Odpovídající plat administrativní pracovnice v Praze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
21.7.19 13:48
@Zumpa píše:
Pro někoho, kdo nechápe, že mzda se uvádí v hrubém to je i mírně nad :mrgreen:

Bože, na epipi se dělá, ja kdyby ty individuální rozdíly byly v desetitisících :lol: Beztak to mají všichni v reálu podobné, tak co.

Prostě ji zajímá, kolik jí přijde na účet, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
21.7.19 13:51
@Kaileee píše:
V praze?? ani náhodou

Zakladatelka to uvedla v cistem a na tuto pozici mi to prijde az az ;) byt to v hrubem, tak to dostatecne neni, ale v cistem bych rekla, ze ano :)

• Citovat
  • Upravit
24776
21.7.19 13:52

Na Prahu nic extra.. ale jsou k tomu benefity a je to zřejmě pro mladou holku bez dlouhé praxe, takže zas tak zlé to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.7.19 13:53

Jsi přeplacená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 13:56
@Anonymní píše:
Holky, přijde vám v pořádku plat zhruba 22 000 čistého na administrativní pracovnici v Praze, 4 roky praxe v kanclu, AJ aktivně, NJ pasivně.
5 týdnů dovolené, stravenky a na Vánoce bývají odměny v řádu 8-10 000. Jinak nic.
Stačí mi, když napíšete ano nebo ne, nechci se rozepisovat.
Promiňte anonym.

Za administrativní práci na obch. oddělení - realizace zakázek od A do Z, beru 41.500,– btto. Praxi mám teda delší, ale za tvůj plat bych asi svou práci nedelala. Taky Praha. Nepredru se, mam mnoho dalsich bonusu a i tak si myslím, že jsem nedoceněná.

• Citovat
  • Upravit
4071
21.7.19 13:58

Pokud nemáš VŠ ekonomického směru a ta administrativa není nejaka narocna, co se pozadavku na znalosti týče, tak mi prijde, ze je to hodne slušné mit 22 čistého. Pokud se na tu pracovni pozici zauci clovek behem 2 mesicu, tak odpovidající az nadprumerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 14:01

Naprosto ANO, já v Praze v kanclu brala 17 čistýho a žádný odměny, jen stravenky.

• Citovat
  • Upravit
101562
21.7.19 14:05
@Bábrdl píše:
Bože, na epipi se dělá, ja kdyby ty individuální rozdíly byly v desetitisících :lol: Beztak to mají všichni v reálu podobné, tak co.Prostě ji zajímá, kolik jí přijde na účet, no. :nevim:

Ony ty rozdíly ale mohou byt sakra podstatne, jen sleva na poplatníka a 2 deti delaji skoro 5000,– takze porovnavat cistou je proste nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15799
21.7.19 14:09

@j.a.n.i1 Konečně někdo normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
21.7.19 14:11

@j.a.n.i1 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
21.7.19 14:14
@Anonymní píše:
Za administrativní práci na obch. oddělení - realizace zakázek od A do Z, beru 41.500,– btto. Praxi mám teda delší, ale za tvůj plat bych asi svou práci nedelala. Taky Praha. Nepredru se, mam mnoho dalsich bonusu a i tak si myslím, že jsem nedoceněná.

Pojd k nam, hned se ti to bude zdat dost a jeste se v praci vic unavis. :mrgreen: a jako bonus se budes muset naucit v administrative ve zdravotnictvi spoustu novych veci a budes v praci i o vikendu. Vazne, mame hodne podstav, uz dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.7.19 14:18

Za mě je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 14:26

Díky za vaše příspěvky. Je to v čistém, psala jsem to, přijde mi to v pohodě, přítel brumlá, že mám hledat dál, ale nebudu, praxi mám jen 5 let celkem a tohle místo mám 2 stanice trmavají :D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.19 14:27

Vzdělání mám maturitu na obchodce.

• Citovat
  • Upravit
66806
21.7.19 14:50

Tako to je celkem v pohodě, hlavně ten dojezd :palec: Třicet hrubého skoro na začátku kariéry není špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat