Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsi tu diskuzi založila ne? Rady jsi dostala, co víc potřebuješ? Rozhodnout se musíš sama.
Hned mi brinklo do oci, ze ji zna tyden a uz s ni i s jejimi detmi (!) travi vikend?
co ti rekl, kde je? Jsi si jista, ze ji zna fakt jen tyden?? Po tydnu nejake znamosti se preci neopousti dlouhodoby vztah, rekla bych, ze to neni u chlapu moc prirozene… jestli odpustit, to je otazka, kterou si budes muset vyhodnotit sama.je nevera a nevera.ulet anebo taky mnohem horsi “citova” nevera.asi nejdulezitejsi je ted zachovat chladnou hlavu, ty si uvedom, jak moc o nej stojis, zda jsi ochotna na to zapomenout, jit s nim dal a uz se k tomu nevracet…jeste pred tim byste spolu meli otevrene a narovinu mluvit, proc se to stalo, co mu ve vasem vztahu chybi atd…drzim pesti! ![]()
Ono otázkou bude, zda on vůbec bude chtít být s tebou…
tady podle mě nejde moc o neveru a rozhodování… on neuletel s někým někde a neprosi te na kolenou aby jsi mu odpustila.
Bohužel po deseti letech kdy nemáte deti atd to moc na dobre vyhlídky nevypadá. On teď bude zblbly novým sexem i novou ženou…těžko říci co dal. Pokud mate společnou práci nejspis i bydlení atd v zahraničí, tak tam stejne teď musíš jet.
Uvidíš. Pro Tebe důležité nedolejzat a nechat věcem volný prubeh, netlacit atd a za další ve vztahu bude narušena důvěra což i když se k sobě vrátíte tak to potrva než se to spravi. Ale zcela jistě to bude běh na dlouhou trať:
@Monica28 ano vím, že jí zná jenom týden sám mi to řekl. Prý byl celý víkend sní, potřeboval si vyčistit hlavu na nic nemyslet a stalo se to. Nejhorší je, že když jsme spolu o tom mluvily, tak ani jednou o mě nebojoval, ani jednou mi nedal city najevo ![]()
Kolikrát o tom ještě budeš zakládat diskuze? Rady už jsi dostala, tak co myslíš, že se dočteš tady? Rozejdete se, bude vám oběma líp.
@Anonymní píše:
@Monica28 ano vím, že jí zná jenom týden sám mi to řekl. Prý byl celý víkend sní, potřeboval si vyčistit hlavu na nic nemyslet a stalo se to. Nejhorší je, že když jsme spolu o tom mluvily, tak ani jednou o mě nebojoval, ani jednou mi nedal city najevo
Ty jsi o tom mluvila s tou ženou? A co ti řekla?
@Lioness34 to je právě to co mě nejvíc zaráží, že mě neprosil, nedal city najevo. Řekla jsem mu když Ti odpustim rozejdes se sní a on mlčel. Potom mi do telefonu řekl, že si to musí promyslet, že má strach, že mu zase ublížím… Ale ani jednou o mě nebojoval
@Anonymní píše:.
@Monica28 ano vím, že jí zná jenom týden sám mi to řekl. Prý byl celý víkend sní, potřeboval si vyčistit hlavu na nic nemyslet a stalo se to. Nejhorší je, že když jsme spolu o tom mluvily, tak ani jednou o mě nebojoval, ani jednou mi nedal city najevo
@Anonymní píše:
@terien ne mluvila jsem sním. Já ji neznám
Aha, takže mluvili, ne mluvily
ty tvoje diskuse to děs běs, nedá se to číst.
@Martha03 píše:
Už jsi tu diskuzi založila ne? Rady jsi dostala, co víc potřebuješ? Rozhodnout se musíš sama.
To je tu teď asi v módě zakládat totožné diskuze každý den po dobu dvou týdnů ![]()
@Anonymní píše:
@Lioness34 to je právě to co mě nejvíc zaráží, že mě neprosil, nedal city najevo. Řekla jsem mu když Ti odpustim rozejdes se sní a on mlčel. Potom mi do telefonu řekl, že si to musí promyslet, že má strach, že mu zase ublížím… Ale ani jednou o mě nebojoval
Třeba nemá o co, potom, cos mu předvedla
Nech ho být. Oba se chováte jak nevyzrálá telata. To už ti včera radili ostatní v původní diskuzi. Stačilo ji vyhledat a přečíst.
@Monica28 je pravda, že já jsem mu taky hodně ublížila (nechala jsem ho samotného v zahraničí), komunikace vazla, vlastně jsem vůči němu nějak ochladla. Spíš když on mě prosil o komunikaci a city já jsem byla potichu a brala ho jako jistotu a o vztah jsem nepecovala… Je to i moje chyba
Teď jak to po sobě čtu tak se nedivím, že podlehl ženské se kterou mu bylo dobre
Omlouvám se za anonym, chodí tady rodina.
S přítelem jsme teď oslavily 10 let
Nebudu to moc protahovat, za cca měsíc máme odjet do zahraničí a tento víkend mi byl přítel nevěrný. V pátek mi řekl, že potřebuje čas na rozmyšlenou jestli to má smysl nebo ne, že se bojí jestli ho zase nenechám samotného v zahraničí ( nechala jsem ho tam 2×, vše mi odpustil).
Také mi řekl, že to prý bylo uklouznuti skrat, přitom sní a s jejími dětmi trávil celý víkend. Zná jí týden.
Citim se strašně ponizene, on je u rodičů já doma a nevím co mám dělat. Je pravda, že on mi taky odpustil spoustu věcí ( ne nevěru), a když se nepohadame tak mi je nepřipomíná.
Odpustit, odletět a začít nový život nebo ho nechat jít? Vím, že v zahraničí by mi to neudělal, budeme mít stejnou práci a máme i stejné koníčky.
Da se stím vůbec někdy vyrovnat, srovnat se a žít dál jako předtím?