Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MisTer My jsme třeba přemýšleli o Lešanech, za Kralupama, ale to už je s dopravou horší. To je tak na dojíždění autem každý den. Nejlépe mít dvě… ![]()
Příspěvek upraven 29.11.12 v 15:22
Katyty jojo tak to máme právě my oba dojíždíme do prahy denně, ale je to 30min cesty to člověk stráví i z jednoho konce na druhý. Nám to teda vyhovuje zatím jsme bez dětí tak pak to možná bude horší!!!My bydlíme tady…teda tohle jsou volný my už máme svůj:)
http://www.sreality.cz/…-/1504498268
@krtek93 píše:
Jediná nevýhoda - někteří kamarádi a část rodiny maj zafixováno, že co neni Praha, to je s prominutim pr..l světa, takže sem za mnou jezděj nejvíc moji rodiče, jinak spíš já do Prahy, když tu nechci bejt úplně izolovaná (přitom je to ta samá cesta, jenom opačným směrem že)
ano, tak to je - prazaci klidne jedou do klanovic, protoze to Praha je - prestoze to defakto maji dal ![]()
ja jsem z jedne prilehle pidivesnice
bacha, letiste bude
@Pudloslava No to letiště, já ti nevím…ted je zase ticho po pěšině a dokonce tam ještě ani nic nedělají, nestaví se nic. Je to divný ![]()
Dievčatá ďakujem, ste zlatíčka
ono aj tie Postřiziny a pod. nevyzerajú zle
predsalen mat dom za cenu bytu je super myšlienka a hlavne manželovi by sa to páčilo, on by radšej dom a mne je to v podstate zrejme jedno ![]()
@andelka111 ceka se na nejake posledni rozhodnuti, je to zrejme neodvratne.
@Pudloslava Přesně. Akorát mí rodiče rozumně uznali (jsou z Bohnic - kousek), že je o mnohem lepší, než kdybych se odstěhovala dejme tomu do Stodůlek nebo Ruzyně
Dokonce sem jezdí radši než do centra, kde jsme bydleli předtim - tady neni problém s parkovánim ![]()
Ad letiště - já jsem na to zvědavá, jak to dopadne. A hlavně jak moc to zhorší tu kvalitu žití tady
Obávám se, že plánovaná megavýstavba se na tom podepíše víc (pokud nepůjde ruku v ruce se zvětšenim kapacity školy atd.)
Prej na tom bude paradoxně Odolka nejlíp, protože pres ni to nelítá… ![]()
A letiště bude, na 100%
Penta si to prosadí ![]()
Příspěvek upraven 29.11.12 v 15:22
Klíčany mi přijdou nejhoší, jak jim to sedá kousíček nad střechama…
Sledovali jsme to, když byly ty zkušební lety.
V Postřižíně bude hluk, ale aspoň to nelítá přes baráky.
Ty letadla, co tam lítají teď, ty nás vůbec neruší. Pokud nezkouší stíhačky, tak ani nevíme, že je tam letiště. A to je tam docela provoz.
I když pak to budou krapet větší letadla ![]()
Ráda bych obnovila diskuzi - jak to prosím vypadá na Odolce nyní po letech? s letadly a s dolem? je tam hluk?
uvažuji nad koupí domečku na této adrese… Za Humny,
http://www.mapy.cz/zakladni?… ![]()
@helenkanai jsme z Úžic, takze kousek od Odolky a nic extremniho neslysime. Rekla bych, ze v pohode ![]()
Rozsireni letiste na komercni lety je pozastaveno, resp. zamitnuto Ministerstvem životního prostředí z duvodu nevyhovujici studie EIA (hluk a znecisteni)