzí, to měl být jen příklad toho že jíst se dá všechno, jen záleží na tom jak se to udělá, @Zdeni90 ano Amber píše svůj názor, ale vždy když to ukončím si neodpustí rýpavou poznámku na mou adresu a promiň ale jestliže se někdo do mě naváží tak se budu bránit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorr asi nešťastná formulace, nic o tobě nevíme a člověka nejde poznat z pár příspěvků, že jo. A když se nerozpakuješ dávat od 5. měsíce lipánka, tak ten smažák už nepřišel nikomu divný ![]()
- Citovat
- Upravit
@Renčí2 píše:
@Lorr asi nešťastná formulace, nic o tobě nevíme a člověka nejde poznat z pár příspěvků, že jo. A když se nerozpakuješ dávat od 5. měsíce lipánka, tak ten smažák už nepřišel nikomu divný
pribiňáčka a navíc doma dělaného, co jde tak já si dělám doma… salámy, pečivo, pribiňáky, termixy ......asi špatná formulace mě spíše vadí když se do mě někdo nenápadně naváží i když jsem to už ukončila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dneska zkusila naškrabat banán a ten šmakoval. Trochu přesnídávky jsem taky smíchala s bílým jogurtem a též prošlo. Takže na to snad nějak vyzrajeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit