Odpružené odrážedlo

34322
25.1.16 23:29

Odpružené odrážedlo

Rovnou dopředu napíšu, že toto odrážedlo NEPRODÁVÁM ani s výrobcem nemám nic společného. ALE. Byla jsem teď na veletrhu Cesty dřeva, pán tam měl stánek, naše malá si odrážedlo půjčila a jezdila tam na něm asi půl hodiny - http://www.repello.cz/…urple/z5.htm. Byla nadšená a já taky. Je to český výrobek a fakt mi přijde skělý, tak bych o něm tady ráda napsala. Pamatuju totiž, jak jsme před pár lety pracně vybírali odrážedlo, nakonec vybrali First Bike… jako super, ale z prohnutého sedadla malou po nějaké době tlačí přirození (nebo jak to napsat :-) ).
Tohle odrážedlo je navíc ODPRUŽENÉ, to jiná prostě nejsou, a skvěle jede.
Jediná vada na kráse je, že nemá brzdu, ta je u nás dost využitá.
Tak jsem se jen chtěla podělit o nadšení :-). Vím že tu taky pracně vybíráte, tak to třeba někomu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
25.1.16 23:36

Diky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.1.16 07:44

My měly Yedoo a na sedačce měkký potah. Holčičky tlačí pipiny často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.1.16 21:17

Zrovna toto řeším. Dceři budou 3 roky, plastová motorka už je jí malá a tak přemýšlím, co jí koupit, ideálně k narozeninám. Prosím o další tipy na odrážedla, kola :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
25.4.16 20:57

@Lucie_Sx - dobry vecer, muzu se zeptat na zkusenost timto odrazedlem? Chteli jsme synovi koupit firstbike ale pritel ted nasel toto repello.
Jestli ho tady nekdo z maminek ma muzete mi prosim napsat jak jste spokojeni? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.4.16 23:33
@kacikhanz píše:
@Lucie_Sx - dobry vecer, muzu se zeptat na zkusenost timto odrazedlem? Chteli jsme synovi koupit firstbike ale pritel ted nasel toto repello.
Jestli ho tady nekdo z maminek ma muzete mi prosim napsat jak jste spokojeni? Dekuji

Zkušenosti nemám, jen dcera na něm hodně jezdila na tom veletrhu a vypadalo to parádně, jak to jelo, jakoby lehce. Šla bych do něj, jediná vada na krása ale je, že nemá brzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
26.4.16 07:33

@Lucie_Sx - sym by zatim urcite nebrzdil, nepochopil by jak na to, ale casem by byla zase potreba. A ta cena je taky moc pekna. 8o Ale priteli se strasne libi, jen by to chtelo nekde nejdriv vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí