Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Připojuji se k ostatním
syn 3roky dokáže spát i 4 hodiny po obědě…ale průměr jsou tak 2-3hod ![]()
@Alca99 nic, od roku a půl nespal po o vůbec. A pokud mi usnul, tak jsem věděla, že bude marodit
a mmchdm, bratrancovi děcka (8a5) spí po o doteď 2-3 hodiny, prostě ten spánek potřebují. Každé dítko je jiné, nedělala bych si s tím hlavu ![]()
Zakladatelko, závidím, dcera nespí po obědě už od 2 let a ještě po 22 hodině si v pokoji hraje a zpívá.
Starší syn byl stejný, mladší byl spáč, jako ten Tvůj ![]()
No můžu ti jenom závidět… dcerce budou 3 v lednu a od června už po o nespí ![]()
Moje 3,5r spí po obědě tak 2-3× týdně, většinou párkrát kolem hodinky a pak jednou za několik spaní třeba 2h. Večer jde spát ve 20.30h, vstáváme kolem 8h. Kdybych měla jen jí, poobědový spaní zruším úplně, ale spí v pokoji s dvouletou a ta spí po obědě denně. Takže když se pak někdy stane, že mladší se ráno vzbudí dřív, vzbudí tím pak i starší. Mladší to ale po obědě dožene, starší už ne, takže občas padne po obědě za vlast, ale normální by pro ní už bylo nespat.
@martina.se píše:
A pokud mi usnul, tak jsem věděla, že bude marodit
Přesně ![]()
Omylem jsem Ti klikla na profil ![]()
@laducha píše:
PřesněOmylem jsem Ti klikla na profil
klidně si klikni, já se na svůj profil stejně nedívám
@laducha píše:
PřesněOmylem jsem Ti klikla na profil
Holky a proč se omlouváte, že se omylem koukáte na profil? Já tam někdy zajedu omylem někomu, ale někdy se kouknu jen tak. Vždyt tam každý stejně prd má. ![]()
@Alca99
U nás se přes den přestalo spát právě kolem 3 let. Stačila hoďka přes poledne, aby pak řádil večer do 22 - 23h, takže jsme to polední museli odbourat.
@boball píše:
Holky a proč se omlouváte, že se omylem koukáte na profil? Já tam někdy zajedu omylem někomu, ale někdy se kouknu jen tak. Vždyt tam každý stejně prd má.
Na profilu nemám nic, ale stejně mi vadí, že mi tam lidi koukají a pak přemýšlím, co tam jako chtěli najít ![]()
@laducha Fakt? mě to nevadí, to by mi muselo vadit i to, že někdo na mne kouká na lidech, a tam mám svůj ksicht
to je horší. ![]()
@boball píše:
@arcanobacterium Páni,to tě lituji, to je zralé na odvar z makovic
Heleď jako já si stejně moc nedáchnu mám doma ještě 7 měsíční děťátko, takže v tu dobu se stejně nenudím…takže asi tak:)
Taky máme spáče
je to úplně normální