Odnaučení nočního mléka. Jak dávat ranní mléko?, 20měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nečetla jsem diskusi, ale u nás to bylo tak, že jsem jí místo nočního mléka dala čaj. První noc si cucla, druhou ho už nechtěla a od třetí se mi už nevzbudila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak dnešní noc byla zase jiná
Malá se vzbudila v 2:45 a chtěla mléko. To jsem jí nedala. Zjistila jsem, že když řekne mléko a já jí začnu hned zpívat
, tak nezačne řvát a lehne si a snaží se usnout.
Vzhledem k tomu, že jsme měli v ložnici nějak nezvykle teplo, tak si po chvilce řekla čaj (když nedostala mléko), tak jsem jí dala vodu. To jí stačilo a mléko bylo až v 6:45. Takže super.
Další problém však je, že po půlnoci se stěhuje za mnou do postele a lepí se na mě jako žvýkačka, takže se taky moc nevyspím.
Plánuji ji přestěhovat do dětského pokoje ![]()
Ale zpívání pomohlo. Včera i dnes, takže se to obešlo skoro bez řvaní, což je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
@ziza1108 já jsem musela ranní mlíko zrušit. Dokud ho měl, tak se mi budil několikrát za noc a vyžadoval mléko, jak jsem ho zrušila byl klid.
Dobry den…diskuze je sice stara ale treba mi jeste poradite
kolik bylo prckovi kdyz jste prestala davat rano mliko?? A kolik ditku bylo? myslite jako rano ke snidani kdyz vztalo nedostal mliko a to pomohlo ze se nebudil na mleko v noci? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akcule Jednomu dítěti jsem zrušila lahev s mlíkem v 19 měsících, druhému asi ve 20. Starší mlíko ráno do hrnku nechtěl, tak pil vodu (z netekoucího hrnku). Mladší normální snídani zapíjela mlékem z hrnku s náhubkem. mezi dvěma a dvěma a půl lety jsme dětem netekoucí hrnky zrušili a pijí normálně z obyč keramických hrnků.
V noci se mi teda na mlíko nebudil ani jeden od roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn tedy mléko ráno nedostával, ale v noci se na něj budil pravidelně až do 20. měsíce. Pak najednou občas v noci vynechal a asi po 14 dnech „nepravidelnosti“ se už na mléko navzbudil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky, ja to zkusila prosze jsem ji nedala a nebylo to tak hrozny jestli plakala pul minuty a spala dal pak se vzbudila ve svuj dalsi cas na mliko a zase nedostala jen trochu vody mela. sucho a spala dal. Druhy den to same a 3 den spala najednou do 5 rano v kuse dostala zase malinko vody a dudlik a spala do 7 a 4 den se budila ale v jine casy nez na mliko…roste ji zub…asi ji trapil a dnes uz spala od 20.15 do pul 7 rano v kuse
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit